mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

heyecanda lafmı yarın gitcem sanıom ben hala yarını perşembe olarak düşünüomm ya hayırlısıyla gitsem bi inş hem kese hem kalp atışlarını görürümm

DUYARSIN İNSALLAH HAYATIM HERŞEY YOLUNA GİRER İNSALLAH ALLAHA EMANET ONLAR BİŞİYCİK OLMAZ KORKMAAAA:1rolleyes:

bizde perşembe gitcez.... birkez girdim ulturasona daha ondada kese minicikmiş 8mm. bakalım bu perşembe neler görcez :)))

benimde 5arttı drduyarız dedimi perşembe sana kalp atışlarını:dance:

canım kalp atışları için erken daha. bişide demedi açıkçası. kese gelişimine bakıcak. kalp atışları 7.haftadan önce zor duyuluyomuş. bakalım kısmet belki bir ümit duyulur. haber veririm burdan...

6haftadan sonra duyanlar var yaa tabi bu şans bana gülmezkiiiohaoldumsmileohaoldumsmile

evet canım. mesela benim ilk kontrolüm doğum hastanesinde oldu. benim doktorum başka hastanede. tahlillerim için gitmiştim bi bakalım dedi. süpriz olmuştu banada. 4 haftalık keseyi ulturasonla gördüler. normalde alttan falan bakılıyomuş çok küçükken! şansıma oda. sende kasma fazla canım oluruna bıraktınmı herşey kendiliğinden olumlu ve yolunda gidiyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…