mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar ben kaçar..burası yoğunlaştı...öptüm sizleri...yarın görüşmek....öpüşmek.gülüşmek dileğiyle...cimcime test yap..bay bay

:roflol: dün gider ayak bana da laf atmışsın nazom kaydirigubbakcemile3
daha test almadım hem kendimi hem de sizi çatlatacam
ama bişi söyleyim mi sanırım hamişim çünkü hani böyle hasta olmadan 5-6 gün önce rahim için duvarlarının resmen parçalandığını ne biliim böyle içinde bişeylerin bozulduğunu hissedersin ya, işte onu hiç hissetmiyorum. Sadece özellikle sol kasığımda sinek ısırığı gibi batmalar oluyo ohaoldumsmile ama kesin haberi size test yapar yapmaz vericem söz hele bi cuma geçsin yerimseniben
:Saruboceq:
herkese günaydın bu arada

bende öle hissediyom ama benimki pisikolojik galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bakalım benimde 1 haftam var
bakalım kısmetttt

dün gece bir arkadaşımın daha hamişş olduğunu öğrendim
ikinci bebişide geliyo 2 aylıkmışşş birde maşallahhhh opuyorumnanaktan

kızlar hayırlı sabahlar hepinize, gün saymak çok zor. zaman geçmiyor bilmiyorumkismile

ayyy maşallah
bize uğur getirsin bu haberler :Saruboceq:

ayın kaçı son gününüz kızlar
benim beklenen muhtemel adet tarihi 16 nisan (aslında 15 de ben 16 diyorum çünkü genelde geceleri olurum hep yerimseniben )
senin ne zaman?

ya psikolojik olarak olmayan bişeyleri hissedebilirsin kesinlikle doğru
mesela şişkinlik yoktur ama sana var gibi gelir fln ama var olan bir ağrıyı hissetmemek işte onu bilemiyorum. Ağrı olsa psikolojik olarak hissedemeyebilir miydik? bilmiyorumkismile
amaaannn az kaldı nasılsa bakleyip görcezzzz

sibelcim inş. güzel haberi verirsin bize , ne zaman test falan yapcan?

sibelcim inş. güzel haberi verirsin bize , ne zaman test falan yapcan?

günaydın tatlım, planım şu beklenen adet günüm cuma, ben de cumartesi test alıcam hani üstünden de bi gün geçmiş olsun, gecikmiş olsun diye
bakalım hayırlsı artık
inşallah nisan bereketli olur kızlar hepimiz için :Saruboceq:
senin sat ne zamandı canımboshayallersmile

hadi bakalım hayırlısı o zaman benim sat 30 mart

evet canım yoğun çalıştım hergün çalışma oldu, bugün progestana başladım olası bi gebelik varsa inşallah onu tutcak, rüyamda da yumurta gördüm, bu aydan çok umutluyum :Saruboceq:

oooohhh rüyasını da görmüşün haydi inşallah ya rabbim kavuştur bizi meleklerimize :Saruboceq:

evet canım yoğun çalıştım hergün çalışma oldu, bugün progestana başladım olası bi gebelik varsa inşallah onu tutcak, rüyamda da yumurta gördüm, bu aydan çok umutluyum :Saruboceq:

bebikim daha önce düşük mü yaptın, progestana başladım demişsin ya..
ayrıca bende kızıma hamile kaldığım ay yumurta görmüştüm arkadaşım.. inşaAllah rüyan hayırlara çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…