mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

dün dötümü kaldıramamıştım ya bugun kaldırdım az önce yaptım sonuş tek çizgi ama adet hala yok belki bugun adetim gelir 8 nisan günüm dü.

eğer silik te olsa yoksa..büyük ihtimal yoktur canım..üzülme sakın..adetini bekle eğer 3 gün daha gelmezse tekrar test yap,yine yoksa mutlaka dr git.sen daha yolun başındasın ayoll..hiç bi engel bile yoksa o ay içinde hamile kalma şansı %20-25 tir.düşün yani...a.s

canım baktım yine aynı duruyo bakalım hayırlısı olsun ama bu test hiç hoşuma gitmedi ilk defa test alıyorum ben damlatılarak yapılandan sanmıştım bu çubuk halinde bişi değişik geldi bana hatta mavi bi yer var orayı hafifçe kaldırdım yapışkan sandım orada görülücek diye değilmiş ama onun hemen altında mavi bi çizgi var çıkan iki çizgide kırmızı olması lazım demi

hıımmm sen prodüktör gibi bişi almışın...hiç yapmadım ben ondan...normali yokmuydu gıı?bugün dur..yani akşamdan normal bi test al.sabah ilk idrarrınla dene bakalım..

nereye dittin nazan....kız yoksa hepiniz hamile kaldınızda aralık topicine mi tüydünüz??kaydirigubbakcemile

nerde ya benim nette sorun var sayfayı yenilemeyince yeni gelen mesajları göremiyorun
ben seni bırakıp gitmem canım :dance:

eee ordamı yoksa zillihihoyyyt...anaaa burası nolcek laannn...biz yetim,,,biz öksüz mü kalcez...senağlama..böle giderse ben de her ay kırmızı görenler topiği accem:roflol:

kızları iyice bunalıma sokma
azize temiz çıkınca garanti hamile olcam dedi gitti bak
kızlarrr kendinize ümitsizliğe sürüklemeyin
aralığa bebiş gelcek gibi düşünün
huuuu çalışın millet :teytey:delikafadulden

nerde ya benim nette sorun var sayfayı yenilemeyince yeni gelen mesajları göremiyorun
ben seni bırakıp gitmem canım :dance:

canım adaşımmmmmmŞeniz..tarihlerimizde yakın..bakarsın aynı anda tuttururuz...bu ay olmazsa mayısa olur...kaydirigubbakcemile5

canım adaşımmmmmmŞeniz..tarihlerimizde yakın..bakarsın aynı anda tuttururuz...bu ay olmazsa mayısa olur...kaydirigubbakcemile5

evet ya inşallah olurda topiği hep beraber terk ederiz.
bi gün bi bakmışız topikte yeller esiyo:sm_cool:

inşallah ama adaşım...bu işler nasip kısmet işidir...garantisi de iadesi de yok malesef...:1no2:

canım ya bizi bu gidişle iştende atarlar işleri iyice serdik.
patron internete gıcık zaten
gizli saklı giriyorum nete

canım ya bizi bu gidişle iştende atarlar işleri iyice serdik.
patron internete gıcık zaten
gizli saklı giriyorum nete

aynen...benim patronda öle...güya msn,face falan kapattırdı..neymiş elemanlar cet yapıyomuş....oooo biri okey oynuyor..biri müzük indiriyor..bende burdayım...:roflol:

aynen...benim patronda öle...güya msn,face falan kapattırdı..neymiş elemanlar cet yapıyomuş....oooo biri okey oynuyor..biri müzük indiriyor..bende burdayım...:roflol:

bu patronların hepsi aynı ayol bizimkide öle kafasına estimi interneti kapatacak oluyoo
ama yaşasın işçi dayanışması kaydirigubbakcemile5 en fazla bir gün kapalı kalıyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…