mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

merhaba kızlar bende geldim, eveeettttttttttt test yaptımmmmm sonuç pozitif yani bebişim göbüşüme kondu umarım hiç düşmeden usluca durur.......

merhaba kızlar bende geldim, eveeettttttttttt test yaptımmmmm sonuç pozitif yani bebişim göbüşüme kondu umarım hiç düşmeden usluca durur.......

ayyyyyy harikaaaaa maşallah canımm çok güzel yaa ben bile heyecanlandım allah tam:ecrin_bebek:amına erdirsinnnn şekerimmm

ayyyyyy harikaaaaa maşallah canımm çok güzel yaa ben bile heyecanlandım allah tam:ecrin_bebek:amına erdirsinnnn şekerimmm

sağol canım yaaa ALLAH en kısa zamanda sanada ve isteyen herkeze tatdırsın bu duyguyu,benim 4 yaşında kızım var ALLAH'a emanet 10 ay önce kürtaj oldum kalp atışı olmadığı için 10 aydır bu günü bekliyordum 10 ay 10 yıl gibi geldi ama çok şükür herşeyin bi vakti varmış oda bu aymış...:sm_cool::sm_cool:

kardenya ilk bebişin mi olcak buu nasipseeee idrar testimi yaptınnn kaç gün geçmiştiii listeden baktım da 4 gün falan heralde

Tebrikler darısı başımıza a:CüvCüv:rtıkın

inaşallah en kısa zamanda ben kafama bu ay hiç takmadım netede pek bakmadım moralim bozuluyodu herkes hamişim dedikçe takiiii adetime yakın merak ettim hamilemiyim acaba diye...bence birazda psikolojikti,benimkisi tabi.

inşallah canım saol güzel dileklerin içinnnn.Allah kızını da bütün yavrularını da bağışlasın inşallaaaaah.DARIŞI BAŞIMIZAAA:teytey::1hug:

Burdayım Şekerım eŞım geldı de yenı yemek vaktı o yÜzdenn ÖptÜm hepınızı gelırım yıneeeeee

hayırlısı olsun allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın inş.

ERKİL senın ıcınde hayırlısı olsun canım ayyy cok guzel haberler aldım bu aksam superrrr

erkil tebrik ederim darısı başımıza
ben yine kırmızıları gördüm
adeti adet edindim

senmi korunmuştun cnm bekle düşünme rabbim verio bende bu ay olmucak diodum rabbim ummadığım anda verdii adetten 4gün önce çıkmadı ama 1gün sonra çıktıı:Saruboceq::Saruboceq::lepi::lepi:

29 yaşımdayım temmuzda 10 haftalık düşük yaptım
10 aydır korunmadım görünürde neden yok dr 4 ay daha bekleme verdi olmazsa aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…