• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Vallahi daha neler duyacağız her seferinde değişik şeyler çıkıyor 🫣 yarın bizi de haberdar edersin inşallah herşey gönlünce olsun 🥰
Benim de9. günüm dün iki kere kaset test yaptım ikisinde de silik çıktı bugün de iki tane yaptım ikisinde de bı şey çıkmadı. Sonra da lekelenme oldu hemşire foto istedi attım normal dedi

Çok şükür canım hamdolsun daha erken olduğu için net anlaşılmamıştır yine de maşallah 🧿 erken olmasına rağmen erken duyulmuş sen moralini bozma tekrar gittiğinde inşallah sağlıklı bir şekilde duymak nasip olsun Amin 🤲🥹
Amin mayalam kucağımıza alana kadar yüreğimiz ferahlamayacak galiba inşallah kalp atışı artar sağlıkla 🤲🏻😔🤲

Kızlar benim gibi değeri düşük çıkıp sonra yükselen var mı acaba

Biraz zor canım değer düşüp yükseliyorsa zaten o sağlıklı gebelik değildir maalesef 🥺 Allahım inşallah kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin 🤲💕

Amin mayalam kucağımıza alana kadar yüreğimiz ferahlamayacak galiba inşallah kalp atışı artar sağlıkla 🤲🏻😔🤲

Orası öyle canım hep insanın içinde bir korku endişe oluyor ama her daim olumlu düşünelim inşallah 🤲 Amin canım benim dilerim haftaya hayırlı güzel haberler alırız bizde senin mutlu olalım inşallah Amin 🤲❤️

Biraz zor canım değer düşüp yükseliyorsa zaten o sağlıklı gebelik değildir maalesef 🥺 Allahım inşallah kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah Amin 🤲💕
Doktora söyledim oda Salı günü tekrar kan ver gebelik var şuan da pozitif dedi anlamadım kafam ondan karıştı ya ilaçlara devam et dedi erken test yaptığıma o kadar pişmanım ki

Benim de9. günüm dün iki kere kaset test yaptım ikisinde de silik çıktı bugün de iki tane yaptım ikisinde de bı şey çıkmadı. Sonra da lekelenme oldu hemşire foto istedi attım normal dedi

Hımm 🫤 çok tuhaf silik çıkan testler ne markaydı canım dilerim bebeğin seninledir inşallah Amin 🤲❤️

Doktora söyledim oda Salı günü tekrar kan ver gebelik var şuan da pozitif dedi anlamadım kafam ondan karıştı ya ilaçlara devam et dedi erken test yaptığıma o kadar pişmanım ki

Ama dün düşmüş dedin düşüyorsa normal değil zaten ama neyse sen Salı gününü kadar bekle tekrar kan testi yap zaten o gün belli olur durumun 🤲 Allahım gönlüne göre versin inşallah Amin 🤲

Ama dün düşmüş dedin düşüyorsa normal değil zaten ama neyse sen Salı gününü kadar bekle tekrar kan testi yap zaten o gün belli olur durumun 🤲 Allahım gönlüne göre versin inşallah Amin 🤲
Amin inşallah bende onu anlamadım işte niye hala ilaçlarla devam ettirdiğini 5. Gün test yaptığımı daha sonra iki gün arayla artıp düştüğünü söyledim tamam ola bilir Salı günü tekrar kan verin dedi kafam ondan da karıştı benim gibi olan var mı diye araştırıyorum şimdi de🫠

Yaa Allah razı olsun canım benim vallahi ben de dua edince hepimize ediyorum bebek isteyen bekleyen o sınavı yaşayan herkes için istiyorum.Okul yoğunluğum şu an çok fazla ama gideceğim ins iyi ki söyledim

Rica ederim ne demek her daim dualarımda olacaksın inşallah Amin Allah kolaylık versin yar ve yardımcın olsun inşallah işler azalınca artık yavaştan tedavine odaklan dilerim Rabbim bu sefer gönlündekini hayırlısıyla kolaylıkla nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥰🥹

Amin inşallah bende onu anlamadım işte niye hala ilaçlarla devam ettirdiğini 5. Gün test yaptığımı daha sonra iki gün arayla artıp düştüğünü söyledim tamam ola bilir Salı günü tekrar kan verin dedi kafam ondan da karıştı benim gibi olan var mı diye araştırıyorum şimdi de🫠

Hımm 🫤 vallahi bilemiyorum doktorun öyle demişse doğrudur herhalde 🫣🤔 benim doktor bir gebelikte kan düşüp yükseliyorsa o gebelik sağlıklı değil demişti sağlıklı gebelikte değer düşmez her daim yükselir ne diyelim İnşallah sende bir mucize olsun Amin bizi de haberdar edersin Salı günü inşallah 🤲❤️

Arkadaşlar merhaba başına gelen var mı acaba zor durumdayım. 1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Adet tarihine göre 6+1 de gittiğimizde yeni kalp atışı başlamıştı yavaşta olsa duyduk. gelişimi normaldi. Bugün 7+1 de kontrole gittiğimizde 2 tane yolk sac 2 tane embriyo görüldü ikisinde de kalp atışı var birinin kalp atışını dinledik çok derinden geliyordu. Gelişim olarakta 6+0 gibi gözüküyor. Doktor ikiye bölündüğü için gelişimi geriden geliyor olabilir dedi. Bu haftada gümbür gümbür kalp atışını duymak ve embriyoyu 6mm görmek gerekiyordu gördüğüm kadarıyla ortalama. Bana yardım edin böyle bişey duydunuz mu. Doktor eğer haftaya gelişimi devam etmezse yada kalbi durdursa ona göre işlem yaparız dedi

Merhaba Sepidecim bugün kese göründü herşey yolunda dedi ,fetal pol için 13 mayisa gün verdi o gün kalp seside duyulabilir dedi ,ölçü fetal pol olusmdgi için alamadı gebelik haftası ve gelişimi 13nde hesaplayacagini söyledi ,seninkide mi bu şekilde ilerledi acaba
Merhaba canım, dediğimi gibi panik yapma eğer bu gün doğal olarak 6+5 olsaydın kalp sesi falan alıp bebeği görmüş olurdun, sen yanlış hesapladığın için kalp atışı alınamadı, hiç endişe etme canım şu an sen muhtemel 5+3 olabilrsin bende o tarihte sadece kese görmüştüm bebek yoktu, kese ölçümüne göre 5+3 uygundum dr 10 gün sonraya randevu vermişti, ben bu gün 6+4, salı günü gidecem kalp atışı için. 13 mayısa verdiyse sanada tam 10 gün sonra demiş, şu an sadece keseyi ve yolk görmen çok doğru

Arkadaşlar merhaba başına gelen var mı acaba zor durumdayım. 1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Adet tarihine göre 6+1 de gittiğimizde yeni kalp atışı başlamıştı yavaşta olsa duyduk. gelişimi normaldi. Bugün 7+1 de kontrole gittiğimizde 2 tane yolk sac 2 tane embriyo görüldü ikisinde de kalp atışı var birinin kalp atışını dinledik çok derinden geliyordu. Gelişim olarakta 6+0 gibi gözüküyor. Doktor ikiye bölündüğü için gelişimi geriden geliyor olabilir dedi. Bu haftada gümbür gümbür kalp atışını duymak ve embriyoyu 6mm görmek gerekiyordu gördüğüm kadarıyla ortalama. Bana yardım edin böyle bişey duydunuz mu. Doktor eğer haftaya gelişimi devam etmezse yada kalbi durdursa ona göre işlem yaparız dedi

Merhaba canım embriyoların sana sürpriz yapmışlar moralini bozma geriden gelmesi kötü değil önemli olan sağlıkla büyüyüp gelişmeleri sonradan ileri ki zamanda emin ol bu fark kapanacaktır Allah’ın izniyle inşallah Amin Rabbim herşeyin en iyisini en güzelini bilir sen gönlünü ferah tut Allaha bırak o dilerse oldurmayanı oldurur inşallah Rabbim bebeklerine sağlık sıhhat ihsan eylesin inşallah sağlıcakla büyüyüp kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲❤️

Merhaba canım embriyoların sana sürpriz yapmışlar moralini bozma geriden gelmesi kötü değil önemli olan sağlıkla büyüyüp gelişmeleri sonradan ileri ki zamanda emin ol bu fark kapanacaktır Allah’ın izniyle inşallah Amin Rabbim herşeyin en iyisini en güzelini bilir sen gönlünü ferah tut Allaha bırak o dilerse oldurmayanı oldurur inşallah Rabbim bebeklerine sağlık sıhhat ihsan eylesin inşallah sağlıcakla büyüyüp kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲❤️
Ama geçen haftaya göre diğer embriyonun o şekilde kalmış olması normal mi bilmiyorum doktor bölündüğü için olmuş olabilir dedi ama içim hiç rahat değil

Ama geçen haftaya göre diğer embriyonun o şekilde kalmış olması normal mi bilmiyorum doktor bölündüğü için olmuş olabilir dedi ama içim hiç rahat değil

Doğrudur ikiye bölündüğü için öyle çıkmıştır emin ol ilerleyen zamanlarda bebeklerin gelişimi değişebilir önemli olan sağlıcakla sende büyümeleri çok kişi tek yumurta ikizine hamile kalıyor çoğu zaman sıkıntı olmuyor birisi bir hafta geri birisi bir hafta önden de gidebilir onun için moralini bozma bol bol dua 📿 et bebişlerin sağlıcakla büyüsün inşallah Amin 🤲🥰

Doğrudur ikiye bölündüğü için öyle çıkmıştır emin ol ilerleyen zamanlarda bebeklerin gelişimi değişebilir önemli olan sağlıcakla sende büyümeleri çok kişi tek yumurta ikizine hamile kalıyor çoğu zaman sıkıntı olmuyor birisi bir hafta geri birisi bir hafta önden de gidebilir onun için moralini bozma bol bol dua 📿 et bebişlerin sağlıcakla büyüsün inşallah Amin 🤲🥰
İnşallah canım. Bir hafta içinde birden yolk sac, embriyo ve kalp atışı oluşması herşey çok ilginç geliyor. Tek korkum haftaya gelişimleriyle yada kalp atışlarıyla ilgili bir sorun olması. Eğer öyle olursa sonlandırırız dedi hoca da çok arada konuştu

Embriyoların ayrı keselerde mi canım yoksa tek mi?

Rica ederim ne demek her daim dualarımda olacaksın inşallah Amin Allah kolaylık versin yar ve yardımcın olsun inşallah işler azalınca artık yavaştan tedavine odaklan dilerim Rabbim bu sefer gönlündekini hayırlısıyla kolaylıkla nasip eylesin inşallah Amin 🤲🥰🥹
Amin canım benim hepimize inşallah 🥰

Tek kesede canım
Benim embriyolarım bölünmüştü, 8.haftada vajinal kontrolde ikiz olduklarını öğrendim tek kese tek plasenta, 6+5 kalp karından sadece bir tane görünmüştü kalp atışı gümbür gümbür devam ediyordu, işte kontrole gittiğimde dr kalbini duyamadı ve vajinal baktı, ikiz diyince şoka uğramıştım biri 7+5 diğeri 6+5 yani biri bir hafta geriden geliyormuş ama ikisininde kalbi durmuştu, ama benim embriyolarımda sorun vardı trizomi 12 çıktı kürtajdan sonra biyopside, yani demem o ki ikiz oldukları için biri geride biri önden gidebiliyor o kafana takılmasın canım, önemli olan tek kese tek plasenta ikizlerin sağlıklı olması, bana dr 50% canlı doğum ihtimali demişti. Ultrason resmini ekledim, genelde aralarında amniyo sıvısını ayıran zar oluyormuş tek kese ikizlerini, ama bende o zarda yoktu 1000de 1% ihtimal bu, böyle oluncada büyüdükçe kordon dolanıyor, bir birine kan geçiyor, tek kesede tekme falan atıncı diğerine zarar verip özürlü doğmasına neden oluyor demişti dr, birde onu normal kadın doğum değil perinatolog takip edecek canım, istersen bir perinatolog bulup ilk fırsatta görün

Eklentiler

• IMG_3067.webp
    IMG_3067.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 26
Back
X