defnecim uyutmayınca canmm gerçekten acır tatlım yaa...
özele gitsen daha iyi ilgilenirler.hiç bişey anlamazsın.
kızlar idrar testi en erken ne zaman belli oluyor?
gününe 5gün var hamileysen test yapsan çıkar.
ilahi kız seb bu azimli 1-2 aya hamiş kalırsın he:lepi:
ozaman da maddi olarak sıkacak beni canımcımbakalım biraz araştıracağım.
naniknanik sabrın sonu selamet olacak inşallah :Saruboceq:kız cimcime....hamiş ol ya da olma...sırf bu inanılmaz sabrın için KK ya heykelini diktirecem...çatladık ayolguclubacismile
adete 5gün kala bile çıkıyo eğer hamilelik varsa.
burda elif arkadaşımızın 5gün kala çıkmıştı.
sen yine hamişsin azize...ben her zaman ki gibi 1 ay sonra gelcem arkandan demek..bende hiççç bi belirti yok..batma,matma,çatlama.acıma.cart curt yokk yani.. olmadı demek ..düşüklerde on gün kala bilmiştim..gariplikler başlıyodu..şimdi yok..ama demin bişey okudum..kadın diyo ki, günüm 6 gün geçti test yaptım yok.dr gittim yok..kan testi yaptırmış yok..18 günü tekrar evde test yapmış çift çizgi..dr gitmiş bhcg si 399 olmuş dr.daha 2 haftalık demiş..düşünün gününden 18 gün sonra..ohaoldumsmile
Deniz bazen kese görülmüyor olabiliyor...Senin hala kırmızıları görene kadar bir ihtimal var...Senden kan testi filan istemedi sanırsam sadece ultrasonlamı baktı...
sen yine hamişsin azize...ben her zaman ki gibi 1 ay sonra gelcem arkandan demek..bende hiççç bi belirti yok..batma,matma,çatlama.acıma.cart curt yokk yani.. olmadı demek ..düşüklerde on gün kala bilmiştim..gariplikler başlıyodu..şimdi yok..ama demin bişey okudum..kadın diyo ki, günüm 6 gün geçti test yaptım yok.dr gittim yok..kan testi yaptırmış yok..18 günü tekrar evde test yapmış çift çizgi..dr gitmiş bhcg si 399 olmuş dr.daha 2 haftalık demiş..düşünün gününden 18 gün sonra..ohaoldumsmile
afferimm işte böle olun..aşşağıya ippp gibi dizilmişsinizz.:roflol:
sibel sen hala beklicenmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?