Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Şimdi progestan fitile 10 gün devam et dedi. Haftaya salı günü biticek sonra birkaç gün içinde regl olmam bekleniyor. Adetin 2. günü kontrole gidicez bu sefer ya farklı ilaç ya da doz artışı yapılacak. Bayramdan önce kontrol, bayram dönüşü de transfer planlanır gibi oldu. Tabi gidişata bağlı her şey.

Benim 9 yumurtam çıktı biri 3. gün donduruldu geri kalanlar 5. güne gönderildi. Maalesef 8 tanesi de başaramadı imha etmek zorunda kaldık. Tek şansım var yani o yüzden daha da hassas davranıyoruz ama işte doktorun seminerine denk gelince ve zaten önceden ertelemek isteyince uygun olmayan bir kalınlığa progesteron takviyesi yapması soru işaretleri oluşturdu kafamda. Gittiğimde konuşacağım ama kötü olup işleri de kötüleştirmek istemiyorum. Açıkçası başta üzüldüm ama sonra saldım. Bayramda tatil yaparım kendimi resetlerim diye düşündüm. Hayırlısı böyleymiş diyelim. Pozitif olsun da mayıs değil haziran hiç önemi yok.

Kasıtlı bişey olmasın da
Canim benimde tek embriyo 12 tane toplandi opuda 1 tane 3. Gun biz istedik donduruldu 3 tane gitti 5. Gune 3ünüde pgt gönderdik dna bakildi 1 tane saglikli geldi digerleri sikintiliydi o bi tane su an icimde büyüyor ve benimde transferim ertelendi doktor tek embriyo ve pgtde saglikli geldigi icin altin cocuk olarak bakiyordu cok sukur tutundu yavrum doktoruna guven bazen vücutlarimiz farkli tepkiler veriyor bi suru ilac aliyoruz rahim hazir olamayabiliyor doktorun keyfi olarak erteleyecegini dusunmuyorum hepimiz zor sureclerden geciyoruz sakin kalip stres yapmamaya calis ben beceremedim sakin kalmayi erken testler falan yaptim cok şükür pozitif guven doktoruna cunku elimizde bizim yapacagimiz hic bisey yok her turlu onlara mahkumuz

Bende progestron kan aldılar reglin 12.günü falandı.3 gün sonra yani reglin 15.günü gibi progestrona başlamaya karar verdiğimiz gün tekrar kan aldılar.İlki 0.35 ikincisi 0.65ti. Zaten düşük olması demek yumurtlama önce olduğunu gösteriyormuş.Bu iyiymiş yani transferden de 3-5 gün önce başlanıyormuş progestron desteği diye okudum. Esdtrofemle kalınlığı ayarlayıp progestronla embriyoları tutunduruyorlar diye anladım ben.
Allah bi yol bir düzen verir inşallah canım.
Bana bakmadan progestan fitil başladı işte🤨

Ayy evet bunu da diyecektim size,bebeksiz son bayramınızı güzel geçirin, eşinizle flört edin,balayı yapın diye😇 dediğiniz çok doğru kasıtlı bişey olmasın da.
Tek embriyo evet sizi tedirgin ediyordur.size havuz önerdiler mi peki?yani tekrar Opu tekrar döllenme dondurma?
Yok canım elimizdeki embriyoyu transfer edip şansımıı deneyelim dedik. Eğer olmazsa lucrinle baskılama yapalım dedik bende çikolata kistleri var o yüzdwn

Canim benimde tek embriyo 12 tane toplandi opuda 1 tane 3. Gun biz istedik donduruldu 3 tane gitti 5. Gune 3ünüde pgt gönderdik dna bakildi 1 tane saglikli geldi digerleri sikintiliydi o bi tane su an icimde büyüyor ve benimde transferim ertelendi doktor tek embriyo ve pgtde saglikli geldigi icin altin cocuk olarak bakiyordu cok sukur tutundu yavrum doktoruna guven bazen vücutlarimiz farkli tepkiler veriyor bi suru ilac aliyoruz rahim hazir olamayabiliyor doktorun keyfi olarak erteleyecegini dusunmuyorum hepimiz zor sureclerden geciyoruz sakin kalip stres yapmamaya calis ben beceremedim sakin kalmayi erken testler falan yaptim cok şükür pozitif guven doktoruna cunku elimizde bizim yapacagimiz hic bisey yok her turlu onlara mahkumuz
Öyle tabi kuzum da ne biliyim psikolojim bozuldu artık ya

Yok canım elimizdeki embriyoyu transfer edip şansımıı deneyelim dedik. Eğer olmazsa lucrinle baskılama yapalım dedik bende çikolata kistleri var o yüzdwn
Benim ilkinde 3 tane toplandı, çok korkmuştum ya hiç döllenmez kalmazsa diye ama 2si 3.gün 1i 5. Günde donduruldu.Benim merkezde eğer ardından hemen yine OPU olursam fiyat daha uygundu bekleme yapmadık o yüzden ve regl olunca gittim yine opu oldum.2 embriyo donduruldu 3.günde. yani biz işi garantiye almak istedik.İnşallah ihtiyacın olmaz canım.Ama ben havuz işlemini bir nimet olarak görüyorum.2024 kasım-aralık fiyatlarını vermiş olduk ilaç olsun merkez olsun fiyatlar olarak kendimizi de maddi olarak rahatlattık.Taksitlere bölmüştük ilaçları da merkez ücretlerini de.nisan ayına kadarda borçları bitti🤭

selamlar, bayadır buralarda değildim. Kimler nasıl mayala mayala kalbi duymaya gitmedin demi 15 mayıstı sanki
morceylan morceylan transferdaş arkadaşım nasılsın yolunda mı her şey?
@Resunrise sende durumlar nasıll?
Canım uzun zamandır konuşmadık çok şükür kalp atışını duyduk şu an 8 haftanın icerisindeyim çok şükür rahat geçiriyorum mide bulantim filan çok az bazen unutuyorum bile hamile olduğumu😇 dünden beri yüzüm sivilcelendi sadece senin nasil gidiyor kac haftaliksin kalp atışı duydun mu ?

Kızlar merhaba birşey soracağım. Ben 3.05.2025 te doktora gittim 6hafta 4 günlük dedi otomatik onlar hesaplıyor işte transfer adet tarihlerime göre bilgisayardan. Sonra 12.05.2025te gittim bilgisayar 7 hafta 3 gün diyor. Ayın 12sinde 7+6 olmam gerekmiyor mu. Bi yanlışlık var sanki ya neden böle oldu anlamıyorum

Canım uzun zamandır konuşmadık çok şükür kalp atışını duyduk şu an 8 haftanın icerisindeyim çok şükür rahat geçiriyorum mide bulantim filan çok az bazen unutuyorum bile hamile olduğumu😇 dünden beri yüzüm sivilcelendi sadece senin nasil gidiyor kac haftaliksin kalp atışı duydun mu ?
Benim de bugün 8. Hafta başladı. Kalbi de duyduk çok şükür, bikaç kez gittim kontrole en son dün gittim boyu 15mm olmuş bile hala rüya gibi.. bende mide bulantısı vs hiç olmadı, yüzüm hafif yağlanmaya başladı göğüslerim berbat şiş. Ama hala iğnelere ve ilaçlara devam ediyorum sen de devam mı?

Kızlar neler oldu bir bilseniz…Doktora kontrole gittim.İki embriyo koyulmuştu ikisi de tutmuş ama biri kendi içinde bölünüp tek kesede tek yumurta ikizi olmuş.Yani iki kese üç bebek var…Doktor takip ettikten sonra duruma göre redüksiyon yapmak yani gebeliği sonlandırmak ve tekil gebelik yapmak istiyor…Üçüz çok riskliymiş , ikizlerde de tek kese olduğu için birbirinin yemeği çalma, kordon dolanma gibi riskler varmış vs…Allak bullak olduk….Daha önceki gebeliğimde kalp durması yaşamıştım.Şu an öyle bir şey yaptırsam bile kalan bebek sağlıklı olur mu, bir şey olur mu yaaaa….Çok fena oldum.Nasıl yapıcam napıcam? 12. Haftaya kadar bekleyecekmişiz bir de…duyan bilen varsa bana akıl versin :(

Canım senden de inşallah sende iyi ki varsın hayırlı güzel haberlerini alalım inşallah 🤲 sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin 🤲🥰
Organik yumurta yaban mersini 🫐 avokado 🥑 kabak çekirdeği bunlar yumurtaların kalitesini artıyor şifa olsun inşallah 🤲❤️
Amiiinn amin inşallah🥰💖 tamamdır çok teşekkür ederim hemen yazıyorum😍

Benim de bugün 8. Hafta başladı. Kalbi de duyduk çok şükür, bikaç kez gittim kontrole en son dün gittim boyu 15mm olmuş bile hala rüya gibi.. bende mide bulantısı vs hiç olmadı, yüzüm hafif yağlanmaya başladı göğüslerim berbat şiş. Ama hala iğnelere ve ilaçlara devam ediyorum sen de devam mı?
Canim ben kan sulandirici kullanmıyordum zaten sadece günde 3 defa fitile devam o da cok akıntı yapıyor. Ay maşallah 😍 gerçekten hala bazen inanamıyorum 🥺 bende de bulantı yok aynı dediğin gibi yüzüm sivilcelendi ve goguslerim sis damarları belirginlesti baya bi dahaki kontrolun ne zaman

Arkadaşlar benim kendi doktoruma göre bugün 7+6 yim gecem devlet hastanesine gittik kan testi için oraya göre de şu an 8+6 yim daha da kendi doktoruma gitmedim bu bi haftalik fark neden oluyor

Canim ben kan sulandirici kullanmıyordum zaten sadece günde 3 defa fitile devam o da cok akıntı yapıyor. Ay maşallah 😍 gerçekten hala bazen inanamıyorum 🥺 bende de bulantı yok aynı dediğin gibi yüzüm sivilcelendi ve goguslerim sis damarları belirginlesti baya bi dahaki kontrolun ne zaman
Ya benim biraz değişik durum oldu: hatta sen devlet hastanesiyle kendi doktorunun farklı hesaplamasını söylemişsin benzeri benm de başıma geldi.
İlk muayenede tüp bebek doktorumun kalbini duyunca vajinal ultrason yaptı boyunu 4,53mm gördü ve haftası 6+2 dedi. Tam olması gerketiği gibiydi. 5gün sonra şehir hastanesine kan vermeye gittim, oradaki doktor bir de ben bakayım dedi boyunu 9mm gördü ve 7+0 dedi yine her şey tam tarihindeydi.
3gün sonra tüp bebek doktoruma yine gittim kan tahlilleri ve rutin komtrol için. Bu sefer karından uştrasonla baktı ve boyunu 7,5mm ve haftasına 6+5 dedi. Şok oldum, kendi muayenesinden 1 hafta geçmesine rağmen ilerleme için 3gün olmuş gibi göründü. Ayrıca devlettei boyuttan daha küçük. Kalp atışı devam ama ben tedirgin oldum. Dün farklı bir doktora gittim, durumu anlattım. Karından uştrason yaptı, detaylıca inceledi ve dedi ki vajinal daha net sonuç verir, karından ultrason en yordamıyla ölçülüyor, en ufak bi kaydırma hata verir dedi ve güzelce uzunca dikkatlice mıayene etti, 15mm olarak gördü ve içimi rahatlattı. Dün yam 7+6 idim

Back
X