mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

selam canım
sanırım yok bende ütü yaptım yoruldum valla:hulya:
slm kuşum aynen bende evde nasıl bi oraya bi buraya koşturuyom -tatlicadiarzu- sizide biyandan takip ediyom hihoyyyt daha bende ütü yapcam kafamçokkarıştı
canım kocamın yarın doğum günü daha aşkıma hediyesini alamadım yaa yarın inşallah alırım:)
belki bu hafta olurrrrr sositososito

inşallah tatlım senden alırız güzel haberi :Saruboceq:

denızcım yanlış mı hatırlıyorum sen ılk hamılelığımde adet gordum mu yazmıstın?
yanı uzun mu surdu yoksa damlama seklındemı?:uhm:

kısmet tatlım olurmu olurrrr kaydirigubbakcemile3

denızcım yanlış mı hatırlıyorum sen ılk hamılelığımde adet gordum mu yazmıstın?
yanı uzun mu surdu yoksa damlama seklındemı?:uhm:

normal bir adet geçirdim
üniverstede okuyordum
bir gün bayıldım
2,5 aylık nerdeyse 3 aylık hamileydimm
akannehir akannehir akannehir

selam kızlar ben geldim.

deniz peki 3 ay boyunca hiç mi anlamadın hamile olduğunu çok şaşırdım okuyunca yazdıklarını

normal bir adet geçirdim
üniverstede okuyordum
bir gün bayıldım

:1shok: anacım nasıl anlamadın dicem de normal adet gibi adette görmüşsün fisfisfis

herşey olabilir yaaa:CüvCüv:

selam kızlar ben geldim.

deniz peki 3 ay boyunca hiç mi anlamadın hamile olduğunu çok şaşırdım okuyunca yazdıklarını

ya 19 yaşındaydımm daha üniverstedesin
eee adette gördüm üstünee
eşim şüpelenmişti midem bulanıyo diye ama
adet görünce gülüp geçmiştimm
ben 7 aylık hamileyken bile karnım yoktu
iç karnım genişmiş kız olduğu içinde yayvandı kızım
hiç çıkmadı
çıkmayıncada vucudum tepki göstermemiş
doktor öle demiştiiii boshayallersmile

normal bir adet geçirdim
üniverstede okuyordum
bir gün bayıldım

çok şaşırdım :1shok:
benımde bır akrabam öyle oldu. kadın resmen 5. ayına kadar adet oluyobı gün evde bayılıyo dr bı gıdıyolar kadın hamıle şoka gırdıler normal adet oldum diyodu kısmet işte

vaybe inanılmaz birşey yaşamışsın.iç karnın genişliğini annemde söylemişti bana oda bana hamileyken karnı hiç çıkmamış.bu üstüne görme dedikleri olay gerçektende çok ilginç insan yaşayanlardan duyunca daha da şaşırıyor nasıl olur böyle birşey diye.:1rolleyes:

bu hamilelik her insanda değişiyor
bırak aynı anne 3 kez doğum yapsın üçündede farklı farklı olurmuşşş
bakalım benimki bu sefer nasıl olacakkk :uhm:

bende merak ediyorum şimdi kendim nasıl olucam diye başkalarından dinlemek çok farklı oluyor ben o heyecanı yaşamak istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :1hug:

bende merak ediyorum şimdi kendim nasıl olucam diye başkalarından dinlemek çok farklı oluyor ben o heyecanı yaşamak istiyorum sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :1hug:

Aniden öğrenmek daha iyi ya böle beklemek çook kötüymüş ben öğrendim 6 ay sonra doğduu ohhh şimdi daha bebek yokk ben dertten kederden beklemekten bittim yaaaa akannehir kafamçokkarıştı :1shok:

evet canım hepsi farklı oluyo gerçekten...
bende oğluma hamileyken hiç anlamadım belirti yoktu adet gecikince test yaptımda çıktı.

son hamileliğimde feci oldu hep yatardım hiç kalkamazdım göğüslerime dokunamıyodum çok irileşmişlerdi kasıklarım ağrıyodu baş dönmesi oluyodu adete 10 gün kala bu belirtilerim daya namadım adetime 4gün kala evde tst yaptım ve çıktı...

Aniden öğrenmek daha iyi ya böle beklemek çook kötüymüş ben öğrendim 6 ay sonra doğduu ohhh şimdi daha bebek yokk ben dertten kederden beklemekten bittim yaaaa akannehir kafamçokkarıştı :1shok:

sende çok küçükmüşsüm tatlımyaaa ilk hamileliğinde:)
ilkler anlaşılmıyo hemen büyüdüler valla...
2.ler de insan tecrübeli oluyo daha bi özenli oluyo insan bayanssulusmile

bende 21 yaşındaydım oğluma hamileyken:)

benim şuan kasık ağrım var normalde ağrılı rgl olmam ama hapı bıraktığımdan beri 20 gündür hep ağrın var anlamadım ya kafamçokkarıştı

begum kendine çok dikkat et çok sıcak içme çokta soğuk içme hasta olursan ilaç içmen gerekecek boğazını hep kollanman gerekiyor.

siz şimdi böyle anlatınca ben daha çok heyecanlanıyorum ve beklemek çok zor geliyor ne kadar güzel ikinizde annesiniz ve birer can yoldaşınız var inş.en kısa zamanda ikincilerde gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…