• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ay canımsın benim Rabbim inşallah sağlıcakla atlatmanı nasip eylesin yaşadıkların çok zor ve ağır şeyler Rabbim yüreğindeki acıyı dindirsin inşallah Rabbim bol sabırlar versin inşallah sen bunları şimdi düşünme canım benim önce bu durumdan sağlıcakla bir kurtul ondan sonra kendini biraz toparla bu sıkıntıdan kurtul hayırlısıyla inşallah yine denersin sen böyle dedikçe daha da üzülüyorum 😭 yavruların seni cennette bekliyor inşallah onlar size şefaatçi olacaklar inşallah Amin 🤲😢
Üzülmeyin ben üzülmüyorum bu kadar nadir olan bişey olmuşsa vardır bir hikmeti🙏 kuzu işte benim buna sonradan karar verme gibi bı durumum yok bu an karar vermek zorundayım yani dikiş ömür boyu kalamiyor sezeryandan başka şekilde de alınamıyor 🙄 artık Rabbim ne yazmışsa o ne desek boş🙏 salı günü göreceğiz mevlam neyler🤷‍♀️

Üzülmeyin ben üzülmüyorum bu kadar nadir olan bişey olmuşsa vardır bir hikmeti🙏 kuzu işte benim buna sonradan karar verme gibi bı durumum yok bu an karar vermek zorundayım yani dikiş ömür boyu kalamiyor sezeryandan başka şekilde de alınamıyor 🙄 artık Rabbim ne yazmışsa o ne desek boş🙏 salı günü göreceğiz mevlam neyler🤷‍♀️

Amin amin inşallah dilerim Rabbim senin için en güzelini hayırlısını nasip eylesin inşallah 🤲😢

Kızlar selam tıp fakültesinde bu regle tüp bebek başlayacağız. Şimdi regl oldum yarın cumartesi merkeze ulaşamam. Pazartesi arıcam ama o günde 3. gün oluyor. İğnelere 4. Gün de başlatıyorlar mı? Bir de sağlık ocağından şu yuvarlak içindeki testleri istediler. Pazartesi vericem ama bunlar aynı gün çıkıyor mu bileniniz var mı? Salı günü bunları göremezlerse iptal etmezler dimi ya

Aleyküm selam canım çok bilgim yok ama 4. Gün eğer sıkıntı görmezse başlatırlar benim doktorum her Daim Reglin 2.günü iğneye başlatıyor 3.günü tüp bebekte geç görüyorlar testlerini sabahtan yaptır öğleden sonraya çıkar inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun dilerim sürecin çok güzel sağlıklı geçsin inşallah sonunda mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle Amin 🤲❤️

Aleyküm selam canım çok bilgim yok ama 4. Gün eğer sıkıntı görmezse başlatırlar benim doktorum her Daim Reglin 2.günü iğneye başlatıyor 3.günü tüp bebekte geç görüyorlar testlerini sabahtan yaptır öğleden sonraya çıkar inşallah hakkında herşeyin hayırlısı olsun dilerim sürecin çok güzel sağlıklı geçsin inşallah sonunda mucizene kavuşursun Allah’ın izniyle Amin 🤲❤️
İnş canım ama 3. günü pazartesiye geliyor arayacağım malum devlet olunca haftasonu ulaşamıyorsun. Aynı gün gel derler mi bilmiyorum :/ testleri de pazartesi sabahtan vericem bakalım.

İnş canım ama 3. günü pazartesiye geliyor arayacağım malum devlet olunca haftasonu ulaşamıyorsun. Aynı gün gel derler mi bilmiyorum :/ testleri de pazartesi sabahtan vericem bakalım.

O zaman sabah erkenden açılır açılmaz ara ona göre bilgi edin kafan rahat olsun inşallah 🤲

Olmayacak bişey oldu🙄 çok nadir görülen bişeymis ağır engelli bebek öyle basit birşey değil 2 ayrı doktor görüşüyle yaşamaz derecede. Dün karnimdan girip kalbini durdurdular. Dikisim olduğu için düşük yaptiramiyor kurtajda. Erken farketti doktorum çok şükür en azından bebeğin kalbini durdurdu salı günü alttan almayı deneyecek ama garanti vermedi dikisten dolayı zor dedi. Sezeryan olucam olmazsa. Dua ediyorum umarım alttan parçalayıp alabilir yoksa sezeryanda dikişi de aldırıp konuyu kapaticam🤷‍♀️

Olmayacak bişey oldu🙄 çok nadir görülen bişeymis ağır engelli bebek öyle basit birşey değil 2 ayrı doktor görüşüyle yaşamaz derecede. Dün karnimdan girip kalbini durdurdular. Dikisim olduğu için düşük yaptiramiyor kurtajda. Erken farketti doktorum çok şükür en azından bebeğin kalbini durdurdu salı günü alttan almayı deneyecek ama garanti vermedi dikisten dolayı zor dedi. Sezeryan olucam olmazsa. Dua ediyorum umarım alttan parçalayıp alabilir yoksa sezeryanda dikişi de aldırıp konuyu kapaticam🤷‍♀️
Bana hakkını helal et kardeşim kaç gündür girmedim ben vallahi ne diyeyim bilmiyorum keşke hiç olmasaydı böyle bişey ama vardır Rabbimin bildiği erken farketmeleride iyi olmuş fetal falan şey olmamış güçlü ol kardeşim Rabbim bu sürecini kolaylaştırsın ne diyeyim ama dr bunu şimdiden ultrasyonda farketmesinnde var bi hikmeti canımsın benm ya vallahi ne diim sana hiç bilmiyorum kardeşm Rabbim yardımcın olsun o güzel yüreğini ferahlatsın

Bana hakkını helal et kardeşim kaç gündür girmedim ben vallahi ne diyeyim bilmiyorum keşke hiç olmasaydı böyle bişey ama vardır Rabbimin bildiği erken farketmeleride iyi olmuş fetal falan şey olmamış güçlü ol kardeşim Rabbim bu sürecini kolaylaştırsın ne diyeyim ama dr bunu şimdiden ultrasyonda farketmesinnde var bi hikmeti canımsın benm ya vallahi ne diim sana hiç bilmiyorum kardeşm Rabbim yardımcın olsun o güzel yüreğini ferahlatsın
Ne demek canım olur mu öyle şey helal olsun🙏 yani diyecek bişey yok ne yapabiliriz ki elimizden gelen bişey yok🤷‍♀️ toparlayacagim Allah'ın izniyle 🙏 salı gününu bir atlatalim da ins. Sezeryansiz tek dileğimiz o şuan🙏

Ne demek canım olur mu öyle şey helal olsun🙏 yani diyecek bişey yok ne yapabiliriz ki elimizden gelen bişey yok🤷‍♀️ toparlayacagim Allah'ın izniyle 🙏 salı gününu bir atlatalim da ins. Sezeryansiz tek dileğimiz o şuan🙏

İnşallah sağlıklı güzel geçer hiç sezaryen olmadan Amin dualarım seninle canım 🤲😢

Kızlarrr 12. Gün kan testim 963 çıkmıştı bugün 14. Gün doktor tekrar test istedi 2090 gelmiş değerim çok şükür artık doktorun çağırmasını bekleyeceğim🤲🏻❤️

Maşallah 🧿 canım çok güzel artmış değerin dilerim böyle sağlıklı güzel devam eder sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin 🤲💕

Normalde bazı doktorlar yumurtlamanı takip eder o çatlayınca gününü ayarlayıp ona göre transferi gerçekleştiriyorlar doğal döngü de hamile kalmışsın gibi oluyorsun vücut öyle sanıyor senin ki farklı teknik uyguluyor galiba 🧐
Benim hiç doğal döngüyü takip etmedi ya direk adetin 10.gunu rahîm kalınlaşmış su gün gel.transferin olucak dedi sizin teknikleri okuyunca benimkinde çok eksik gördük moralim bozuldu 🤔🥺

Benim hiç doğal döngüyü takip etmedi ya direk adetin 10.gunu rahîm kalınlaşmış su gün gel.transferin olucak dedi sizin teknikleri okuyunca benimkinde çok eksik gördük moralim bozuldu 🤔🥺

Yok canım benim moralini niye bozuyorsun kimisi doğal döngüde yapmıyor yapay siklus yapıyor sizinkiler yapay siklus olduğu için takip etmemiştir önemli olan bebeğin sağlıcakla tutunması inşallah Amin her doktor farklı tedavi uyguluyor canım benim mesela benim doktor tamamen doğal gebelik yapıyor sanki kendim hamile 🤰 kalmışım gibi öyleden bunları düşünme kuzum önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğinin olması 🤲🥰

Allah razı olsun canım gittim kanamam devam ediyor regli gibi kanama alanı varmış her kanama düşük demek değil dedi doktor .ilaçlarımı düzenledi eve geldim yatıyorum Allaha emanet dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden sizlerden de dua bekliyorum

M Minikdavuk hanım nasılsın kan testini tekrarladın mı yoksa yarın mı yapacaksın İnşallah güzel hayırlı haberle gelirsin Amin 🤲💕
Selamlar
M Minikdavuk hanım nasılsın kan testini tekrarladın mı yoksa yarın mı yapacaksın İnşallah güzel hayırlı haberle gelirsin Amin 🤲💕
Selamlar cikti sonuc çok şükür 177 geldi

Kizlar merhaba 3 embriyo yerlestirildi bugün 7. Günüm sabah ilk idrarla yaptım gorunuyorda emin olamiyorum

Eklentiler

• 1000000935.webp
    1000000935.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 35
Back
X