- 9 Ocak 2025
- 111
- 75
- 13
- 31
- Konu Sahibi mayala katar
- #17.701
İyi akşamlar kızlar bugün 2. Test günümdü sonucum 2997. 2 gün önce 1257 çıkmıştı. Doktorum artık test verme 9 mayısta ultrason için gün verdi . Çok heyecanlı inşallah herşey yolundadır amin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimizinkiniMaşallah sübhanallah Allah bağışlasınRabbim emeklerinizin karşılığını sağlıkla kolaylıkla güzel eylesin inşallah teşekkür ederim biraz rahatladım
Off kötüymüş. Yeter ki sağlıkla o günlere gelelim seve seve yaparım o ayrıBen pozitif gördüm doktorum ilk 3 ay devam dedi hem Progesteron kalçadan hem göbekten yer kalmadı artık
Ben de cuma günü 6 haftalik olucam inşallah doktor cuma ya pazartesi gel dedi ben biraz daha büyüsün diye 5 mayıs ta gidicem inşallah kalp atisi içinCanım şu an 6+1, daha kalp atışına gitmedik 8 mayıs inşallahsen naptın?
Bende bilinen bir pıhtılaşma sorunu yok ama tedaviye direkt 4000’lik Enox (Oksaparla aynı) ve Coraspin ile başladık. Kafanı karıştırma canım genelde hepimize aynı ilaçları veriyorlar zaten. İlk transferinde de böyle kullanmıştım ben.Pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti ve oksapara başladık 4000 lik ama doktorum hem iğneyi yap hem coraspin iç dedi yani açıkçası kafam bulandı çok ağır olmazmı ikisi bir korktum bu seferde fazla sulanirsa da kötü ne yapacağını bilmeedim
Ayy hadi inşallah çok çok iyi geçsin her şeyBiz beraber transfer oluruz sanırımbenimde cuma kontrolüm var.geçen cuma başladım estrofeme. Tahmini benimde 13-15 mayıs gibi olur.takibe aldım zaten sizi
![]()
Yumurta kalitesi için canım benim az yumurtam var kaliteli olması için bir kez kullanmıştım tedaviye başlamadan önce o ay çatlama görmüştüm ama gebelik oluşmadı. Şimdiki aklım olsa yumurta büyütme sürecimde kullanırdım. Doktoruna danış istersenİnositol daha çok pcosu olanlar için mi ?
Kesinlikle bende koldan ve bacaktan da oluyor diye duydum bugün doktoruma sorup koldan devam edicemOff kötüymüş. Yeter ki sağlıkla o günlere gelelim seve seve yaparım o ayrıAma gerçekten üst üste yakın yerlere yaptıkça daha da fazla ağrıyor. Aslında bacaktan da subkutan enjeksiyon yapılabiliyor, doktora sorarım izin verirse ordan da devam edilebilir göbeğe biraz mola olur
![]()
İyi akşamlar kızlar bugün 2. Test günümdü sonucum 2997. 2 gün önce 1257 çıkmıştı. Doktorum artık test verme 9 mayısta ultrason için gün verdi . Çok heyecanlı inşallah herşey yolundadır amin![]()
Vitamin olarak folik asit , D ve omega verdi. Verdiği folik asit içerisinde inositolde var ama ben bir aydır kullanmadım folik asit her kullandığımda idrar yanması yaptı bende. Yarından başlayım tekrar kullanmaya.Ayy hadi inşallah çok çok iyi geçsin her şey
Yumurta kalitesi için canım benim az yumurtam var kaliteli olması için bir kez kullanmıştım tedaviye başlamadan önce o ay çatlama görmüştüm ama gebelik oluşmadı. Şimdiki aklım olsa yumurta büyütme sürecimde kullanırdım. Doktoruna danış istersen
Vitamin olarak folik asit , D ve omega verdi. Verdiği folik asit içerisinde inositolde var ama ben bir aydır kullanmadım folik asit her kullandığımda idrar yanması yaptı bende. Yarından başlayım tekrar kullanmaya.
Bugün gittim Femara hap vermişti. İki folikülde biri 12 mm olmuş diğeri 9 mm olarak kalmış o büyümek istemedi sanırsam. Baktı ben çok kararsızım Femara 2 gün daha kullan haftaya çarşamba çatlatma iğnesi yapacak gerisi doğal yoldan deneyecez. Umarım bu taktik işe yarar![]()
Teşekkür ederim canım evet yazildikca rahatladımBende bilinen bir pıhtılaşma sorunu yok ama tedaviye direkt 4000’lik Enox (Oksaparla aynı) ve Coraspin ile başladık. Kafanı karıştırma canım genelde hepimize aynı ilaçları veriyorlar zaten. İlk transferinde de böyle kullanmıştım ben.
Aynen diğer yumurta geride kalınca bu ay böyle olsun dedi. Bir de adetin 2. Günü gonal başlamadığımız için dondurup öbür ay bekleyecek demişti. Keşke 3-5 folikül çıksa da arasından seçsek ama olmayınca çok ikilem de kalıyorum. Umudumuzu yitirmedik bakalım. Rabbim inşallah bizi geri çevirmez.Tüp bebek değil o zaman normal deneyecekseniz inşallah dilerim hayırlısıyla sağlıkla nasip olur Amin![]()
Benim tüp bebek denemeden önce dahil olduğum gruptaki arkadaşlarım inositol kullandıkları 2. ay hamile kaldılar. Koenzim q10 aldım bir de ben bu saydıklarınıza ek olarak o da iyiymiş.Vitamin olarak folik asit , D ve omega verdi. Verdiği folik asit içerisinde inositolde var ama ben bir aydır kullanmadım folik asit her kullandığımda idrar yanması yaptı bende. Yarından başlayım tekrar kullanmaya.
Bugün gittim Femara hap vermişti. İki folikülde biri 12 mm olmuş diğeri 9 mm olarak kalmış o büyümek istemedi sanırsam. Baktı ben çok kararsızım Femara 2 gün daha kullan haftaya çarşamba çatlatma iğnesi yapacak gerisi doğal yoldan deneyecez. Umarım bu taktik işe yarar![]()
Maşallah çoğul gebelik mi oldu acaba…kaçıncı gün 1257 ? Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin Aminİyi akşamlar kızlar bugün 2. Test günümdü sonucum 2997. 2 gün önce 1257 çıkmıştı. Doktorum artık test verme 9 mayısta ultrason için gün verdi . Çok heyecanlı inşallah herşey yolundadır amin![]()
Oo benim kendi beslediğim tavuklarım varr tam organik yumurta yiyoruz karılı kocalıOrganik yumurta yaban mersinide ye bunlar yumurta kalitesini artırıyor
![]()
Merhaba bir tanıdığım için soruyorum dondurulmuş 3. Gün embiryosu cozdurulup 5. Güne götürülür mu sonra tekrar cozdurulup transfer yapilir miKuzum biraz yumurtaların gelişme süresine de bağlı. Şimdi ben 5 nisanda iğnelere başladım 14 nisanda opu oldum. 9 gün ilaç tedavisi görmüş oldum yani. Eğer ki taze transfer için progesteron değerim yüksek olmasaydı bana amh düşük olduğu için riske atmayıp 3. gün taze transfer yapacaklardı bu durumda da 17 nisanda transfer olacaktım.
Senin de ortalama böyle bir süreçten geçtiğini varsayarak bugün iğnelere başlıyorsan benim gibi 9 gün kullandığını düşünelim (seninki daha az ya da çok olabilir dediğim gibi çok kişisel bu süreçler ama farzı misal konuşalım ) 9 mayısta opu olursun. Eğer 3. gün taze transfer yapmak isterse 12 mayısta, eğer 5. güne götürüp de taze transfer yapmak isterse 14 mayısta transfer olursun.
Pgt falan yaptırmayı düşünüyor musun? Pgt için 5. güne gönderip mecburen örnek alındıktan sonra donduruyorlar sonuç gelene kadar.
Eğer donmuş transfer olacaksa da işte ben reglimi bekledim şimdi rahim kalınlaştırıyoruz estrofemle. 9 mayısta kontrolüm var eğer rahim kalınlığı uygunsa transfer tarihi belli olacak 13-14 mayıs civarı olur demişti. Hayırlısı bakalım.
Senin de taze transfer yaparlarsa hemen hemen yakın tarihlere denk gelir.
Aynen diğer yumurta geride kalınca bu ay böyle olsun dedi. Bir de adetin 2. Günü gonal başlamadığımız için dondurup öbür ay bekleyecek demişti. Keşke 3-5 folikül çıksa da arasından seçsek ama olmayınca çok ikilem de kalıyorum. Umudumuzu yitirmedik bakalım. Rabbim inşallah bizi geri çevirmez.
Evet hem bebeği hem kalbi görürsen rahat edersin canım, benide o yüzden geç çağırdı, keseyle yolk sac gördük amaBen de cuma günü 6 haftalik olucam inşallah doktor cuma ya pazartesi gel dedi ben biraz daha büyüsün diye 5 mayıs ta gidicem inşallah kalp atisi için![]()