• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Zuhal hanım da 1000 adet Ya Şafii çekti bana bildirdi az önce toplamda 9 bin oldu vakti olan müsait olan kim ne kadar çekmek isterse yazsın bana Allahım kabul etsin inşallah Amin 🤲 inşallah Rabbim çektiğimiz zikirler niyetine şifasını versin inşallah Güzel kalpli Arkadaşımıza inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲

Üzülme benimki test günü 57 çıkmıştı sonrasında güzelce yükseldi , inşallah pazartesi kese görmeye gidicem 🥹 iyi düşün iyi olsun
Ayyy çok mutlu oldum hayırlı olsun bi huzursuz oldum ya adet günümde geldi onun ruh hali herhalde inşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alır gene de test günümden önce çokta kötü değil gibi sonuçlar ama inşallah yarında güzel artmıştır❤️

Bu gun biraz bi karin bel ve bacak agrisi var bende ilaclardan da olabiliyomus bilemedim hic onun disinda hic bisey yoktu sevinsem mi uzulsem mi hic bilemiyorum
Bende bel ağrısı yatmaktan oldu muhtemelen bugün ayaklandım bel ağrım kalmadı, açıkçası pek bir belirtim de yok ama ilk denememde çok belirti aramıştım sonuç negatif olmuştu. Bu sefer kendimi çok dinlemiyorum. 4 gündür evdeyim yarın da işe başlayacağım hayırlısı olsun inşallah tüm bekleyenler de biz de sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.

Ayyy çok mutlu oldum hayırlı olsun bi huzursuz oldum ya adet günümde geldi onun ruh hali herhalde inşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alır gene de test günümden önce çokta kötü değil gibi sonuçlar ama inşallah yarında güzel artmıştır❤️
Aminnn amin herkes için hepimiz için , süreçte pozitif olmak çok önemli. Güzel haberlerinizi bekliyorum 🧿

Zuhal hanım da 1000 adet Ya Şafii çekti bana bildirdi az önce toplamda 9 bin oldu vakti olan müsait olan kim ne kadar çekmek isterse yazsın bana Allahım kabul etsin inşallah Amin 🤲 inşallah Rabbim çektiğimiz zikirler niyetine şifasını versin inşallah Güzel kalpli Arkadaşımıza inşallah Amin Ecmain inşallah 🤲

1000 adet daha Ya Şafii çektim 10 bin oldu Rabbim kabul etsin inşallah dilerim yarın hayırlı sağlıklı güzel haberler Almak nasip olsun inşallah Amin 🤲

Canimmm 🩵 yarın bı yücele gideyim bı fikir alayım diyorum. Zaten Recep hocamın muayenehanesi de Nişantaşı'nda ordan ona gecicem 12.30 da randevu verdi. Yani doktorum çok emindi ben farklı bişey olacağını hissetmiyorum hislerimde kuvvetlidir😔 sağlıkla sezeryansiz atlatabilirm ins.🙏 Lbwc diye bişey hastalik
Kesinlikle böyle durumlarda 2 göz bakması çok önemli canım, belki çözümü vardır bilemeyiz , yarın bize mutlaka haber ver, bekliyor olacam

Bende bel ağrısı yatmaktan oldu muhtemelen bugün ayaklandım bel ağrım kalmadı, açıkçası pek bir belirtim de yok ama ilk denememde çok belirti aramıştım sonuç negatif olmuştu. Bu sefer kendimi çok dinlemiyorum. 4 gündür evdeyim yarın da işe başlayacağım hayırlısı olsun inşallah tüm bekleyenler de biz de sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
İnsallah canim benim 🙏 benim bel agrisi gecmedi evin icinde butun gun dolastim ama ağrı devam ediyo onun disinda zaten hic bisey hissetmiyorum ne hissetmem gerekiyo onu da bilmiyorum🤷‍♀️

Evet malesef 24 haftalık olanda sezeryandi😔 3. Ye gücüm yetmez artık canım zaten 2 sene ara versem yaş oluyor 41 yani kapatırım o defteri artık. Belki de çok zorlamamak lazımdır böyle 15000de 1 ihtimal başıma geldiyse Rabbim zorlama diyordur🤷‍♀️
Ben de 41 yaşındayım gittiğim klinikte 47 yaşında evlat sahibi olup teşekküre gelen bayanla tanıştım hikayesini paylasti benimle ,belki de kendindeki gücü hiç tanimadgm o bayandan aldım ,yaşadıklarını bilseniz hiç vazgeçmemiş ve evladıni rabbim vermiş, güzel kardeşim kader gayrete aşıkmış ,sizin teslimiyetiniz takdire şayan maşallah rabbim bu sıkıntıdan sonra size öyle kapılar açsın ki gözünüzden sadece mutluluk gözyaşı aksın ,burası dünya ve hepimiz birşeyle imtihn bazıları da aynı anda birden çok şeyle imtihan oluyoruz,dün haberlerde izledim aracını yıkatmak için bı benzinlige giden aile bin uzerine heyelan çökmüş baba iki küçük yavru vefat anne hayatta ,yüreğim burkuldu ,toksik bı pozitiflik içine girmek için değilde dünya böyle bı yer sabırla üstesinden gelip hem bu dünyada hem ahirette İnşallah rahat ederiz.selam ve dua ile

Ben de 41 yaşındayım gittiğim klinikte 47 yaşında evlat sahibi olup teşekküre gelen bayanla tanıştım hikayesini paylasti benimle ,belki de kendindeki gücü hiç tanimadgm o bayandan aldım ,yaşadıklarını bilseniz hiç vazgeçmemiş ve evladıni rabbim vermiş, güzel kardeşim kader gayrete aşıkmış ,sizin teslimiyetiniz takdire şayan maşallah rabbim bu sıkıntıdan sonra size öyle kapılar açsın ki gözünüzden sadece mutluluk gözyaşı aksın ,burası dünya ve hepimiz birşeyle imtihn bazıları da aynı anda birden çok şeyle imtihan oluyoruz,dün haberlerde izledim aracını yıkatmak için bı benzinlige giden aile bin uzerine heyelan çökmüş baba iki küçük yavru vefat anne hayatta ,yüreğim burkuldu ,toksik bı pozitiflik içine girmek için değilde dünya böyle bı yer sabırla üstesinden gelip hem bu dünyada hem ahirette İnşallah rahat ederiz.selam ve dua ile

Amin inşallah canım benim ne güzel özetledin Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥹

Canlar kimin duası kabul olunur bilinmez dua 📿 edelim inşallah 🤲 Allahım kimseyi darda bırakmasın inşallah buradaki tüm kardeşlerimi herkesi feraha çıkarsın inşallah Amin 🤲

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun🙏 yani geçen gün okudum Almanya da kadın 66 yaşında 10. Çocuğunu doğurmuş, yasa çok takilmiyorum ama ben çok fazla ameliyat geçirdim yani baya yoruldum sağlığımdan olmaktan korkuyorum sağlığım giderse pek biseyim önemi kalmıyor belki 8 kere ameliyat olmusumdur bu da sezeryan olursa artık vücut kaldirmayacak o yüzden pes ediyorum😊 ama kürtaj yapabilirlerse denerim yine😀 Rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla gönlümüze razı şekilde nasip etsin🙏

Kesinlikle böyle durumlarda 2 göz bakması çok önemli canım, belki çözümü vardır bilemeyiz , yarın bize mutlaka haber ver, bekliyor olacam
O konuda umudum yok kuzum ama kolaylıkla atlatirim ins. Kürtajla alabiliriz desinler şuan tek dileğim o🙏 haber veririm mutlaka öğleden sonra😘

Back
X