- 4 Aralık 2024
- 7.434
- 7.835
- 113
- 37
Mayala ikiside tek yumurta ikizi olur mu sence![]()
Dördüz diyorsun yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayala ikiside tek yumurta ikizi olur mu sence![]()
Ayyyy çok güzel yaaaDördüz diyorsun yaniolur mu olur hayatta herşeye inanırım ben
![]()
Ben ederim basım gözüm üstüneArtık kimse bizi evine davet etmez![]()
Ayyyy çok güzel yaaaRabbim sağlıkla sihatle sen ve bebislerini kavuştursun İnşallah
![]()
Ben ederim basım gözüm üstüne![]()
Pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti ve oksapara başladık 4000 lik ama doktorum hem iğneyi yap hem coraspin iç dedi yani açıkçası kafam bulandı çok ağır olmazmı ikisi bir korktum bu seferde fazla sulanirsa da kötü ne yapacağını bilmeedim
Evet kuzum zaten risk faktörü de yoksa boşver. Ben yaptırmayacaktım en son öyle karar almıştım ama tabi nasip olmadı zaten 5. güne giden embriyom olmamıştı.Vignette sormuşsun canım gözümden kaçmış da pgt düşünmüyorum ya doktorum birley dmeezse pırkalatmam yani daha ilkinde
Beni de ekleyin 29 Nisan 5. Gün embriyo tek transfer
Olsun canım doktor önermedikçe bende teklif etmem bakalım bi yumurtalar olgunlaşsın da tek sarılı mı çift sarılı mı görcezEvet kuzum zaten risk faktörü de yoksa boşver. Ben yaptırmayacaktım en son öyle karar almıştım ama tabi nasip olmadı zaten 5. güne giden embriyom olmamıştı.
çok teşekkür ederim canım 32 yaşındayım 11 Mayıs Allahın izniyle müjdeli haberi alcazHoşgeldincanım transferin hayırlı olsun tabi ki eklerim yaş kaç test günün ne zaman
inşallah
![]()
Tutunma konusunda sıkıntı yok onu biliyorum ama Allah korusun cokda dillendirmek istemiyorm ama kanama riskini arttiracagindan korkuyorum bu seferdeİnşallah Rabbim yüzüne baksın sana ve bebeğine şifa olsun inşallah dilerim bir sıkıntı çıkmaz doktorun sıkıntı görmediyse belli ki sorun olmaz yani inşallah Amin tutunma açısından sıkıntı yok
Ço
çok teşekkür ederim canım 32 yaşındayım 11 Mayıs Allahın izniyle müjdeli haberi alcaz![]()
Tutunma konusunda sıkıntı yok onu biliyorum ama Allah korusun cokda dillendirmek istemiyorm ama kanama riskini arttiracagindan korkuyorum bu seferde
İnşallah canım benimAllah korusun inşallahdilerim hiç yaşamasın Amin
![]()
Ben de pıhtılaşma yok. Oksapar kullanıyorum sadece. Ama verdiği ilaç listesinde şöyle bir not düşülmüş. Coraspirin ile oksapar kesinlikle birlikte alınmayacak diye. Ama pıhtılaşma sorunu olanlara birlikte veriliyor mu onu bilmiyorum. Sanırım önlem için ikisini vermiş olabilir.Pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti ve oksapara başladık 4000 lik ama doktorum hem iğneyi yap hem coraspin iç dedi yani açıkçası kafam bulandı çok ağır olmazmı ikisi bir korktum bu seferde fazla sulanirsa da kötü ne yapacağını bilmeedim