mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ama ben dünde geldim bi azize hoşgeldin dedi başka kimse benimle konuşmadı herkez birbiri ile konuştu beni istemedileeeerrr mafoldumben

ayol sen gir konuya öle selam sabah ne bekliyooon dalllll gitsinnnn tatlımmm :lepi:

Ewet canım doğru direk dalacaksın konuya burda kimse kimseyi istememezlik yapmaz böyle düşünme ben mutfaktaydım kızlar ya mutfağa girdimi unutuyorum kendimi koçişi kaldıracağım şimdi kahvaltı yapacağız saat 3te işbaşı yapacak ama ben takip ediyorum sizleri...

ayol sen gir konuya öle selam sabah ne bekliyooon dalllll gitsinnnn tatlımmm :lepi:

aynen katılıyorum datlum burda herkes bırbırını sevıyor sayıyor hoooopppp ben geldım dıye dal muhabbete
kızçeler benım çookk işim var bugun yarın öburgunde yokum iş malum yurtdısına gıdıyom fırsat buldukca acarım yıne oki şekerleropuyorumnanaktan

begümm naber canım[/QUOTE]

ıyıyım canım ne olsun bızde çalışmalara devam bıkacgun yokum umarrım ozamana denk gelmez yumurtlamam bızım aynı gun galıba bıde patlatırmışız bbek haberını aynı anda
ayyyyyyy inşşşşşşşş rabbım duy sesımıı:Saruboceq:

begümm naber canım

ıyıyım canım ne olsun bızde çalışmalara devam bıkacgun yokum umarrım ozamana denk gelmez yumurtlamam bızım aynı gun galıba bıde patlatırmışız bbek haberını aynı anda
ayyyyyyy inşşşşşşşş rabbım duy sesımıı:Saruboceq:[/QUOTE]

ah canım keşke yaa öyle birşey olsa ben 26 günde bir oluyorum nisan başı inş.güzel haberler verebiliriz bu ay :Saruboceq::Saruboceq:

ayy yemek yedim anca geldim.... eee anlatın bakimmm neler kaynatıyooonuz..
ben yarın sabah test yapam diyoomm yapam mı :uhm:

kızlar ben buçukta çıkıyom bugün evde yokum...
arkadşa gidiyom yeni eve taşında da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…