merhaba kızlar bende geldim, eveeettttttttttt test yaptımmmmm sonuç pozitif yani bebişim göbüşüme kondu umarım hiç düşmeden usluca durur.......
merhaba kızlar bende geldim, eveeettttttttttt test yaptımmmmm sonuç pozitif yani bebişim göbüşüme kondu umarım hiç düşmeden usluca durur.......
ayyyyyy harikaaaaa maşallah canımm çok güzel yaa ben bile heyecanlandım allah tam:ecrin_bebek:amına erdirsinnnn şekerimmm
Tebrikler darısı başımıza a:CüvCüv:merhaba kızlar bende geldim, eveeettttttttttt test yaptımmmmm sonuç pozitif yani bebişim göbüşüme kondu umarım hiç düşmeden usluca durur.......
cnm allah kucagına almayı nasip etsin sat nezmandıı bende buğün öğrendim
satına göre 4+5AMİNNNN hepimizin inşallah,sat 1 marttı ben pazar akşam yaptım kaç gündür yazamadım.bugün fırsatım oldu yazmaya....5+2 günlük galiba..
Tebrikler darısı başımıza a:CüvCüv:rtıkın
sağol canım yaaa ALLAH en kısa zamanda sanada ve isteyen herkeze tatdırsın bu duyguyu,benim 4 yaşında kızım var ALLAH'a emanet 10 ay önce kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 10 aydır bu günü bekliyordum 10 ay 10 yıl gibi geldi ama çok şükür herşeyin bi vakti varmış oda bu aymış...:sm_cool::sm_cool:
hayırlısı olsun allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inş.
ERKİL senın ıcınde hayırlısı olsun canım ayyy cok guzel haberler aldım bu aksam superrrr
erkil tebrik ederim darısı başımıza
ben yine kırmızıları gördüm
adeti adet edindim
yok canım ben korunmadım
tedavi oluyorum ama gelen giden yok
29 yaşımdayım temmuzda 10 haftalık düşük yaptım
10 aydır korunmadım görünürde neden yok dr 4 ay daha bekleme verdi olmazsa aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?