- 25 Temmuz 2011
- 49
- 7
- 48
inşallahhhh :)) ama çok rahatladım insan kendi gibi birilerini arıyor böyle durumlarda yoksa ikna olamıyo bişeyler yolunda diye :))) iykii geldin ultrasona ne zaman gideceksin beni 10 gün sonraya çağırdı bide kaçında adet olman gerekiyodu normalde
canım sen bilirsin gene ama bende internetten hesapladığım ovulasyona göre yaptım ovulasyonun son günüde çalışmadık bile ondan sonrada hiç olmadı pazartesi iş başladı 2 gündürde hastayım bence kendini mecburi hissetme yapmak için istiyosan yap istemiyosan yapma veren rabbim isterse bir damlasıyla bile verir hemde yumurta çatlamamış haldeyken bile..kızlar bır haftam kaldı adete ovuslayn testınde cıft cızgıye gecen persembe gordum calısmalrı bıraktm ıkı gun once devam etmelımıyız yoksa artık olduysa olmustr dıye dusnuorum ama catlatma ıgnesı olanlara mesala kac gun calısma verıolr sonucta catlatma ıgnesını ovulasyon pıkı olarak degerlendırırsek adete kadar şans devam etmıodur herlde
canım tebrik ederim inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız :) senin kan değerin kaç çıktı düşükmü niye böyle çok kafama taktım netten araştırdım bazıları normal diyo döllenmeyle alakalı kişiden kişiye değişiyormuş bu değerler ama keseyi görmeden rahat edemicemçok gazım oluyor bide yemekten sonra sanki üç aylık gibi şişkinliğim oluyor bulantım yok henüz.oğlumda çok bulantılarım vardı mesela hemde adetim geçtiği gün bşlamıştı bu değişik.ha bide karın ağrım oluyo gaz sancısı çekiyorum..şimdilik bu kadar doktora ne zman gitmeyi düşünüyorsun..birde düşük neden oldu sen daha önce doktorlar bişey dedimi kaç haftalıkken düşük yaptın
canım benimde perşembe günü ovulasyondu kaç günde bir adet döngün senin?kızlar bır haftam kaldı adete ovuslayn testınde cıft cızgıye gecen persembe gordum calısmalrı bıraktm ıkı gun once devam etmelımıyız yoksa artık olduysa olmustr dıye dusnuorum ama catlatma ıgnesı olanlara mesala kac gun calısma verıolr sonucta catlatma ıgnesını ovulasyon pıkı olarak degerlendırırsek adete kadar şans devam etmıodur herlde
canım benimde perşembe günü ovulasyondu kaç günde bir adet döngün senin?
ben pazartesi-perşembe-cuma-cumartesi çalıştım ama bakalım hayırlısı yani benimki gün aşırı falan olmadıkafamıza göre takıldık
canım eşim gün aşırı olduğunda kendini zorunlu gibi hissediyomuş o yüzden karşıcalışma günleri seyrek cnm ama inş tutmuşmudur :)
canım sen bilirsin gene ama bende internetten hesapladığım ovulasyona göre yaptım ovulasyonun son günüde çalışmadık bile ondan sonrada hiç olmadı pazartesi iş başladı 2 gündürde hastayım bence kendini mecburi hissetme yapmak için istiyosan yap istemiyosan yapma veren rabbim isterse bir damlasıyla bile verir hemde yumurta çatlamamış haldeyken bile..
kendini rahat bırak canın nasıl istiyosa öle yap bence...
benimde 1 haftam var 17-18 nisan bat belirti falan varmı sende akıntı gibi kasık batması gibi...
benim akıntım var(tabii enfeksiyonda olabilir) birde sağ kasığım arada sızlıyo...
canım benimde perşembe günü ovulasyondu kaç günde bir adet döngün senin?
ben pazartesi-perşembe-cuma-cumartesi çalıştım ama bakalım hayırlısı yani benimki gün aşırı falan olmadıkafamıza göre takıldık
kılzarr yeni hamişlere hayırlı olsun...hamişler artıyo artıyo..darısı hepimizin başına...
kızlar benim bat 12 nisan aslında ama dün dayanamadım çünkü sol kasığım çok şiddetli ağrıyodu test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı...bu gün işe gitmeden aile hekimime uğrayayım test yaptırayım dedim ama drum raporluymuş ve başka drda yapamazmış dendi( artık yarını bekliycem...umarım hamileyimdir....
Ay canım biz beraber olcaktık erken mi geldi seninkiler
ooo hepsini yaptırdım ama negatif Çıktı hepsii :) Ama adette oLdum bu sırada rahatLadım . En azından hamiLemıyım deiLmiyim die beynımı kemirmiorum :) MevLam hakkımızda hayırLısını versın kısmet önumuzdeki ayLarda inş . .
Yerleşme kanaması olmadığına emin misin peki canım?evet cnm ya. gerçi bnm 11 inde olma ihtimalimde vardı.ilk iki gün kahve lekeler geldi diye esas kırmızının geldiği günü baz almıştım. demekki kahveyi saymak lazımmış. dün de bugün de kahve lekeler geldi.tam kırmızıyı göremedim. demekki yarın tam sökülcek. çünkü şu an ne karın ağrısı ne bişi var. sadece göğüslerim şiş o kdr.
Yerleşme kanaması olmadığına emin misin peki canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?