Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Arkadaşlar benim kendi doktoruma göre bugün 7+6 yim gecem devlet hastanesine gittik kan testi için oraya göre de şu an 8+6 yim daha da kendi doktoruma gitmedim bu bi haftalik fark neden oluyor
Bide biz seninle aynı gün transfer olduk sanki ya neden 1haftalık farkımız var acaba. Son adet 19 mart benim transfer de 8nisan senin ne zamandı

Canım uzun zamandır konuşmadık çok şükür kalp atışını duyduk şu an 8 haftanın icerisindeyim çok şükür rahat geçiriyorum mide bulantim filan çok az bazen unutuyorum bile hamile olduğumu😇 dünden beri yüzüm sivilcelendi sadece senin nasil gidiyor kac haftaliksin kalp atışı duydun mu ?

Maşallah 🧿 canım sağlıcakla devam etsin kucağına almayı Rabbim nasip etsin 🤲❤️

Kızlar merhaba birşey soracağım. Ben 3.05.2025 te doktora gittim 6hafta 4 günlük dedi otomatik onlar hesaplıyor işte transfer adet tarihlerime göre bilgisayardan. Sonra 12.05.2025te gittim bilgisayar 7 hafta 3 gün diyor. Ayın 12sinde 7+6 olmam gerekmiyor mu. Bi yanlışlık var sanki ya neden böle oldu anlamıyorum

Merhaba canım bence bebeğin gelişimi sağlıklıysa bir güne takılma büyüdükçe o fark kapanacaktır bazı bebekler bir hafta geriden de gelebilir yada bir hafta önden de gidebilir bunlar kötü değil önemli olan bebeğinin sağlıklı gelişim olması inşallah sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin 🤲🥰

Bugün negatiften sonra reglimin 4. günü doktorum kontrole çağırdı. Neden olmadığı konusunda konuştuk kalan embriyolar hakkında diğer doktorla istişare ediyorlardı. Hangi embriyoyu diğer transferde kullanacaklarına karar veriyorlardı. Negatif olmasına çok şaşırdığını herşeyin yolunda olmasına rağmen negatif olabileceğini canımı sıkmamamı pozitifi göreceğimizi söyledi. Çok gergin gittiğim muayeneden kuş gibi çıktım :) Bu ay femara ve çatlatma iğnesi ile deneyeceğiz. Yine olmazsa önümüzdeki ay yeni bir transfere hazırlanacağız. Bu süreçte pozitif hikayeleri okuyunca sizinle birlikte heyecanlanıyorum sanki bende gebeymişim gibi :))

Kızlar günaydin ben 29 Nisan da transfer oldum çok şükür pozitifi gördüm bugün 15.gun falan ama sabahtan beri bacak ve bel ağrısı var bu durum beni korkutuyor normal mi sizce

Evet canım benim bel ağrım bazen iyi bazen çatlayacak gibi oluyor korkma hepsi normal hamileliğin belirtileri 🫣😁 biz bu belirtiler için 10 yıldır bekliyoruz susalım 🤭 yeter ki bebişler sağlıklı büyüsün gerisi önemli değil ☺️
İlk ultrasona gittin mi canım 🥰

Kızlar günaydın şimdi embriyoloğum aradı 3 yumurtamdan 2 si 5. Güne gitmiş birini bugün 13:30 da transfer edecekler birini de donduracaklarmış 🥹

Maşallah 🧿 hamdolsun ne güzel bir haber en azından arkada bir kardeşi de bekliyor olacak Elhamdüllilah sağlıcakla geçsin hayırlısıyla pozitifleri görmek nasip olsun inşallah 🤲🥰

Bugün negatiften sonra reglimin 4. günü doktorum kontrole çağırdı. Neden olmadığı konusunda konuştuk kalan embriyolar hakkında diğer doktorla istişare ediyorlardı. Hangi embriyoyu diğer transferde kullanacaklarına karar veriyorlardı. Negatif olmasına çok şaşırdığını herşeyin yolunda olmasına rağmen negatif olabileceğini canımı sıkmamamı pozitifi göreceğimizi söyledi. Çok gergin gittiğim muayeneden kuş gibi çıktım :) Bu ay femara ve çatlatma iğnesi ile deneyeceğiz. Yine olmazsa önümüzdeki ay yeni bir transfere hazırlanacağız. Bu süreçte pozitif hikayeleri okuyunca sizinle birlikte heyecanlanıyorum sanki bende gebeymişim gibi :))

Sen de gebe olacaksın inşallah 🙏 Canım sakın ümidini kaybetme bu sefer olmadı belki normal olur olmasa çok şükür arkanda embriyoların var onlar sana umut olsun önemli olan bu yolda pes etmemek lazım Rabbim vakti geldiğinde seni sevindirecektir sen gönlünü ferah tut yeter ki herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Allahtan Amin 🤲❤️

Sen de gebe olacaksın inşallah 🙏 Canım sakın ümidini kaybetme bu sefer olmadı belki normal olur olmasa çok şükür arkanda embriyoların var onlar sana umut olsun önemli olan bu yolda pes etmemek lazım Rabbim vakti geldiğinde seni sevindirecektir sen gönlünü ferah tut yeter ki herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun Allahtan Amin 🤲❤️
Amiiin canım. İlk denememizdi eşimde bende çok üzüldük ama şimdi kendimi telkin etmeyi öğrendim. Olmadıysa vardır bir sebebi. Birde buradaki arkadaşların yaşadıkları daha kötü ve ağır deneyimleri görünce insan sadece negatif olmasına bile şükür diyebiliyormuş onu da öğrendik. Vakti geldiğinde olacaktır dediğin gibi pes etmek yok :) İyi ki varsınız buradan benim gibi güç alan birçok kadın var hepimiz aynı yolda yürüyünce yoldaşlığı daha güzel oluyormuş

Amiiin canım. İlk denememizdi eşimde bende çok üzüldük ama şimdi kendimi telkin etmeyi öğrendim. Olmadıysa vardır bir sebebi. Birde buradaki arkadaşların yaşadıkları daha kötü ve ağır deneyimleri görünce insan sadece negatif olmasına bile şükür diyebiliyormuş onu da öğrendik. Vakti geldiğinde olacaktır dediğin gibi pes etmek yok :) İyi ki varsınız buradan benim gibi güç alan birçok kadın var hepimiz aynı yolda yürüyünce yoldaşlığı daha güzel oluyormuş

Ben her zaman derim ve diyeceğim hamile kalıp bebeği kaybedip acı çekmektense negatif olması daha az can acıtıyor bundan emin ol tabi ki insan üzülür niye olmadı bende ki sorun neydi başkasının tuttu benim niye tutmuyor sorular kafan da sorabilirsin bunlar gayet normal şeyler yani emin ol Rabbim herşeyin en güzelini bilendir geciktiriyorsa güzelleştiriyordur Rabbim kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah sağlıklı hayırlı güzel gebeliklerin olsun inşallah Amin 🤲💕
Sende iyi ki varsın kuzum Rabbim seni sevindirsin inşallah 🤲🥹

E enguzelumut
Merhabalar sizinle aynı gün transfer olmuştuk uzun zamandır denk gelmedim yazdıklarınıza süreciniz nasıl ilerliyor en son pozitif demiştiniz kese gördünüz mü
Merhaba canım evet hem kese hem kalp atışları duyduk çok şükür 2 adet bezelyelerim büyüyor :)) sende durum nedir inşallah şeninde herşey yolundadır

Evet canım benim bel ağrım bazen iyi bazen çatlayacak gibi oluyor korkma hepsi normal hamileliğin belirtileri 🫣😁 biz bu belirtiler için 10 yıldır bekliyoruz susalım 🤭 yeter ki bebişler sağlıklı büyüsün gerisi önemli değil ☺️
İlk ultrasona gittin mi canım 🥰
Yok canım ilk kontrolüm 20 mayısta 🤩 doğru diyorsun bende 13 yıl bekledim en ufak şeyde kaybetme korkusu beni mahvediyor iyi ki varsın sen mayala mayala bir grup olsun ki grup kurucusu herkesin her derdine yetişsin 🥰

hanımlar transferim pazartesi günü.Bugün oksapar göbekten başldım.Tam olarak nereye vurulacak.Propekstüründe göbek deliğinin sağ ya da solunun 5 cm ötesi diyor.Hemşire göstermedi bu sefer.Opu aşamalarında ne güzel hemşire yapmıştı ilkini göstermişti de🥲 yanlış bişey yapmaktan korktum propekstürü okumama rağmen🥲
Göbek deliğinin 3 parmak sağ veya sol yanından yapılıyor . Orta hatta ve fazla dışarı yapma dedi doktorum . Oksaparda da hava boşluğu oluyor , onu almaya dikkat edince daha az morarıyor.
Benim cildim fazla hassas , dün koldan yaptık o da morardı 🥲

Merhaba canım evet hem kese hem kalp atışları duyduk çok şükür 2 adet bezelyelerim büyüyor :)) sende durum nedir inşallah şeninde herşey yolundadır

Maşallah 🧿 canım gözünaydın olsun inşallah sağlıcakla büyüyüp gelsinler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲😍

Yok canım ilk kontrolüm 20 mayısta 🤩 doğru diyorsun bende 13 yıl bekledim en ufak şeyde kaybetme korkusu beni mahvediyor iyi ki varsın sen mayala mayala bir grup olsun ki grup kurucusu herkesin her derdine yetişsin 🥰

Canım benim sana kocaman sarılıyorum 🥰 öpüyorum 😘 o senin kalbinin güzelliği 🥹💕 hiç korkma Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin 🤲 güzel haberlerini bekliyorum bende yarın inşallah gideceğim Allahım inşallah sağlıklı hayırlı güzel haberler almak nasip olsun Amin 🤲🥲

Benim de belim ağrıyor , arada sol kasıkta ağrı oluyor . Kafamda deli sorular , bu kez oldu mu olmadı mı düşüncesi ..

İnşallah olmuştur Allah’ın izniyle Amin 🤲
Bugün kaçıncı günün canım transfer hariç 🥰

Back
X