• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart transferleri

Maalesef benim tutmadı 🥹 benden 1 hafta sonra transfer olan arkadaşım 5.gün evde test yaptı o pozitif. Siz ne yaptınız
Benim diğer transferimde düşük yaşadığım embriyo da 5aa kaliteli hızlı gelişen bi embriyoydu. O kadar hayal kırıklığına uğradık ki betası ikiz gibi artıyordu doktor embriyolog çok güzel konusmustu ama maalesef olmayınca olmuyor. Benimki pgt sizdi ancak benimle transfer olan bi kadının ki 5aa pgt liydi ikimizde aynı hafta düşük yaşadık. Hayırlısı olsun sizin hakkınızda da elden bi şey gelmiyor bazen

Kızlar transferden sonra sigara icen varmı aranızda
4 yildir sigara icen biriydim en son sigarami transferden yarim saat önce ictim ve öylede biraktim canim cok zorlanirim diye düsünmüstüm ama rabbim öyle bir güc verdi ki aklima bile gelmiyor normalde 2 saat icmiyim kafayi yerdim insan evlat icin herseyi yapiyormus insallah bukadar ugrasamaya tuttunmustur yavrum
sende icme birak o gün kendine sunu söyle sigarami yoksa evladim mi önemli diye

4 yildir sigara icen biriydim en son sigarami transferden yarim saat önce ictim ve öylede biraktim canim cok zorlanirim diye düsünmüstüm ama rabbim öyle bir güc verdi ki aklima bile gelmiyor normalde 2 saat icmiyim kafayi yerdim insan evlat icin herseyi yapiyormus insallah bukadar ugrasamaya tuttunmustur yavrum
sende icme birak o gün kendine sunu söyle sigarami yoksa evladim mi önemli diye
Bende suan icmemeye calısıyorum ama cok aklıma geliyo cok zorluyo beni

Oldum transfer gününü saymazsak 3. Gün
anladim hayirli olsun insallah hayirli sonuc alirsin aliriz canim aklini baska seylere ver ben sürekli yürüyüs yapiyorum mesela kahve iciyorum asiriya kacmadan günde 200ml kadar icilebiliyor kahve tabi seviyorsan sakiz mesela iyi gelebilir canin sigara cektiginde sakiz cigne vs

anladim hayirli olsun insallah hayirli sonuc alirsin aliriz canim aklini baska seylere ver ben sürekli yürüyüs yapiyorum mesela kahve iciyorum asiriya kacmadan günde 200ml kadar icilebiliyor kahve tabi seviyorsan sakiz mesela iyi gelebilir canin sigara cektiginde sakiz cigne vs
Kahve de çok seviyorum ama onu içmeden durabiliyorum günde 2 sigara içiyorum vallahi ya duramıyorum napim

[QUOTE="meltqueen bence ilerliyor bugün daha koyu geldi bana açıkçası kan testi yarın mı vereceksin

Bayanlar ben yine geldim😁 bugün hem gec uyandim hem öglen cok uyumusum ya. Ben 1 Nisanda transfer olmustum.
Bugün T+5gün🌸ve bende iki gündür sivilce ve akneler cikti. Her adete yakin böyle cikardi bende önceden, busefer yine öyle cikti endişelendim🙂↕️acaba aranizda sivilce ve akne olanlar yine positif gördüler mi?????
Bide dayanmdim test yaptim bisey göremedim. Ilk günlerde bende belirtiler vardi sonra kayboldu....

Kızlar ilişkiden gün sonra artış yüzde kaç olmalı bilginiz var mı

Ay telefon yanlış yazıyo kusura bakmayın iki gün sonra artış kaç olmalı betada

aaa ayni gün transfer olmusuz ben dün idrar yaptimmm sadece cooooook silik cikti hayalet cizgisi gibi bence yapma daha bekle benim dünden beri moralim bozuldu mesela pisman oldum yaptigima ben 2 gün daha beklicem carsamba günü yapicam persembede kan vermeyi düsünüyorum
O silik olması bile bi umut ama dimi Rabbim hayırlısıyla emeklerimizin karşılığını nasip etsin benim diğer gebeliklerimde de idrarda geç çıkıyordu evde test yapmaya korkuyorum o yüzden. Bende çarşamba düşündüm ama sabrederim umarım😃

IMG_0079.webp

Kızlar hemen şuna bakınnnnn 6 gündeyim 5 gün embriyosu 4aa

Bak benim hikayeme canım ilk başta silik çizgi çıktı t 5 te havalara uçtum sonra t 6 da test yaptım çıkmadı bembeyaz kaldı elimde ben sabah beşten sabah dokuza kadar ağladım ki bi paket sigara almaya gidiyodum düşün sonra kan vermeye karar verdim ve beta 43 çıktı ama testlerimi atabilirim istersen hala ilginç bi şekilde silik çıkıyo biliyomusun t 11 deyim moralini bozma sakın çıkmıyorsa yarın git beta ver belki benim gibi olacak

[QUOTE="karpuzz06, ben normalde aşırı tiryakiyim ama transferi bırak tedaviye başladığımdan beri bırak içmeyi kokusunda bile durmuyorum bence içme çünkü rahimde kanlanmayı azaltıyo

[QUOTE="karpuzz06, bak,düşün geçen rüyamda bile içiyodum o derece ama şöyle düşün içtik içtik noldu kocaman bi hiç yani bizi sadece beş dakika mutlu etti sonrası ise hep vicdan azabı ama doktorumun dediği şey sigara içersen sadece bebeğinde hayallerinden uzaklaştığını göze alarak iç ben içmiyorum aklıma geldiğinde de su içiyorum instaya takılıyorum film açıyorum bence içme çok hassas bi dönemdeyiz

Back
X