işte geldim burdayımmm..ben bu işte ustayım..helal olsun ustasıdelikafadulden:roflol:
ya ben azimliyim de , anlamadığım bişey var, ilişki sonrası sıvı geri çıkıyo deli oluyorum, işe yaramadı diye üzülüyorum sonra, neden geri çıkıyo ki? sizde öyle oluyo mu?
hoşgeldin canımm yine enerjiksin..delikafadulden
heralde çıkar kuzum..o sıvının hepsi sperm değil zaten..semen sıvısı içinde onlar..sen yinede işilkiden sonra en az 10 dk.yat.giden gitmiştir,tutan tutmuştur zaten..çıkıyo diye de tak ma..sositososito
valla bende anlamıyom gündüz iş gece fazla mesai...çok yiyorum ya bu sıralarkaydirigubbakcemile3ondan böle enerjikim herhal.maşallah deyin nazar değmesin :roflol:
Günaydın kızlar....
Yaw biz bu ay ilk defa denedik tam yumurtalama günümdü sonraki haftada kardeşimin düğünü falan vardı derken kaldı sonra daha bişi yapmakdık bakalım tuttu mu diye hihoyyyt
heyecanla regli günümü bekliyorum bakalım
canım umarım tutmuştur, çünkü biraz mucize gibi bişey bilmiyorumkismile
Bencede ama benim kociş olmuştur olmuştur diye ortalıkta geziyor :dance:
neden olmasın dizilerde bi kere birlikte oluyorlar sonra hemen bebk oluyor naniknanik
Bencede ama benim kociş olmuştur olmuştur diye ortalıkta geziyor :dance:
neden olmasın dizilerde bi kere birlikte oluyorlar sonra hemen bebk oluyor naniknanik
İlahi pembe dizimi bu:roflol:Allah yazdıysa olur mutlaka ama..birazda çalışmak lazım di mi...aklinialirimsmilehemen öyle armut piş,göbüşüme düş..a.s
dilayyyyyyyy nörüyonnnn gııı?çık gari yukarı
Biliyomda benim kociş dur bakalım bi kerede oldu mu diye birlikteliğimize kısa bi süre ara verdi. Eğer olduysa havasından geçilmeyecekte süprizzzzz
evet ilk sorumuz exporter arkidişten....Filmlerde tecavüze uğrayanlar hemen kalıyoda,biz neden hemen kalmayalım?
akannehir
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaa takılıyorum öyle sizi takipliyorum amayerimseniben
Yok kız tecavüze bile gerek yok akşam yatıyolar sabah hamileler işte bizde öle bi kerede olur diye yapmıyoz kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?