mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

yok azizecim idrar testi pozitifti kanda çıkmadı
rahim filmi felan çekildi hormonlar normal ALLAH ne zaman bağışlarsa kısmet

bulut arkadaşım senin için zor olmuştur. çift çizgiyi görüpte hamile olmadığını öğrenmek...ama vardır bir hayır....

kızlar ben çıkabilirim her an. çünkü bugün net bana haram. sinirden bilgisayarı kırcam. alsanaalsanasmileiki bişey yazamadım valla.lmaz:

beni de ekleyin listnize. 24 nisan da ilk denemem. bişey sorucam size. bugün 10. günüm ve sğ kaığımda batmalr olmya başaldı sizce neden yumurtammı çatlıyacak acaba. erken eğil mi. ama incir bal-tarçın .çörekotu yapıyorum. etksisimi oldu acaba.

adaşım dilek nerde yaa
Canım şimdi geldim annemlerdeydim babamın bugün doğum günü ama babişko ewde yoktu işteymiş tiyatro varmış annem sabaha karşı gelir dedi...
merhaba kızlar bende geldim, eveeettttttttttt test yaptımmmmm sonuç pozitif yani bebişim göbüşüme kondu umarım hiç düşmeden usluca durur.......
Tebrik ederim şekerim.Ya ne güzel hamişler döküldü patlama olacak bu ay kesin.Kızlar martta iyi çalışmışsınız...

Canım yumurtan erken çatlıyorda olabilir...Eline şeffaf uzayan akıntıda gelirse sakın kaçırma koçişi yakala...kaydirigubbakcemile3

gelsin meleklerimiz konsunlar göbüşlerimize ALLAHIMIZIN izninle :Saruboceq:

kızlar ben yarından baslayacagım 3.denememız olacak varmı tavsıyede bulunan benim esım ıkı gunde bır ıstemıyor kızlar ne yedırmelı acaba yaaa

kızlar ben yarından baslayacagım 3.denememız olacak varmı tavsıyede bulunan benim esım ıkı gunde bır ıstemıyor kızlar ne yedırmelı acaba yaaa

Canım işin zor koçiş yönünden.İnşallah bu ay bebişin seni zorlamaz.
Canım folic asit kullanıyormusun kullanmıyorsan hemen bir eczaneden al başla.
Şeffaf uzayan akıntının geldiği günleri mutlaka değerlendir...
Aklıma gelenler bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…