mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

senin falınada baktım dilekcim..bu ay hamiş kalıyon...kaydirigubbakcemile5

Ayy inşallah kuşum...Geçendede durduk yere sen bu ay hamile kalacaksın dedin...Ardından EREN SEZEN girdi onada hiç ortada yokken senin falına baktım buay hamile kalacaksın demişin kız kalmış...
Bugün saat 5 te randevum var doktorla...Yumurtalıkların durumuna bakacak...Kızlar birde dün bir arkadaşımız bize bir yöntem dedi onu özelden msj atıyorum bende kayıtlı olanlara...Akşam ben denedim...:kedi:

selam kızlar. ben bugün başka bir doktora gittim rahim filmi çekilecek dedi. yumurtan çatlıyo senin tahlillerin iyi enfeksiyondan tüpler tıkanmış olabilir dedi. çok korkuyorum ya haftaya film çektiricem mafoldumben

ne ki o yöntem kız merak ettim şimdi sempatiksalakcinni

selam kızlar. ben bugün başka bir doktora gittim rahim filmi çekilecek dedi. yumurtan çatlıyo senin tahlillerin iyi enfeksiyondan tüpler tıkanmış olabilir dedi. çok korkuyorum ya haftaya film çektiricem mafoldumben

canmm hiç korkma seni uyutup yapıcaklar...
enfeksiyon en tehlikeli şey benim de bebeğim ondan gitti testlerde çıktı.
mikrop kapmış. iyi ce temizlenir ozaman hamilede çabuk kalırsın.

o ne kızz? özel yöntem bide hemen denemiş :jeyyar:

nazan senin resmini görmedim mahsuru yoksa seni de bi görek mi?
beni hepiniz biliyosunuz

biliyom azizem aklımda da..işteki bilgisayardan resim yüklemem çok zor..ama bi ara internet gayfeden yapcam..ya işte sarı kafalı..orta boylu,güleç yüzlü hafif çatlak bi hatunum..bayanssulusmile

canmm hiç korkma seni uyutup yapıcaklar...
enfeksiyon en tehlikeli şey benim de bebeğim ondan gitti testlerde çıktı.
mikrop kapmış. iyi ce temizlenir ozaman hamilede çabuk kalırsın.

ssk da yapılacak azizecim uyutmadan yapıyolarmış ( benimde 3 ay önce olmuş enfeksiyon bu ay fitil ve ilaç kullandım. inşallah çok canım yanmaz. azcık araştırdım iyice korktum okuyamadım hepsini

Canım secdeye durur gibi duruyorsun...Belin oval şeklini alsın popon yukarda kalsın...Biraz öyle ilişkiye gireceksiniz eşinizle...Rahatladıktan sonra eşin aynı pozisyonda 5 dk. kadar içinde kalsın...Süre dolunca sen sırt üstü yatıp poponun altına yüksek olmayan bir yastık koy... 25-30 dk. o şekilde yat...Sonra banyo yapma sıcak su kullanma vajinanı yıkama belli bir süre wc gitme...
Ben akşam uyguladım kızlar sürem dolunca yattım uyudum sabah kadar...
Bu yöntemi bir arkadaşa tüp bebekteki doktorlar önermiş...Aynı pozisyonlarda hamile kalamıyorsan başka pozisyonlardada deneyin demiş...

biliyom azizem aklımda da..işteki bilgisayardan resim yüklemem çok zor..ama bi ara internet gayfeden yapcam..ya işte sarı kafalı..orta boylu,güleç yüzlü hafif çatlak bi hatunum..bayanssulusmile

tamm ozaman yerimseniben eeeeee naparsınız merak işte sempatiksalakcinni

kızlarr ya bizim bebeler bu aytutacakmı acaba günümüz yaklaşıyooooooooooo mafoldumben

çabuk özeline kaydet şu gizli bilgiyi banada verrrrrrrrrrrrrr...çatlarım bak orta yerdendelikafadulden

Çatlak konusunda katılıyorum sana kuşum...Kendinide bilirmiş...Ayy...

:jeyyar: :kedi: kızz bumu yanii kaydirigubbakcemile3

heeeee şuuuu mesele...biliyodum ben bunu...çoookkk ta denedim..ayıptır sölemesi adamlarda çok sever bu şekil...ama yok işte yok..olmayınca amudada kalksan olmuyo kuşum be..oluncada 2 dakkada bi tecavüz ediyola millet arkasından kırklanıp paklanıyo ama kalıyooo:roflol::roflol:

benim kasıklar batma yapıyo kızlar meme uclarımda hafiften sızlıyo...günümede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…