Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 4.gunu iş bası yapmıstım. eger yorucu bir işin yoksa hiç sakıncası yok. tabı dr ozel bişey soylemedıyse. sadece kendını yormamaya ve yusekltekı seylere uzanmamaya ozen goster. topuklu gıyme,adımlarını mumkun oldugunca yavas at. ben bunlara dıkkat etmıstım.

nisasu çok sevındım canım kendine çook iyi bak...
Onuseviyorum transferım yapıldı 17 si test günüm canım listeye ekleyebilirsin..

hayırlı olsun .canım inşallah sımsıkı tutunur sana bebişlerin. :CüvCüv:Güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar bende yarın tedaviye başlayacaktım fakat yarın pazar olduğu için başlayamıyorum dr bana 2.gün gel demişti 3.gün gitsem bişey farkedermi

bende 3. gün başladım. 2. veya 3. gün çok farketmiyor. Hadi hayırlısı olsun

cevaplarınızdan dolayı tşk ederim kızlar inş çalışmamda bir sakınca görmez dr tabii dikkat ederim kendime biliyosunuz ki maddiat çok önemli çalışmadan çok zor neyse tabii öncelik inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız

kızlar benim eşimde sperm sayısı düşük yani bende bir sorun yok fakat regl 2.gün başlıyorum tedaviye yani sizleri okuduğum kadarıyla kısa protokol oluyor ve yine okuduklarıma göre uzun protokol daha iyi sorunu olmayanlar uzun protokol başlanıyor diye okudum bu doğrumu doğruysa neden beni kısa protokole aldı onu merak ettim açıkçası

bende 4.gunu iş bası yapmıstım. eger yorucu bir işin yoksa hiç sakıncası yok. tabı dr ozel bişey soylemedıyse. sadece kendını yormamaya ve yusekltekı seylere uzanmamaya ozen goster. topuklu gıyme,adımlarını mumkun oldugunca yavas at. ben bunlara dıkkat etmıstım.

tşkederim canım mesai arkadaşlarım durumumu biliyor mümkün olduğunca bana yardımcı olacaklar ağır iş yapmayacağım tek sorun işimde hep ayaktayım reyon elemanı ama tabi arada oturma şansım yok değil inş hayırlısı olsun

kızlar benim eşimde sperm sayısı düşük yani bende bir sorun yok fakat regl 2.gün başlıyorum tedaviye yani sizleri okuduğum kadarıyla kısa protokol oluyor ve yine okuduklarıma göre uzun protokol daha iyi sorunu olmayanlar uzun protokol başlanıyor diye okudum bu doğrumu doğruysa neden beni kısa protokole aldı onu merak ettim açıkçası

manolya genelde doktor herkesin durumuna uygun olan tedaviyi belirliyor. ama herhangi bir sebebi yok kısa ya da uzun olmasının. yani benim doktorum öyle demişti. hatta alınan ilaçların miktarı bile aynı genelde demişti. doktoruna sorsana içinin rahat etmesi için en iyisi.

manolya genelde doktor herkesin durumuna uygun olan tedaviyi belirliyor. ama herhangi bir sebebi yok kısa ya da uzun olmasının. yani benim doktorum öyle demişti. hatta alınan ilaçların miktarı bile aynı genelde demişti. doktoruna sorsana içinin rahat etmesi için en iyisi.

yarın gidince sorucam canım tşk ederim sen 12.sinde öğreneceksin değilmi benim de ogün doğum günüm inş hayırlı haberlerini alıcaz canım

kızlar ben bürüksel hastanesinde başlayacam tedaviye daha önce bu hastanede tedavi gören veya bilgisi olan arkadaşlar varmı

msms cim sen gittinmi kontrolüne.ne oldu ikinci kesen büyümüşmü seninlemi hala.okudum birkaç geçmiş sayfa ama göremedim bu konuda yazdığın birşey.bende merak ediyorum kardeş

msms cim sen gittinmi kontrolüne.ne oldu ikinci kesen büyümüşmü seninlemi hala.okudum birkaç geçmiş sayfa ama göremedim bu konuda yazdığın birşey.bende merak ediyorum kardeş

Merhaba canım
c.tesi gittik. şükürler olsunki küçük kesede buyumeye devam edıoyr. hala diğerinden küçük. ama asıl sevındıgım dr um kanama kemerı gormustu. yanı içeride kan vardı kanama olabılır demişti. o geçmiş. bebeklerde iyi. yarın tup bebek merkezıne randevu aldım. kalpte duyacagız. ınsallah ıkı kalp duyarız

çok sevindim msms hayırlısıyla ikisininde kalp atışını duyarsın pıt pıt diye

kızlar bana dua edin yarın nasip olursa transferim gerçekleşecek heleki hamiş arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin

Merhaba canım
c.tesi gittik. şükürler olsunki küçük kesede buyumeye devam edıoyr. hala diğerinden küçük. ama asıl sevındıgım dr um kanama kemerı gormustu. yanı içeride kan vardı kanama olabılır demişti. o geçmiş. bebeklerde iyi. yarın tup bebek merkezıne randevu aldım. kalpte duyacagız. ınsallah ıkı kalp duyarız

canım gözün aydın.çok sevindim.Rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.boyutları ne kadar olmuş peki ve kaçıncı günündesin?bende cuma sabah 9 da randevu aldım kalp atışları için inşallah duyarız bizde bebişimizin.seninde tedavin memorialdeydi yalış hatırlamıyorsam.doktorun kimdi canım?benim ki hale hanımdı.

canım gözün aydın.çok sevindim.Rabbim ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.boyutları ne kadar olmuş peki ve kaçıncı günündesin?bende cuma sabah 9 da randevu aldım kalp atışları için inşallah duyarız bizde bebişimizin.seninde tedavin memorialdeydi yalış hatırlamıyorsam.doktorun kimdi canım?benim ki hale hanımdı.

canım aynur hanımdı ama bır sefer hale hanıma denk gelmiştim. yarına memorıalden randevu aldım bende. hale hanıma ılk muayeneyı yaptıracagım. bızde ınsallah kalp atıslarımızı duyacagız. Allah ssenınde saglıkla kucagına aldırtsın ınsallah. bana sabaha randevu vermedıler etılere akşam 5 dedıler tamam dedım bende:)

kızlar bana dua edin yarın nasip olursa transferim gerçekleşecek heleki hamiş arkadaşlar lütfen dualarınızı esirgemeyin

sağol canım. Allah gönlüne versın. emeklerını boşa cıkarmasın ınsallah

kızlar

napıyorsunuz ben sıkılıdım gelişmeler nasıl klasik sorular: bulantı var mı iştahlar nasıl?

benim iştahım kapandı. zorla yiyorum bulantı da denmez ama biraz daha zorlasa bulantı yani. ne yiyorsunuz gün boyu?

canım tşk ederim rahatladım biraz hayırlısıyla yarın başlıyorum inş hamişlerin duaları tutar derler neolur bizim için dua edin

keseleri görene kadar hamiş olduğuma inanamam ama dularım sizinle canım benim allah hayırlısıyla hayırlı evlat versin herkesee

hayırlı olsun .canım inşallah sımsıkı tutunur sana bebişlerin. :CüvCüv:Güzel haberlerini bekliyoruz.

canım beniim keselerin fotosunu eklemişsin bayıldııım allah nazardan esirgesinn heyecanlandım been :nazar: ilk ne zaman keseler göründü kalp atışları ne zaman dinlendi ya çok heyecanlıyım keseleri ne zaman görcem kap atışlarını ne zaman duycamm ??

Merhaba canım

canım benim ben ne dedim sana, ikisi de sımsıkı tutunmuş işte maşallaaah sakın stres yapma, büyük olan diğerine yardım edermiş büyüsün diye sakın canını sıkma sağlıcakla kucağına al canım beniim.

canım benim şimdiden hayırlı olsun allah gönlüne göre versin insallaaah

kızlar

napıyorsunuz ben sıkılıdım gelişmeler nasıl klasik sorular: bulantı var mı iştahlar nasıl?

benim iştahım kapandı. zorla yiyorum bulantı da denmez ama biraz daha zorlasa bulantı yani. ne yiyorsunuz gün boyu?

ben de onu sorcaktım. benim de iştahım yok, canım bişi yemek istiyor mesela, hazırlıyorum ama sonra yiyemiyorum :( ama günde yarımkilo süt içiyorum taze muzla muzlu süt yaparak sebze yemeği yemeye çalışıyorum daha çok. hamişleer bize bilgi versinler di mi pembemavicim. ne yeyip ne içmeliyiz? ha bu arada bende çok fazla gaz var ve kasık agrım da var

Back
X