Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bir süredir giremiyordum ben de ikizlere hamileyim![]()
Canım rabbim işini kolaylaştırsın inşallah, belli olana kadar bol bol Fetih suresi dinle. İnşallah tedavi edilebilir bir durumdur.Kizlar bende gruptan ayrılıyorumbebekte ağır anomali varmış yani hayatinda 2. Defa görüyormuş doktorum genetik bişey değil amniyon sıvısının çocuğa baskı yapmasiyla iskelet sisteminin gelişmemesi gibi bişeymis. Tam dinkeyemedim de algın kapandı
yarın Recep has gorucek bide ama eminim dedi. Bende serklaj olduğu için 10. Haftalık sezeryan olma ihtimalim var
dua edin en azindan kürtajla alabilme ihtimalleri olsun. Vardır Rabbimin bir bildiği hamd olsun napalim
![]()
Teşekkür ederim zaten ekliydim tablodaMaşallahcanım hayırlı olsun gözünüz aydın olsun inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah Amin
![]()
Ay hadi inşallah dediğin gibidir umut olur böyleceŞimdi tam nedir bilmediğim için amniyon sıvısı az olmasından kaynaklanıyor sanırım, eğer belli organlar gelişimini komple durdurmadıysa ilerki haftalarda amniyo sıvısı verilebilirmiş, böbrek ve kol bacak kemikçikleri çok önemli onları gelişimi devam etmesi gerekiyormuş ama dediğimi gibi teşhisi tam bilmediğim için chatgpt benim yazdığım kadarıyla sonuç veriyor
Teşekkür ederim zaten ekliydim tabloda![]()
Allah razı olsun canım gittim kanamam devam ediyor regli gibi kanama alanı varmış her kanama düşük demek değil dedi doktor .ilaçlarımı düzenledi eve geldim yatıyorum Allaha emanet dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden sizlerden de dua bekliyorum inşaallahCanım durumun nedir doktora gittin mi inşallah herşey yolundadır bizi de haberdar edersin inşallah![]()
Allah razı olsun canım gittim kanamam devam ediyor regli gibi kanama alanı varmış her kanama düşük demek değil dedi doktor .ilaçlarımı düzenledi eve geldim yatıyorum Allaha emanet dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden sizlerden de dua bekliyorum inşaallah![]()
Çekelim canımKızlar pinky hanım için bol bol duaedelim birde Ya Şafii çekelim hep beraber çekmek isteyen olursa ona göre sayı belirleyelim kimin duası kabul olunur bilinmez inşallah bilmiyorum Allah’ımın yanında mucizeler bitmez yer gök dua
üstüne kurulu
![]()
Yok çift transfer olmuştum ben canım. Senin de sonucun pozitif çıkmış tebrik ederimSen tek embriyo transfer olmuştum tek yumurta ikizi mi oldu canım benim evet eklisin inşallah sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin![]()
1000 tane okuyorum Rabbim kabul etsinKızlar pinky hanım için bol bol duaedelim birde Ya Şafii çekelim hep beraber çekmek isteyen olursa ona göre sayı belirleyelim kimin duası kabul olunur bilinmez inşallah bilmiyorum Allah’ımın yanında mucizeler bitmez yer gök dua
üstüne kurulu
![]()
1000 tane okuyorum Rabbim kabul etsin
Yok çift transfer olmuştum ben canım. Senin de sonucun pozitif çıkmış tebrik ederim![]()
Trendyolda da varmış. Bizim burda eczaneden almıştım.Kuzum bu çok iyiymiş markası ne elimdekiler bitince bundan alıyım![]()
Bende 1000 tane okurum.Kaç tane çekebilirsin canım ona göre yaz![]()
Bende 1000 tane okurum.
Yok aşkım lekelenmenin onla alakası yok. Yani doktoruma güveniyorum çok ilgiliydi.yinede emin olmak için Recep hocaya gönderdi. Genetik değilmiş çok nadir bir durum dedi amniyon zarı sanırım yapışmış o engellemiş gelisiminiCanım Gerçekten şu an okuyunca nutkum tutuldu, öyle kaldım. Bunun peki bir çözümü yokmu, recep has alanında baya iyi diyorlarlar belki en azından çözüm önerir asla şu an kürtaj moduna sokma kendini, yarın olsun hayır olsun, çünkü erken haftada farketmiş oldun, şu anlık kötüsünü düşünmeyelim, yarın ne zaman randevun peki? Lekelenmelerine o sebep olabilirmiymiş?
1000 tane okurum canımKaç tane çekebilirsin canım ona göre yaz![]()