- 16 Nisan 2024
- 128
- 170
- 23
- 31
Canim benimde tek embriyo 12 tane toplandi opuda 1 tane 3. Gun biz istedik donduruldu 3 tane gitti 5. Gune 3ünüde pgt gönderdik dna bakildi 1 tane saglikli geldi digerleri sikintiliydi o bi tane su an icimde büyüyor ve benimde transferim ertelendi doktor tek embriyo ve pgtde saglikli geldigi icin altin cocuk olarak bakiyordu cok sukur tutundu yavrum doktoruna guven bazen vücutlarimiz farkli tepkiler veriyor bi suru ilac aliyoruz rahim hazir olamayabiliyor doktorun keyfi olarak erteleyecegini dusunmuyorum hepimiz zor sureclerden geciyoruz sakin kalip stres yapmamaya calis ben beceremedim sakin kalmayi erken testler falan yaptim cok şükür pozitif guven doktoruna cunku elimizde bizim yapacagimiz hic bisey yok her turlu onlara mahkumuzŞimdi progestan fitile 10 gün devam et dedi. Haftaya salı günü biticek sonra birkaç gün içinde regl olmam bekleniyor. Adetin 2. günü kontrole gidicez bu sefer ya farklı ilaç ya da doz artışı yapılacak. Bayramdan önce kontrol, bayram dönüşü de transfer planlanır gibi oldu. Tabi gidişata bağlı her şey.
Benim 9 yumurtam çıktı biri 3. gün donduruldu geri kalanlar 5. güne gönderildi. Maalesef 8 tanesi de başaramadı imha etmek zorunda kaldık. Tek şansım var yani o yüzden daha da hassas davranıyoruz ama işte doktorun seminerine denk gelince ve zaten önceden ertelemek isteyince uygun olmayan bir kalınlığa progesteron takviyesi yapması soru işaretleri oluşturdu kafamda. Gittiğimde konuşacağım ama kötü olup işleri de kötüleştirmek istemiyorum. Açıkçası başta üzüldüm ama sonra saldım. Bayramda tatil yaparım kendimi resetlerim diye düşündüm. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Pozitif olsun da mayıs değil haziran hiç önemi yok.
Kasıtlı bişey olmasın da