inşallah canım nisanda topiğimiz bebişlerle dolsunn :)listeye bakmamıştım şimdi inceledim 2 kişi müjdeyi vermiş tebrik ederim arkadaşlar umarım sağlıklı bir hamilelik geçirir bebişlerinize sahip olursunuz.Ben de bat ı 10 nisan olarak belirtmiştim ama 7 -8-9da olabilir çünkü geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için kendime en geç 10 nisanı sınır koydum normalde 8inde olmam gerek hakkımızda hayırlısı olsun
Yumoşlar çatır çatır çatlamış. Ama Dr gün aşırı ilişkiye devam dedi. Niye diye sormadım da ya. Tüh keşke sorsaydım
Kızlar 1 nisan itibariyle çalışmalara başladık:)gün aşırı devam edicez adet günüme kadar 5 nisan da yumurtlama günüm umarım o gün tuttururuz of yaa daha şimdiden stres yaptım batına az kalanlar sizi çok iyi anlıyorum umarım en kısa zamanda duymak istediğiniz ve görmek istediğiniz pozitifleri duyar ve görürsünüz allahım hepimizin yardımcısı olsun...
dur bakalım neler olcak. doğru söylüosun adet belirtileriyle de çok karıştırılıyor. bazılarında belirti de olmuo hatta. Arkadaşımın beli çok ağrıodu amambnm adet olmadan önce de belim ağrır hep. göğüslerim şişer falan. o yüzden herhalde pek anlamıcam :)
hemen hemen günlerimiz aynı canım bende 1 nisan itibariyle başladık en muhtemel tarih 4 nisan... aynen stres oluyorum bende.... hakkımızda hayırlısı bitanem
canım çok sevindim senin adına hade bakem hayırlısı inş. bu ay olacak gibi bi his var bebişin bu ay gelecek....
günaydın herkese artık sabah okula gelir gelmez buraya bakıyorum şimdi öğrenciler uygulama sınavında ben topicteyim:=))
artık eşim diyo sana bağımlılık yaptı burası...:=)
pufböreği dün akşam yazdığın yoruma bayıldım eşimede söledim artık slogan o:)
çatlasın patlasın yumoşlar, içeri girsin spoşlar, gelsin bebişler....
Ay aynen öyle valla. Pc yetmiyo bide telden yetişiyorum. Ee sende herhangi bir belirti yok mu? Az kaldı senin BAT a galiba canım?
yok benim 17 nisan ben ovulasyon içindeyim henüz ama gün aşırı yapmıyoruz 2 günde bir:=) yarın tam yumurtlama günü bakalım hayırlısı pek umutlu değilim ben bu ay niye bilmiyorum ama olmayacak ......
sizden hayırlı haberler bekliyoruz artık:=)
yok benim 17 nisan ben ovulasyon içindeyim henüz ama gün aşırı yapmıyoruz 2 günde bir:=) yarın tam yumurtlama günü bakalım hayırlısı pek umutlu değilim ben bu ay niye bilmiyorum ama olmayacak ......
sizden hayırlı haberler bekliyoruz artık:=)
Kizlar ya bi sey sorcam bende bi belirti var o da gogus sizlamasi dedim ama bugun farkettim o da sabahlari yogun degil cok hafif bi sizi. Aksamlari artnaya basliyo gece de tavan yapiyo. Boyle bir durum biliyo musunuz? Yoksa benimki yorgunluktan mi?
6sinda olcam bu ayin. Ama benim yaklasik 1 haftadan beri agriyo. Normalde reglden 1 gun once agrir regl gunu gecerdi. Bilmiyorum insallah psikolojik degildir. :)Adet gününde nerdesin?
6sinda olcam bu ayin. Ama benim yaklasik 1 haftadan beri agriyo. Normalde reglden 1 gun once agrir regl gunu gecerdi. Bilmiyorum insallah psikolojik degildir. :)
Insallah.. nisan ayinda bi patlama olsunda hepimiz hamile kalalimm :)Hımmm 3 gün kalmış ay hadi inşallah psikolojik değildir....
Heee ben seninkini 4 Nisan diye biliyodum. Bu arada günaşırı demek zaten 2 günde 1 demek hayatım doğru gidiyosunuz yani:)
bak ya gün aşırı dediği zaman 1 gün dur bir gün yap biliyodum ben :=) aman her neyse artık biz 2gün dur bir gün yap politikasını uyguluyoruz.... o kadar şey bakıyoruzki kafam iyici karıştı:))
E tamam doğru biliosun işte. Sizinki 3 günde bir oluyor:))) ayyy benimde çorba olcak şimdi eheheh
sen kendi kafanı karıştırma boşver senin yumoşlarda çatlamış hazır sen bol bol yap :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?