mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

GELSİN BEBİŞLERİMİZ kaydirigubbakcemile2

AZİZE sonuçlarını almışsın...Ne güzel temizde çıkmışlar...Çalışmalara başlamanda bir engel kalmadı canım...Yeni topiğine baktım canım hayırlısı olsun...Kız ordada sordum ama eğer ben hamiş kalırsam Mayıs 7sindede test pozitif çıkarsa Aralık mı yoksa Ocak mı annesi olurum...

diloş adet oldun mu kızzzzz amaaaaaaan:1shok:

azizecim merhaba nasılsın. bugün ilk kez ulturasonla muayne oldum. kesesini gördük. çok küçük dedi. 8mm miş daha normalmidir sence? sat 2 marttı ama birliktelik 10 13 14 martta olmuştu. internetten araştırdım biraz normal gibi ama sorayım dedim yinede....

kese zaten küçük olurkii sen nasıl erkenden gördün benim martın 5dii görebilirmiyim acaba ben perşembe gitmeyi düşünüorumdaa

ohh gözün aydın tatlım...çok normal güzelim.
aralık topikime gel seninde listeye ekliyim...

iki hafta sonra bidaha gel dedi. daha oluşmamış hiç bişi. ama ben tahlillerim için gitmiştim. haftaya kendi doktoruma gidicem. bakalım görcezmi kalp atışlarını. 7 haftadan önce görülmüyomuş ama bakalım. şansıma herşeyi erken yaşıyorum ben.

gelsin bebişler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…