• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim ilk gebeliğim doğal yolla olmuştu o zaman lekelenmem olmamıştı hiç ama acaba dedim tüp bebekte böyle mi oluyor😅😅

Yok kuzum tüp bebekte ekstra ilaç verdikleri için onlarda çok kanamaya sebep oluyor normalde kanama olmaması daha iyi sen rahat ol 🤙😍

Allah gönlünüze göre versin ama olmazsa üzülmeyin. Rahim duvarınızın yani endometrium kalınlığına bakacaklar.eğer uygun olursa ve ohss falan gibi sıkıntılar yaşamazsanız hemen yaparlar🌸 benim endo istenilen kalınlıkta değildi. Maalesef yapılamadı.Bende minikleri dondurucuya attıktan sonra tatile falan gittim kafa dinledim😄 son kendi kendime geçirdiğim günler😊 öyle demişken gidip kendime kahve yapayım☕
Benim genelde rahim kalınlığımla ilgili hiç problemim olmadı her defasında olması gerektiği kalınlıkta hatta 3 çizgi görünümünde gayet güzel diyorlardı. Umarım ohss da olmaz malum amh sebebiyle aman aman yumurta çıkacak gibi durmuyor :-D Çok iyi yapmışsın valla kafa dinlemek bi yere kadar en iyisii. Bizim artık evliliğimizin 4. yılı. Biraz hareket katalım dedik artık rahatlık yeter 🙃

P Pinky34 canım naptın, gittin mi yücel hocayada baktımı?
Canım merak etmeyin diye yazıyorum yücel hocaya gitmedim. Recep has a gittin ayni taniyi koydu. Ve bu milyonda bir bişey nasıl geldi sizi buldu dedi. Şimdi kendi doktoruma geldim karından iğneyle bebeğin kalp atışını sonlandiracaklar çok korkuyorum bekliyorum dua edin.ins. Canım yanmaz😭 sonra bı kaç gün beklicekler bebeğin küçülmesini ve yumuşamasını salı falanda önce alttan denicekler olmazsa sezeryanla alicaklar.o belli değil henuz

Canım merak etmeyin diye yazıyorum yücel hocaya gitmedim. Recep has a gittin ayni taniyi koydu. Ve bu milyonda bir bişey nasıl geldi sizi buldu dedi. Şimdi kendi doktoruma geldim karından iğneyle bebeğin kalp atışını sonlandiracaklar çok korkuyorum bekliyorum dua edin.ins. Canım yanmaz😭 sonra bı kaç gün beklicekler bebeğin küçülmesini ve yumuşamasını salı falanda önce alttan denicekler olmazsa sezeryanla alicaklar.o belli değil henuz

Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kolaylıkla atlatmanı nasip eylesin inşallah Amin 🤲
Çok çok üzgünüm 😢 dualarımız seninle 🤲😭

Çok üzüldüm kolaylıkla atlatmanızı diliyorum. İnşallah sezaryene gerek kalmadan halledilir Allah yardımcınız olsun 🙏

Gerçekten dünden beri o kadar içim yandı ki, canım inşallah bu son olsun, Allah bir dahaki seferinde verdim diye versin, inşallah bir sıkıntı olmadan hallolsun, seni o kadar iyi anlıyorum ki, inan elimden bir şey gelse yapmak isterdim

Merhabalar,
Kanamam başladı lütfen dua edebilir misiniz devam etmesin adet kanamasına dönmesin yerleşme kanaması olarak kalsın 😞😞😞

Merhaba canım inşallah regl değildir dilerim yerleşme lekesidir Amin Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin 🤲🥺

Merhab kızlar ben transferden önce ağır hasta olmuştum enfeksiyon değerlerim düşünce transfer yapmıştı doktor 3-5 gün iyiydim ama transferden sonra tekrar boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı başladı. Belirti de hissetmiyorum biraz canım sıkıldı

Merhab kızlar ben transferden önce ağır hasta olmuştum enfeksiyon değerlerim düşünce transfer yapmıştı doktor 3-5 gün iyiydim ama transferden sonra tekrar boğaz ağrısı ve burun tıkanıklığı başladı. Belirti de hissetmiyorum biraz canım sıkıldı

Merhaba canım çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 Rabbim şifa versin inşallah dilerim kolaylıkla atlatırsın kendine dikkat et inşallah Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz 🤲

Canım bende transferin 2. Günümü ne çok kötü grip oldum öksür hapşur kendi kendime iyileştim mecbur olarak ilaç içmedim 4 5 gün sonra iyileşmeye başladım bi sorun olmadı çok geçmiş olsun sen yinede dikkat et

Ah canım benim uzun zamandır girmiyordum buraya . Şimdi okudum, Allah yardımcın olsun , sabırlar versin. Vardır Allah’ın bi bildiği daha güzel günlerde hayırlısı gelsin inşallah. Sen iyi ol önce . Dualarım seninle

Dünden beri aklımdasın vallahi kuran okudum dua ettim. Rabbim gönül ferahlığı versin çok çabuk atlat Allah'ın izniyle 🤲 toparlanıp yeniden dene muradına erersin inşallah 🤲 Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sımsıkı sarılıyorum sana arkadaşım 🙏

Back
X