kızlar azizanin aralık topiği nerde bilen varmı
dün dötümü kaldıramamıştım ya bugun kaldırdım az önce yaptım sonuş tek çizgiama adet hala yok belki bugun adetim gelir 8 nisan günüm dü.
canım baktım yine aynı duruyo bakalım hayırlısı olsun ama bu test hiç hoşuma gitmedi ilk defa test alıyorum ben damlatılarak yapılandan sanmıştım bu çubuk halinde bişi değişik geldi bana hatta mavi bi yer var orayı hafifçe kaldırdım yapışkan sandım orada görülücek diye değilmiş ama onun hemen altında mavi bi çizgi var çıkan iki çizgide kırmızı olması lazım demi
yaaa durun daha yaaa...hamiş kaldıkta topiği kaldı...kızlar yavaşşşşş gidelim durun hele...
önemli değil şeker hihoyyyt
gideceğimde değil kız azizeye baktım
nereye dittin nazan....kız yoksa hepiniz hamile kaldınızda aralık topicine mi tüydünüz??kaydirigubbakcemile
eee ordamı yoksa zillihihoyyyt...anaaa burası nolcek laannn...biz yetim,,,biz öksüz mü kalcez...senağlama..böle giderse ben de her ay kırmızı görenler topiği accem:roflol:
nerde ya benim nette sorun var sayfayı yenilemeyince yeni gelen mesajları göremiyorun
ben seni bırakıp gitmem canım :dance:
canım adaşımmmmmmŞeniz..tarihlerimizde yakın..bakarsın aynı anda tuttururuz...bu ay olmazsa mayısa olur...kaydirigubbakcemile5
kızları iyice bunalıma sokma
azize temiz çıkınca garanti hamile olcam dedi gitti bak
kızlarrr kendinize ümitsizliğe sürüklemeyin
aralığa bebiş gelcek gibi düşünün
huuuu çalışın millet :teytey:delikafadulden
canım adaşımmmmmmŞeniz..tarihlerimizde yakın..bakarsın aynı anda tuttururuz...bu ay olmazsa mayısa olur...kaydirigubbakcemile5
inşallah ama adaşım...bu işler nasip kısmet işidir...garantisi de iadesi de yok malesef...:1no2:
evet ya inşallah olurda topiği hep beraber terk ederiz.
bi gün bi bakmışız topikte yeller esiyo:sm_cool:[/QUO
Bu mübarek günde dua edelim..sağlıklı,hayırlı bebişlerimiz olsun..geç olsun güç olmasın:Saruboceq:
canım ya bizi bu gidişle iştende atarlar işleri iyice serdik.
patron internete gıcık zaten
gizli saklı giriyorum nete
Bu mübarek günde dua edelim..sağlıklı,hayırlı bebişlerimiz olsun..geç olsun güç olmasın:Saruboceq:
amin canım isteyen herkeze versin rabbim :Saruboceq:
aynen...benim patronda öle...güya msn,face falan kapattırdı..neymiş elemanlar cet yapıyomuş....oooo biri okey oynuyor..biri müzük indiriyor..bende burdayım...:roflol:
aminn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?