• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaa yerim seni sen örgü 🧶 :KK69:yapmaya devamke 😀 inanırmısın ben kızım da hiçbirşey bilmeden yaşıyordum hiç kötü şeyler aklımdan geçmezdi bunlar da yaştan dolayı mı zaman geçtikçe insan zorluklar yaşıyor ondan mı ben de hep kafam da soru işaretleri ❓ oluyor 😒
Emojiye bayıldım 😂 benm biraz sağlık ve biyoloji merakım fazla olduğu için birde 3 sezeryan doğumda refakatçi olunca sanırım bilgiler otomatik yükleniyor 🤣 bekarken birde ne acı o öyle aboww aklımdan gitmiyor 🤣 alt komşumun geçen hafta doğumu oldu bebe çalar saat gibi 12 de gece başlıyor ağlamaya kendmi teselli ediyorum daha 8 ay rahatsın diye 🤣

Canım ya Keşke bunları yaşamasaydın sana da hepsi tecrübe oldu dilerim bu sefer işinin Ehl-i güzel merhametli vicdanlı insanlara denk gelirsin sonunda sağlıcakla mucizene kavuşursun inşallah Amin 🤲🥹😘
Allah razı olsun canim benim aminn amin insAllah🥺🤲Rabbim bu yolda emek veren hepimizin yardımcısı olsun bizi bizden başkası anlamaz🤲🥲

Kızlar günaydıın. 10 gündür soğuk algınlğıyla mücadele etmeye çalışıyorum ilaç kullanamıyoruz malum. Burun akıntısı boğaz yanması hırıltı ve öksürük. Siz bu süreçte böyle birşey yaşadınız mı nasıl atlattınız 🥹

Kızlar günaydıın. 10 gündür soğuk algınlğıyla mücadele etmeye çalışıyorum ilaç kullanamıyoruz malum. Burun akıntısı boğaz yanması hırıltı ve öksürük. Siz bu süreçte böyle birşey yaşadınız mı nasıl atlattınız 🥹
Kuzum ben opu dönemi yaşamıştım. Parol ve vitaminle geçirmiştim. Zencefil çayı içebilirsin yanlış bilmiyorsam

Merhaba arkadaşlar ben de güzel haberlerle geldim 2. Kez kan sonucum 2104 geldi çok şükür betam 2 kattan fazla arttık kese ve kalp atışı için doktorum 26 mayısa randevu verdi ama dayanamadım keseye başka bir hastanede baktırdım ve gördüm çok şükür 4.71 mm kese olmuş miniğim 🥰 darısı kalp atışına ve bekleyen herkeslere olsun inşallah 🙏🏻🌸
Yaaa canımmmm değer 2000 ken mi göründü keseeee🙈 benimde sok verdiğimde 2090 dı o gün bugündür kese randevusunu bekliyorum çatlıcam 😅

Günaydın 💐
Çok geçmiş olsun 🤧
bende oldum çok şükür ki ilaçsız atlattım. Sadece bir gece çok kötüydüm parol içtim bir defa transfer sonrası ağrınız olursa içebilirsiniz demişlerdi o yüzden içim rahat bir şekilde içtim vallahi normal hayatımda da çok ilaç kullanan biri olmadığım için çok zorlanmadım 🤧 ama öksürük hapşırık insanı tedirgin ediyor 🤭

Günaydın 💐
Çok geçmiş olsun 🤧
bende oldum çok şükür ki ilaçsız atlattım. Sadece bir gece çok kötüydüm parol içtim bir defa transfer sonrası ağrınız olursa içebilirsiniz demişlerdi o yüzden içim rahat bir şekilde içtim vallahi normal hayatımda da çok ilaç kullanan biri olmadığım için çok zorlanmadım 🤧 ama öksürük hapşırık insanı tedirgin ediyor 🤭
Sağolasın canım sana da çok geçmiş olsun. Hadi şimdi neyse de yarın transferden sonra da öksürüğüm devam ederse ister istemez tedirgin olurum ya ondan korkuyorum 🥹

Ay doktora geldim aşırı gerginim nerdeyse ağlıcam kızlar neden böyle oldu ya çok tetiklendim nedense

Ay doktora geldim aşırı gerginim nerdeyse ağlıcam kızlar neden böyle oldu ya çok tetiklendim nedense
Kuzum sakin oll tünelden önceki son çıkışş keyfini çıkartmaya bak her şey çok güzel olacak rahmin tamamen hazır bir şekilde karşına çıkacak. Ne zaman gireceksin doktoraa?

Kuzum sakin oll tünelden önceki son çıkışş keyfini çıkartmaya bak her şey çok güzel olacak rahmin tamamen hazır bir şekilde karşına çıkacak. Ne zaman gireceksin doktoraa?
Şimdi çıktım canım rahim 5.3 çıktı hiç kalınlaşmamış iptal oldu. Diğer aya ertelendi muhtemelen bayram sonrası. Biraz tadım kaçtı ya sürekli erteleniyo

Merhaba hanımlar birşey soracaktım, eşinizden kaç günlük cinsel perhiz istendi yumurta toplama günü?

Back
X