• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selamlar

Selamlar cikti sonuc çok şükür 177 geldi

Hadi gözün aydın olsun inşallah canım maşallah 🧿 çok sevindim tebrik ederim tahmin etmiştim senin pozitif olacağını sağlıcakla katlanarak devam etsin canım sağlıcakla gelsin minnoş yada minnoşlar Amin 🤲🫶🏼🐣🐣

Yok canım benim moralini niye bozuyorsun kimisi doğal döngüde yapmıyor yapay siklus yapıyor sizinkiler yapay siklus olduğu için takip etmemiştir önemli olan bebeğin sağlıcakla tutunması inşallah Amin her doktor farklı tedavi uyguluyor canım benim mesela benim doktor tamamen doğal gebelik yapıyor sanki kendim hamile 🤰 kalmışım gibi öyleden bunları düşünme kuzum önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğinin olması 🤲🥰
İnşallah canım Allah razı olsun ilk deneyim olunca ister istemez karşılaştırma yapıyo insan

İnşallah canım Allah razı olsun ilk deneyim olunca ister istemez karşılaştırma yapıyo insan

Yapma kuzum herkesin gebeliği bile farklıdır sen kendi gebeliğine sadece odaklan herkesin bebeğinin gelişimi farklıdır yani onun için moralini bozma 😘🥹

Canım ben yaptırdım iyiydi Allah var ilgililerdi de ama benim negatif oldu

Beyzacım senin bu kadar negatif olmasının sebebini araştırdılar mı Rahim de mesela yapışıklık olabilir normal de üst üste olan negatiflerde rahim içine histreskopi yapılıyor sen de yapıldı mı 🤔❤️

Beyzacım senin bu kadar negatif olmasının sebebini araştırdılar mı Rahim de mesela yapışıklık olabilir normal de üst üste olan negatiflerde rahim içine histreskopi yapılıyor sen de yapıldı mı 🤔❤️
Yok canım yapmadılar 3 defa eruzrum da yaptım onlar bu kadar detaylı ilgilenmiyordu sonra Diyarbakır bahçeci de yaptım onda da embriyo kalitesi çok iyi değildi.Bunu sebep gösteriyorlar genel olarak çünkü eşim in sperm değerleri 500 bin filan.Bu sene gideceğim yer yapar diye düşünüyorum.Rahim filmi çekmiştim birşey çıkmamıştı başka da birşey yapmadılar.

Yok canım yapmadılar 3 defa eruzrum da yaptım onlar bu kadar detaylı ilgilenmiyordu sonra Diyarbakır bahçeci de yaptım onda da embriyo kalitesi çok iyi değildi.Bunu sebep gösteriyorlar genel olarak çünkü eşim in sperm değerleri 500 bin filan.Bu sene gideceğim yer yapar diye düşünüyorum.Rahim filmi çekmiştim birşey çıkmamıştı başka da birşey yapmadılar.

Doğrudur canım ama iki negatiften sonra muhakkak rahim içine histeroskopi yapılmalı tek embriyo da sorun olmaz bazen rahim içinde sıkıntılar olabilir ve embriyo tutunamıyor iyi bir embriyo olsa bile ondan dedim benim bu sefer negatif olsaydı Rahim içine girip bakılacaktı bazen filimle anlaşılmıyor dilerim güzel bir doktora denk gelirsin bu sefer bebişine sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲🥹💕

Doğrudur canım ama iki negatiften sonra muhakkak rahim içine histeroskopi yapılmalı tek embriyo da sorun olmaz bazen rahim içinde sıkıntılar olabilir ve embriyo tutunamıyor iyi bir embriyo olsa bile ondan dedim benim bu sefer negatif olsaydı Rahim içine girip bakılacaktı bazen filimle anlaşılmıyor dilerim güzel bir doktora denk gelirsin bu sefer bebişine sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲🥹💕
Yaa canım gerçekten artık bu defa olsun maddianevi tükendim.Peki birşey diyeceğim tüp bebek yaptırmadıgim bir arastirma Hastanesi'nde doktor bunu bana uygulayabilir mi hiteroskopiyi.Yani Erzurum araştırmaya gidip böyle birşey talep etsem yaparlar mi acaba

Yaa canım gerçekten artık bu defa olsun maddianevi tükendim.Peki birşey diyeceğim tüp bebek yaptırmadıgim bir arastirma Hastanesi'nde doktor bunu bana uygulayabilir mi hiteroskopiyi.Yani Erzurum araştırmaya gidip böyle birşey talep etsem yaparlar mi acaba

Amin amin emin ol kendim kadar senin de hamile kalman için dua ediyorum hikayeni okuyunca çok üzülmüştüm gerçekten dilerim bu sefer sağlıcakla kavuşursun bu hasret son bulsun bebeğinin gelişiyle Amin 🤲🥹❤️
Normalde tüp bebek doktorun yapması gerekiyor ama sen yine bir araştır istersen belki yaparlarsa bilemiyorum telefonla bilgi alamıyormusun en azından önce sorardın gitmene gerek kalmazdı 🤔

Canım dr tabi sana tam doğru bilgiyi verecek kontrolünde ama 23 mart sat olup 15 nisan 5.gün embriyosu transferi olduysan şu an senin 5+2 falan olman lazım, 6+4 diye hesaplamışsın, bebek kese falan diğer tarihe uygun olursa panik yapma doğrusu o olabilir çünkü
Merhaba Sepidecim bugün kese göründü herşey yolunda dedi ,fetal pol için 13 mayisa gün verdi o gün kalp seside duyulabilir dedi ,ölçü fetal pol olusmdgi için alamadı gebelik haftası ve gelişimi 13nde hesaplayacagini söyledi ,seninkide mi bu şekilde ilerledi acaba güzel kardeşim?

Ne demek canım olur mu öyle şey helal olsun🙏 yani diyecek bişey yok ne yapabiliriz ki elimizden gelen bişey yok🤷‍♀️ toparlayacagim Allah'ın izniyle 🙏 salı gününu bir atlatalim da ins. Sezeryansiz tek dileğimiz o şuan🙏
İnş atlatırsın canım inş dediğin gbi olsun ama her ne olursa olsun sen güçlü ol kardeşim dualarım seninle🤲

Amin amin emin ol kendim kadar senin de hamile kalman için dua ediyorum hikayeni okuyunca çok üzülmüştüm gerçekten dilerim bu sefer sağlıcakla kavuşursun bu hasret son bulsun bebeğinin gelişiyle Amin 🤲🥹❤️
Normalde tüp bebek doktorun yapması gerekiyor ama sen yine bir araştır istersen belki yaparlarsa bilemiyorum telefonla bilgi alamıyormusun en azından önce sorardın gitmene gerek kalmazdı 🤔
Yaa Allah razı olsun canım benim vallahi ben de dua edince hepimize ediyorum bebek isteyen bekleyen o sınavı yaşayan herkes için istiyorum.Okul yoğunluğum şu an çok fazla ama gideceğim ins iyi ki söyledim

Kızlar selam, bende 22 martta transfer olmuştum ve boş gebelik nedeniyle şu an kendiliğinden düşmesini bekliyoruz. Olmazsa kürtaj olacağım doktorum ilk regl ile birlikte tekrar transfer yapabileceğimizi söylemişti. Hemen transfer yapılması rahim açısından sağlıklı mı beklemek ni gerekir acaba.? Bu konuda deneyim ya da bilgisi olan paylaşabilir mi?
Kendiliğinden düşerse ya da vakumlu kürtaj olursan rahim durumuna bakıp ilk reglden sonra gebelik denemeye izin veriyorlar dolayısıyla yime rahme bakıp transfer aşamasına geçebilirler de direk çok geçmiş olsun

Canım kızlar ben niye her doktora gidişimde modum düşüyor kalp atışı duyduk bugün çok şükür 5+5 dedi transferimle haftası uyumluymus kalp atışı hızı 86 cikti 100 üstü olmalı birkaç gün sonra şuan yeni oluşmaya başladı için net bişey diyemiyorum haftaya belli olur 100 üstü olmazsa iyi olmaz falan dedi morelim bozuldu görüntüde de kalbi yanıp yanıp sönüyor pıt pıt ne güzel ama mutlu olamadım böyle konuşunca kalp atışı duyanlar hızı kaçtı biliyor musunuz

Merhaba Sepidecim bugün kese göründü herşey yolunda dedi ,fetal pol için 13 mayisa gün verdi o gün kalp seside duyulabilir dedi ,ölçü fetal pol olusmdgi için alamadı gebelik haftası ve gelişimi 13nde hesaplayacagini söyledi ,seninkide mi bu şekilde ilerledi acaba güzel kardeşim?

Maşallah 🧿 canım çok şükür inşallah kalp atımını da duyarsın Allah’ın izniyle inşallah Amin 🤲😍

Canım kızlar ben niye her doktora gidişimde modum düşüyor kalp atışı duyduk bugün çok şükür 5+5 dedi transferimle haftası uyumluymus kalp atışı hızı 86 cikti 100 üstü olmalı birkaç gün sonra şuan yeni oluşmaya başladı için net bişey diyemiyorum haftaya belli olur 100 üstü olmazsa iyi olmaz falan dedi morelim bozuldu görüntüde de kalbi yanıp yanıp sönüyor pıt pıt ne güzel ama mutlu olamadım böyle konuşunca kalp atışı duyanlar hızı kaçtı biliyor musunuz

Çok şükür canım hamdolsun daha erken olduğu için net anlaşılmamıştır yine de maşallah 🧿 erken olmasına rağmen erken duyulmuş sen moralini bozma tekrar gittiğinde inşallah sağlıklı bir şekilde duymak nasip olsun Amin 🤲🥹

Back
X