Mart ve Nisan Ayında Hamilelik Müjdesi Bekleyenler!

biliyorum o ruh halini :)))) benim adetler çok düzenli sayılmaz. pko var bende, genelde 31 günde bir falan gibi oluyorum ama belli de olmuyor. 21 martta çatlatma iğnesi yaptım,o günlerin mahsulü olsa gerek :) bana da dr iki hafta sonra gel, keseyi görmek önemli değil, bebeği ancak görürürüz dedi.

kızlar cok tuafım doktordan geldım sımdı allatn muyane ettı polıkstover varmıs bıdahı adette hormon testı yapılcak doktor kan testı ıstedı dusuk yapıyo olabılırmışım ıkı saat sonra cıkcak sonuç

kızlar bır haftam kaldı adete ovuslayn testınde cıft cızgıye gecen persembe gordum calısmalrı bıraktm ıkı gun once devam etmelımıyız yoksa artık olduysa olmustr dıye dusnuorum ama catlatma ıgnesı olanlara mesala kac gun calısma verıolr sonucta catlatma ıgnesını ovulasyon pıkı olarak degerlendırırsek adete kadar şans devam etmıodur herlde

canım sen bilirsin gene ama bende internetten hesapladığım ovulasyona göre yaptım ovulasyonun son günüde çalışmadık bile ondan sonrada hiç olmadı pazartesi iş başladı 2 gündürde hastayım bence kendini mecburi hissetme yapmak için istiyosan yap istemiyosan yapma veren rabbim isterse bir damlasıyla bile verir hemde yumurta çatlamamış haldeyken bile..
kendini rahat bırak canın nasıl istiyosa öle yap bence...
benimde 1 haftam var 17-18 nisan bat belirti falan varmı sende akıntı gibi kasık batması gibi...
benim akıntım var(tabii enfeksiyonda olabilir) birde sağ kasığım arada sızlıyo...

saol canım allah hepimize kucağımıza almayı göstersin ama ben doktora gitmedim. özellikle kan testi yaptırmadım çünkü sadce panikten başka birşey olmuyor. ayın 24 üne randevu aldım beni kürtaj yapan doktoruma çok sevdim çok iyi bir doktor o yüzden bekliyorum. benim şöyle oldu 7 haftalıktı neden olduğu belli değil. ufak olduğu için araştırılmıyor malesef. 5 gün hastanede yattım işte yavaş yavaş düşük yapıp sonra kalan parçayıda doktor kürtajla aldı. kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldı. doktor 3 ay korun dedi. tam bıraktım korunmayı hamile kaldım. folik asitte 1 aydan beri kullanıyorum ama. günde 2 defa yemeklerden önce içiyodum sanırım oda etki etmiş olabilir bilmiyorum. mide bulantısı diğerinde de olmadı bundada hani çok aşırı değil öğürcek kadar. sadece yemeklerden sonra hep kusma isteği oluyor birşey yemekten korktum. ayrıca bundna önceki hamileliğimde yaptırdığım kan testi 421 di. 3 gün sonra hastanede yaptırdığımda 1438 lere fırlamıştı bu tamamen normal zaten sağlıklı gebelikte hep 2 3 kat artıyor. kendini strese sokma inan strese sokunca herşey daha kötü oluyor. bak oğlunda varmış allah bunuda sana bağışlasın inşallah.

canım benimde perşembe günü ovulasyondu kaç günde bir adet döngün senin?
ben pazartesi-perşembe-cuma-cumartesi çalıştım ama bakalım hayırlısı yani benimki gün aşırı falan olmadıkafamıza göre takıldık

esla canım adetten önce belirtilerin nelerdi paylaşır mısın bi umut belki bizdede vardır
benim 6-7 gün kaldı ama yaklaşık 4 gündür akıntım var beyaz açık sarı(tabi enfeksiyondanda olabilir), birde sağ kasığım arada sızlıyo gibi batıyo gibi afedersin bikini bölgemin sağ tarafı tamamen sızlıyo gibi
tabi allahtan hayırlısı verende o alanda o...

calışma günleri seyrek cnm ama inş tutmuşmudur :)
canım eşim gün aşırı olduğunda kendini zorunlu gibi hissediyomuş o yüzden karşı
bende allah büyük dedim ne zaman istersek o zaman yaptık napalım rabbim bilir inş. tutmuştur
zaten hastayım bugün işe bile gitmedim yatıyorum benilaçta almak istemiyorum az kaldı zaten 7-8 gün sonra belli olur dediğin gibi banada tutmadı gibi geliyo belirti falanda yok

artık ınsan kendını mecburi hissedio ve ıstemıo olan olmustr artık kısmet benımde aynı tarıhler canıım beklıoruz bakalım:) arada kasıklarıma agrı gırıo gogusler ovulasyon sonrasında şişti agrı ve dolgunlk var 4 gundur ama ilk hamılelegmdede ben anlamamstım sımdıkı gıbı kendımı dınlemıodum oda ayrı tabı:)

31gun canım dongum bız ovulasyn zamanı sıkı calıstıkta sonrasına yorulduk ıste:)

kılzarr yeni hamişlere hayırlı olsun...hamişler artıyo artıyo..darısı hepimizin başına...

kızlar benim bat 12 nisan aslında ama dün dayanamadım çünkü sol kasığım çok şiddetli ağrıyodu test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı...bu gün işe gitmeden aile hekimime uğrayayım test yaptırayım dedim ama drum raporluymuş ve başka drda yapamazmış dendi( artık yarını bekliycem...umarım hamileyimdir....

hayırlı olsun canım ne guzel bebşin bekletmeden senı gorunmus testte beta sonucunda guzel cıkıcaktır ınsallah darısı basımıza:))

ay ne güzel haberler geliyor yaaa darısı bizlere tüm isteyenlere

benim bat ay sonu , birkere denedim 13.günde bidaha denemedim acaba bugün denemelimiyim hesaplayıcılar dünle bugün yumurtlama olur diye söylüyor ama ben akıntıya aldanıp 13.günde yaptım kafam karışık midem yanıyor resmen

Ay canım biz beraber olcaktık erken mi geldi seninkiler

evet cnm ya. gerçi bnm 11 inde olma ihtimalimde vardı.ilk iki gün kahve lekeler geldi diye esas kırmızının geldiği günü baz almıştım. demekki kahveyi saymak lazımmış. dün de bugün de kahve lekeler geldi.tam kırmızıyı göremedim. demekki yarın tam sökülcek. çünkü şu an ne karın ağrısı ne bişi var. sadece göğüslerim şiş o kdr.

kısss peki ne zmn adet oldun, listeye ne yazayım 15 mart falan mı sat?

Yerleşme kanaması olmadığına emin misin peki canım?

Ya kızlar benım ıslendıgım zaman belım cok agrıyo ya anlamıyom sol kasıgmdan ayagıma vuruyo ya 2.5 ay oldu ama ılk zamanlar bu kadar agrımıyodu yaa yanı kurtajdan hemen sonra bu kadar agrımadı ayaga kalkıp ıs yapaym bı sur cok agrım oluyo ama cok sukur gene halımıze

Yerleşme kanaması olmadığına emin misin peki canım?

valla cnm sanmam. geçen ayda boyle olmustu. 2 gün sonra tam kanadı. simdi bekliom bakalım... Ama artık üzülmüom. O anlıktı ağladım ettim ama şimdi iyiyim. sağolsun kocacım çok iyi davrandı, annemmmm cnm annemmm üzülmemi engelledi. Anlattı napcam ne etcem. Şimdi sıra mayıstaaaa. Zaten ben oğlak burcu olsun istiyodum bebeğimiii :)

kızlar listeyi güncelledim. eksik yanlış olan varsa bana iletin de düzelteyim oldu mu? Ama bi dahaki düzeltmeyi pazartesi yapabilcem, o güne dek giremicem internete. Ama sonra her gün yanınızdayımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…