mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sen yine hamişsin azize...ben her zaman ki gibi 1 ay sonra gelcem arkandan demek..bende hiççç bi belirti yok..batma,matma,çatlama.acıma.cart curt yokk yani.. olmadı demek ..düşüklerde on gün kala bilmiştim..gariplikler başlıyodu..şimdi yok..ama demin bişey okudum..kadın diyo ki, günüm 6 gün geçti test yaptım yok.dr gittim yok..kan testi yaptırmış yok..18 günü tekrar evde test yapmış çift çizgi..dr gitmiş bhcg si 399 olmuş dr.daha 2 haftalık demiş..düşünün gününden 18 gün sonra..ohaoldumsmile

Deniz bazen kese görülmüyor olabiliyor...Senin hala kırmızıları görene kadar bir ihtimal var...Senden kan testi filan istemedi sanırsam sadece ultrasonlamı baktı...

yaa tatlım hayırlısı olsun...hepimiz için.
ben normaldede heycanlı ve sabırsız biriyim ben günümü bile beklemeden test yaparım kesin meraktan sempatiksalakcinni

kızlar geceleri sol tarafa yattıgımda kasıgımda batma gibi agrı oluyo biraz da gögüslerim acıyo ama daha günüme 7 gün var bu kadar cabuk belirti olurmu:ecrin_bebek:

SıBELCıMCıME yanında olsam seni zorla wc sokar o testi yaptırırdım sana...klava:Kız çatladım ben ya...Herkes çatladı...

Deniz bazen kese görülmüyor olabiliyor...Senin hala kırmızıları görene kadar bir ihtimal var...Senden kan testi filan istemedi sanırsam sadece ultrasonlamı baktı...

Canım evet ult. la baktı. 4-5 hafta olmadan görünmez dedi. bekle dedi
Olucak yok bir sorun dedi aklinialirimsmile
yaaa çok yüzeysel di canım sıkıldı birazzzz boshayallersmile

hiç belirti olmadan hamile olanlar var canım hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…