• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti ve oksapara başladık 4000 lik ama doktorum hem iğneyi yap hem coraspin iç dedi yani açıkçası kafam bulandı çok ağır olmazmı ikisi bir korktum bu seferde fazla sulanirsa da kötü ne yapacağını bilmeedim

Daha çok var ya beni bir uyutun Ayın 14 de kaldırın vakit geçsin 😂🥵

Pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti ve oksapara başladık 4000 lik ama doktorum hem iğneyi yap hem coraspin iç dedi yani açıkçası kafam bulandı çok ağır olmazmı ikisi bir korktum bu seferde fazla sulanirsa da kötü ne yapacağını bilmeedim

İnşallah Rabbim yüzüne baksın sana ve bebeğine şifa olsun inşallah dilerim bir sıkıntı çıkmaz doktorun sıkıntı görmediyse belli ki sorun olmaz yani inşallah Amin 🤲❤️

Vignette Vignette sormuşsun canım gözümden kaçmış da pgt düşünmüyorum ya doktorum birley dmeezse pırkalatmam yani daha ilkinde
Evet kuzum zaten risk faktörü de yoksa boşver. Ben yaptırmayacaktım en son öyle karar almıştım ama tabi nasip olmadı zaten 5. güne giden embriyom olmamıştı.

Evet kuzum zaten risk faktörü de yoksa boşver. Ben yaptırmayacaktım en son öyle karar almıştım ama tabi nasip olmadı zaten 5. güne giden embriyom olmamıştı.
Olsun canım doktor önermedikçe bende teklif etmem bakalım bi yumurtalar olgunlaşsın da tek sarılı mı çift sarılı mı görcez
1746025884752.webp

İnşallah Rabbim yüzüne baksın sana ve bebeğine şifa olsun inşallah dilerim bir sıkıntı çıkmaz doktorun sıkıntı görmediyse belli ki sorun olmaz yani inşallah Amin tutunma açısından sıkıntı yok
Tutunma konusunda sıkıntı yok onu biliyorum ama Allah korusun cokda dillendirmek istemiyorm ama kanama riskini arttiracagindan korkuyorum bu seferde

Ço

çok teşekkür ederim canım 32 yaşındayım 11 Mayıs Allahın izniyle müjdeli haberi alcaz 🥰

İnşallah canım dilerim bebişin sıkı sıkı tutunur Rabbim seni müjdelesin inşallah Amin 🤲💕 ilk tüp bebeğin mi yoksa daha önce tecrüben oldu mu ☺️

Ben de pıhtılaşma yok. Oksapar kullanıyorum sadece. Ama verdiği ilaç listesinde şöyle bir not düşülmüş. Coraspirin ile oksapar kesinlikle birlikte alınmayacak diye. Ama pıhtılaşma sorunu olanlara birlikte veriliyor mu onu bilmiyorum. Sanırım önlem için ikisini vermiş olabilir.

Back
X