mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ya ben azimliyim de , anlamadığım bişey var, ilişki sonrası sıvı geri çıkıyo deli oluyorum, işe yaramadı diye üzülüyorum sonra, neden geri çıkıyo ki? sizde öyle oluyo mu?

heralde çıkar kuzum..o sıvının hepsi sperm değil zaten..semen sıvısı içinde onlar..sen yinede işilkiden sonra en az 10 dk.yat.giden gitmiştir,tutan tutmuştur zaten..çıkıyo diye de tak ma..sositososito

heralde çıkar kuzum..o sıvının hepsi sperm değil zaten..semen sıvısı içinde onlar..sen yinede işilkiden sonra en az 10 dk.yat.giden gitmiştir,tutan tutmuştur zaten..çıkıyo diye de tak ma..sositososito

zaten ilişkiden sonra direk uyuyorum hiç kalkmıyorum -tatlicadiarzu-

Günaydın kızlar....

Yaw biz bu ay ilk defa denedik tam yumurtalama günümdü sonraki haftada kardeşimin düğünü falan vardı derken kaldı sonra daha bişi yapmakdık bakalım tuttu mu diye hihoyyyt
heyecanla regli günümü bekliyorum bakalım

canım umarım tutmuştur, çünkü biraz mucize gibi bişey bilmiyorumkismile

Bencede ama benim kociş olmuştur olmuştur diye ortalıkta geziyor :dance:

neden olmasın dizilerde bi kere birlikte oluyorlar sonra hemen bebk oluyor naniknanik

İlahi pembe dizimi bu:roflol:Allah yazdıysa olur mutlaka ama..birazda çalışmak lazım di mi...aklinialirimsmilehemen öyle armut piş,göbüşüme düş..a.s

Bencede ama benim kociş olmuştur olmuştur diye ortalıkta geziyor :dance:

neden olmasın dizilerde bi kere birlikte oluyorlar sonra hemen bebk oluyor naniknanik

onlar tecavüz canım, eğer tecavüze uğrarsan hemen olur :sm_cool: biz düşünüyoz ya devamlı ondan olmuyoo boshayallersmile

evet kızlar..nazo dümen...sorun cevaplayalım köşesi başlamış bulunmakta...soruları alalımmbayanssulusmile

evet ilk sorumuz exporter arkidişten....Filmlerde tecavüze uğrayanlar hemen kalıyoda,biz neden hemen kalmayalım?
akannehir

İlahi pembe dizimi bu:roflol:Allah yazdıysa olur mutlaka ama..birazda çalışmak lazım di mi...aklinialirimsmilehemen öyle armut piş,göbüşüme düş..a.s

Biliyomda benim kociş dur bakalım bi kerede oldu mu diye birlikteliğimize kısa bi süre ara verdi. Eğer olduysa havasından geçilmeyecekte süprizzzzz

Biliyomda benim kociş dur bakalım bi kerede oldu mu diye birlikteliğimize kısa bi süre ara verdi. Eğer olduysa havasından geçilmeyecekte süprizzzzz

evet..canım eğer olduysa haklı walla..eniştenin heykelini dikmek gerek...alkisalkisalkis:içelim:

evet ilk sorumuz exporter arkidişten....Filmlerde tecavüze uğrayanlar hemen kalıyoda,biz neden hemen kalmayalım?
akannehir

Yok kız tecavüze bile gerek yok akşam yatıyolar sabah hamileler işte bizde öle bi kerede olur diye yapmıyoz kaydirigubbakcemile3

Yok kız tecavüze bile gerek yok akşam yatıyolar sabah hamileler işte bizde öle bi kerede olur diye yapmıyoz kaydirigubbakcemile3

bende geçen ay aynı hataya düştüm, 1 kere oldu yumurtlama döneminde sonra bekledim olmuştur diye, sonra bi regl oldum, elimde patladı... a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…