puf böreği malesef bu ayda kırmızılar geldi üzgünüm sat 30 nisan bat 30 mayıs
arkadaşlar ben geçen haziranda dpgum yaptım.bu ay bebek ıstedık. bebegım 8 aylık oldugundan berı adetım basladı. ama bu nısan ayında ayın 7sınde ve 27 sınde adet oldum. yumurtlama tarıhıme gorede 2 gun deneme yaptık. 27sınde oldugum azdı ve 3 gun surdu. olmadım gıbı bısey.acaba hamıle kalmıs ustune gormus olabılırmıyım.hıcbır belırtı yok ama
İnş cnm bnm inan çk kötü bi duygu ilk deneme bizim ama üzüldm işte
inşallah canımm allah kımsenın kucagını bos bırakmasın ısteyen herkeze evlat nasıpetsın uzulme canım
konu taşındı canım alltta lık var bıde belırılerın neydıgeçen gün soruyordum ya sizlere acaba hamilemiyim diye EVET HAMİLEYİM salı günü kan tahlili yaptırdım sonuç 812 rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inş.
O zaman 1 nisan gelmeyecek sanmıştım..Konu eski ama ben de kürtajdan sonra ilk kez regl oldum ve yeni bat 1 nisan.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Aşılama yaptırdıgında klomen ya da çatlatma iğnesi kullandın mı canm yoksa sadece aşılamamı yapıldıadetime daha 1 hafta var canım aşılam yaptırdğm için testi erken yaptım dktorum öyle sylemşti 13 14 gn test yap demşti yarına 15 günüm oluyo belirtilerm göğüsler şiş ve acyo başım dönüyo başka belirti yok testi de sabah ilk idrarımla yapmadm öğle snu yapyım nasılsa çıkmaz dye çnkü ümdm yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?