Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emojiye bayıldımYaa yerim seni sen örgü![]()
yapmaya devamke
inanırmısın ben kızım da hiçbirşey bilmeden yaşıyordum hiç kötü şeyler aklımdan geçmezdi bunlar da yaştan dolayı mı zaman geçtikçe insan zorluklar yaşıyor ondan mı ben de hep kafam da soru işaretleri
oluyor
![]()
Allah razı olsun canim benim aminn amin insAllahCanım ya Keşke bunları yaşamasaydın sana da hepsi tecrübe oldu dilerim bu sefer işinin Ehl-i güzel merhametli vicdanlı insanlara denk gelirsin sonunda sağlıcakla mucizene kavuşursun inşallah Amin![]()
canım canımm dün tedavime başladık elhamdülillah
Kuzum ben opu dönemi yaşamıştım. Parol ve vitaminle geçirmiştim. Zencefil çayı içebilirsin yanlış bilmiyorsamKızlar günaydıın. 10 gündür soğuk algınlğıyla mücadele etmeye çalışıyorum ilaç kullanamıyoruz malum. Burun akıntısı boğaz yanması hırıltı ve öksürük. Siz bu süreçte böyle birşey yaşadınız mı nasıl atlattınız![]()
Bitki çayları için de korkutuyorlar ya ondan bilemedim ne yapıcamKuzum ben opu dönemi yaşamıştım. Parol ve vitaminle geçirmiştim. Zencefil çayı içebilirsin yanlış bilmiyorsam
Yaaa canımmmm değer 2000 ken mi göründü keseeeeMerhaba arkadaşlar ben de güzel haberlerle geldim 2. Kez kan sonucum 2104 geldi çok şükür betam 2 kattan fazla arttık kese ve kalp atışı için doktorum 26 mayısa randevu verdi ama dayanamadım keseye başka bir hastanede baktırdım ve gördüm çok şükür 4.71 mm kese olmuş miniğimdarısı kalp atışına ve bekleyen herkeslere olsun inşallah
![]()
Ben içtim kuzum bir fincan haftasonu çok rahatsızdım diye. Ama istersen doktoruna danış tabiBitki çayları için de korkutuyorlar ya ondan bilemedim ne yapıcam![]()
Eveet vajinal ultrason ile görülüyor rahimde dış gebelik değil dedi doktor ben de ekrandan küçük bir kese gördümYaaa canımmmm değer 2000 ken mi göründü keseeeebenimde sok verdiğimde 2090 dı o gün bugündür kese randevusunu bekliyorum çatlıcam
![]()
Kızlar günaydıın. 10 gündür soğuk algınlğıyla mücadele etmeye çalışıyorum ilaç kullanamıyoruz malum. Burun akıntısı boğaz yanması hırıltı ve öksürük. Siz bu süreçte böyle birşey yaşadınız mı nasıl atlattınız![]()
Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun. Hadi şimdi neyse de yarın transferden sonra da öksürüğüm devam ederse ister istemez tedirgin olurum ya ondan korkuyorumGünaydın
Çok geçmiş olsun
bende oldum çok şükür ki ilaçsız atlattım. Sadece bir gece çok kötüydüm parol içtim bir defa transfer sonrası ağrınız olursa içebilirsiniz demişlerdi o yüzden içim rahat bir şekilde içtim vallahi normal hayatımda da çok ilaç kullanan biri olmadığım için çok zorlanmadımama öksürük hapşırık insanı tedirgin ediyor
![]()
Kuzum sakin oll tünelden önceki son çıkışş keyfini çıkartmaya bak her şey çok güzel olacak rahmin tamamen hazır bir şekilde karşına çıkacak. Ne zaman gireceksin doktoraa?Ay doktora geldim aşırı gerginim nerdeyse ağlıcam kızlar neden böyle oldu ya çok tetiklendim nedense
Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyoKuzum sakin oll tünelden önceki son çıkışş keyfini çıkartmaya bak her şey çok güzel olacak rahmin tamamen hazır bir şekilde karşına çıkacak. Ne zaman gireceksin doktoraa?
3 gün canımMerhaba hanımlar birşey soracaktım, eşinizden kaç günlük cinsel perhiz istendi yumurta toplama günü?
Benim daha önceki tedavilerimde 3 gün demişlerdi, ama şimdi devlette yaptırıyorum 1 günlük dedi bir sorun olur diye tedirgin oldum3 gün canım