mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

yokk hayatım doktorum ilaç yazdııı şekerim de ben kararsız kaldımm hani bebişe olaki bi zararı dokunurmu tutarsa diye

bende hamileyim yazarmısınz

GELSİN MELEKLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE :Saruboceq:

yokk hayatım doktorum ilaç yazdııı şekerim de ben kararsız kaldımm hani bebişe olaki bi zararı dokunurmu tutarsa diye

HIMM sen bekle ozaman adetini gelirse içersin...
yaaa iltihaplıykende zormuş hamile kalmak kalırsanda sorun oluyomuş benim ki gibi...
demiştim ya bebeğim iltihaptan mikrop kapmış diye.
sen bence şu iltihabını acil kurutmaya bak...hemen ilacına başla.

haklısın azizeee çok hafifi iltihabın dedi bebekten bahsettim o zaman az ilaç verelim dedi şimdi yanmam durdu gibi bilmiyorum bakalım geçerse yanma tamamen kullanmammm geçmezse kullancammm ilacın etkisi iltihabın etkisinden daha çok muşşş

hülyacım geçmiş olsun tatlım. doktor için erken felan diye konuşurken. gitmek zorunda kalmışsın..umarım tez zamanda geçer hastalığın. bebeişte çabucak gelir...zemuszemus

kızlar pek görüşemiyom sizlerle kendınıze ıyı bakın haftasonundan sonra gunlerım baslıyo bu kez tutar inşşşşşş
ben kaçıyorum şekerler sabah yine eğitime gidicem öpüyorum hepinizi iyigeceleeerrrr

Kızlar ben geldim...
Annemdeydim babamın dün doğum günüydü ewde yoktu bizde bu akşamda gittik...
Ne var ne yok kızlar???

GELSİN BEBİŞLER :lepi:

bende şimdi bi takım anormallikler var acaba gebelik belirtisi mi bilmiyorum 12 Nisanda adet olmam lazım ama benim göğüslerim 2 Nisan gibi şişmeye başladı ve hala şiş kasıklarımda batmalar var göbeğimden alağıdaya doğru bi çizgi oluşmaya başladı her akşam kocamla kontrol ediyoruz o çizgiyi acaba bunlar belirti midir? yoksa biz mi fazla heyecan yapıyoruz.. üffffffffff beklemek çok zor adet olacam diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…