mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kendimize 2.kocalardan 2.çocuğu isteyen 30 yaşüstü bayanlar topiğimi açsak ne?kaydirigubbakcemile3

kendimize 2.kocalardan 2.çocuğu isteyen 30 yaşüstü bayanlar topiğimi açsak ne?kaydirigubbakcemile3

oooooooooooooooo cannnnn
kurbannnnnnnnn
sende benden sinnn :roflol:
bu arada ben daha 30 olmadım ayollllllll :dilcikar:
ama açak kızzzzzz

2. koca 2. çocukkkkkkkkk süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

ilk gebeliginde öyle mi olmustu?? demekki adet sancisi yada ham:bbo:ilelikte olabilir benim icin!! ama gercekten umut yok bu ay bende malesef!!!

dur bakalım hemen ümidini kaybetme..bu belirtiler her kadında her hamişlikte farklı olabiliyomuş kızz..kimi hiç belirti hissetmeden hatta üstüne görerek,kimi hissederek..yaaalmaz:

dur bakalım hemen ümidini kaybetme..bu belirtiler her kadında her hamişlikte farklı olabiliyomuş kızz..kimi hiç belirti hissetmeden hatta üstüne görerek,kimi hissederek..yaaalmaz:

insallah canim insallah...neese cikmaliyim, görüsürüz kizlar yine, ii günler hepinize...opuyorumnanaktan

oooooooooooooooo cannnnn
kurbannnnnnnnn
sende benden sinnn :roflol:
bu arada ben daha 30 olmadım ayollllllll :dilcikar:
ama açak kızzzzzz

2. koca 2. çocukkkkkkkkk süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

içinizdeki en olgunbayanssulusmilebenim galiba.:roflol: o yüzden benim daha çok duaya ihtiyacım var kızlar..:Saruboceq:

kızlar selam nette sorun vardı ancak şimdi girebildim.bugün adetim 10 gün gecikti size söz vermiştim test yapacağıma yaptım malesef tek çizgi.:1no2:

kızlar selam nette sorun vardı ancak şimdi girebildim.bugün adetim 10 gün gecikti size söz vermiştim test yapacağıma yaptım malesef tek çizgi.:1no2:

ala ala neden geçikiyooo ozaman kiiii :uhm: :uhm:

Canım bence git yarın kan testi yaptır belkide seninki idrar testinde gözükmüyor olabilir...

kız bıtane daha yapaydın belkı yanlış olmuştur yada kan testı yaptır kuş geç döllenme olmustur belkı

hap kullanmıyorum spral vardı geçen ay aldırdım ondan gecikme olabirmi acababilmiyorumkismile

yok ben duymadım yapmaz kiiiiiiiiiiiii bilmiyorumkismile
sen git bencede doktora cnm boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…