kız deniz sende benden mişsin
kendimize 2.kocalardan 2.çocuğu isteyen 30 yaşüstü bayanlar topiğimi açsak ne?kaydirigubbakcemile3
ilk gebeliginde öyle mi olmustu?? demekki adet sancisi yada ham:bbo:ilelikte olabilir benim icin!! ama gercekten umut yok bu ay bende malesef!!!
dur bakalım hemen ümidini kaybetme..bu belirtiler her kadında her hamişlikte farklı olabiliyomuş kızz..kimi hiç belirti hissetmeden hatta üstüne görerek,kimi hissederek..yaaalmaz:
oooooooooooooooo cannnnn
kurbannnnnnnnn
sende benden sinnn :roflol:
bu arada ben daha 30 olmadım ayollllllll :dilcikar:
ama açak kızzzzzz
2. koca 2. çocukkkkkkkkk süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
içinizdeki en olgunbayanssulusmilebenim galiba.:roflol: o yüzden benim daha çok duaya ihtiyacım var kızlar..:Saruboceq:
içinizdeki en olgunbayanssulusmilebenim galiba.:roflol: o yüzden benim daha çok duaya ihtiyacım var kızlar..:Saruboceq:
slm nazo
kaç yaşındasın şekercim
işyerindeyim yaa..o yüzden her an giremiyom.kusura bakmayın kızlar..bu arada yaşım 35:hooray:canım..en yaşlısın benim di mi?sositososito
kızlar selam nette sorun vardı ancak şimdi girebildim.bugün adetim 10 gün gecikti size söz vermiştim test yapacağıma yaptım malesef tek çizgi.:1no2:
kızlar selam nette sorun vardı ancak şimdi girebildim.bugün adetim 10 gün gecikti size söz vermiştim test yapacağıma yaptım malesef tek çizgi.:1no2:
kız bıtane daha yapaydın belkı yanlış olmuştur yada kan testı yaptır kuş geç döllenme olmustur belkı
ala ala neden geçikiyooo ozaman kiiii :uhm: :uhm:
bende anlam veremiyorum 10 gün oldubilmiyorumkismile
Canım bence git yarın kan testi yaptır belkide seninki idrar testinde gözükmüyor olabilir...
hap filan kullanıyormuydun korunmak için :uhm:
hap kullanmıyorum spral vardı geçen ay aldırdım ondan gecikme olabirmi acababilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?