Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msms sağolasın yaaa. şaşırdım ve yerli yabancı bir kaç site dolaştım maydonozla ilgili şimdi. çok sinirlendim. o kadar şey okuyorum, bu maydonoz meselesini hiç okumamış olmama kimsenin de uyarmamış olmasına çok sinirlendim. ben de yeşillik işte zararı olmaz faydası var diyerek yiyorum. neyse ki abartılı yemedim . ama kızdım yine de.

gebelik ve beslenme mevzusuna daha bir dikkatli girmem lazım. puf.

na az yemesi yaaa şimdi hatırladım dün bir dünya maydonoz doğradığım peynirli makarna yedim. aayy çıldıracağım.

Canım merak etme Allahın ıznı ıle bişey olmaz. dıkkat et. tv de bır kadın faydalı dıe hergun bır demet maydonoz yedıgını solemıs. arkadasım anlattı banada. açelyamı ne. onada yeme demişler. sıkma canını sen. sadece dıkkat et diye soyledım.

msms hakikaten canım çok sıkıldı iyi ki boş boş yediklerimi yazarken maydonoz eklemişim de sen de uyarmışsın.

konuyla ilgilienen arkadaşlar google da "Parsley And Other Herbal Dangers" diye aratıp çıkan makaleyi okuyabilirler. altta diğer zararlı bitkilerin de listesi var.

msms hakikaten canım çok sıkıldı iyi ki boş boş yediklerimi yazarken maydonoz eklemişim de sen de uyarmışsın.

konuyla ilgilienen arkadaşlar google da "Parsley And Other Herbal Dangers" diye aratıp çıkan makaleyi okuyabilirler. altta diğer zararlı bitkilerin de listesi var.
canım bılmeden neler tuketmıyoruz kı??bende kekik kullanıyordum mesela. etı kekıksız yemem:) oda yasaklı

hay maydonozuna da yaa...

ofisteyim bugün, gittim kantinden bir koşu süt aldım. onu içiyorum şimdi. panzehir olsun diye :) uydurma çareler. daha doğrusu "sağlıklı besleniyorum ben" tesellisi. :P

kızlar benim gibi eşi azolu olupta hamiş olan varmı aranızda çok merak ediyorum..

olmustur pembe merak etme:) aklını rahat tut. mıllet demet demet yıyo bişey olmuyorda. senınde bişey olmaz merak etme

slm kızlar

kontrolden geldim şimdi..iğnelerdeki 9. gündeydim..hatırlarsanız bi önce gittiğimde dr.iyi gitmediğini söylemişti ve çok moralim bozulmuştu...bugün ise şimdilik yolunda gittiğini öğrendim çok bi yumurtam yok ama bunada şükür..7 tane yumurta saydı..acaba bilen arkadaşlar..9.günden sonra yumurta sayısı artarmı yoksa bu kadarmı kalır?

dr. yumurta rezervim iyi olmadığından diğer hastalara oranla ilaç kullanım sürem 2-3 gün daha fazla olacakmış...şuan kullandığım iğneler puregon 300 dozda, merional 150..2 gün sonra bunlara ek olarak orgalutran iğnesinede başlıycakmışım...3 ü de göbekten...bi sonraki randevum cumartesi....

yumurta sayısı her kontrolde değişirmi sizce..9. günüm ve 7 yumurta artarmı acaba? bilenler cevaplarsa çok sevinirim...

canım bak düzelir demiştik insallah düzenli gitcek tedavin. bende 19 yumurta göründü ama 24 tane toplanmıştı. canını sıkma stresten de sorun çıkar unutma allaha dua et yeter canım benim

na az yemesi yaaa şimdi hatırladım dün bir dünya maydonoz doğradığım peynirli makarna yedim. aayy çıldıracağım.

canım maydonozun bebeğe zararlı olduğunu öğrenene kadar allah bebeğini korur, öyle derler, canını sıkma şimdi zararlı olduğunu biliosun ve yemezsin. eltim bebeğine hamile kaldığını bilmiyodu ve antibiyotik kullandı, sonra ögrendiğinde dra söyledi, dr da allah bebeği korudu sen bilmiyordun çünkü demiş bunun gibi senin olayında.içini rahat tut

:1shok:CADIARZU:bbo:benım atesım nıye yuksleıyor ya..37 bucuk da tehlıke varmıs.transferden beri yukselıyor ...benneyaptımki

arkadaşlar bende şubatın 17 sinde lucrine başlıyorum şimdi ginera kullanıyorum heralde martta tüp bebek yapılcak gibi ben lucrine adetin 18 günü başlıyorum lucrinden kac gün sonra adet olunuyo yazarsanız sevinirim ben normalde adet olmuyorum o yüzden korkuyorum ya adet olmazsam tedavi boşa gitcek diye

:1shok:CADIARZU:bbo:benım atesım nıye yuksleıyor ya..37 bucuk da tehlıke varmıs.transferden beri yukselıyor ...benneyaptımki

canım transferden sonra ateşinin yüksek olması iyiye işaret, ısı takibiyle de hamile kalınıyor öyle bi yöntem var ve ısının yüksek kalması hamişliği gözterio e sen de hamilesin zaten şuan, korkma yani

msms ne yaptın canım gittinmi bugün memoriale gelişmeler nasıl.merakta bırakmayasın bizi.inşallah güzel haberlerle dönersin

arkadaşlar bende şubatın 17 sinde lucrine başlıyorum şimdi ginera kullanıyorum heralde martta tüp bebek yapılcak gibi ben lucrine adetin 18 günü başlıyorum lucrinden kac gün sonra adet olunuyo yazarsanız sevinirim ben normalde adet olmuyorum o yüzden korkuyorum ya adet olmazsam tedavi boşa gitcek diye

hayırlı olsun tedavin canım. seninki uzun protokol sanırım ben kısa protokoldüm o yüzden bilgim yok ama arkdaşlar bilgilendirirler okuyunca seni

sudenaz ultrasonda sayılandan daha fazla yumurt çıkabiliyor toplama sırasında. ben de her iki denemede de öyle olmuştu.

sağol canım..bi arkadaşta senin gibi demiş..toplamada fazla çıkarmış...ama işte endişelecek yer arıyoruz ya illada...inşallah kaliteli olurlarda daha çok sevinirim..ben istiyorumki donduracak embriyomda olsun..yoksa bu olmazsa ikinci için çok bekleyebilirim..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...a.s.

kızlaaaaaaaaaar, bebeğin kesesini ilk olarak ne zaman gördünüz ne olur bilgilendirin? kalp atışlarını ne zman gördünüzz?

sağol canım..bi arkadaşta senin gibi demiş..toplamada fazla çıkarmış...ama işte endişelecek yer arıyoruz ya illada...inşallah kaliteli olurlarda daha çok sevinirim..ben istiyorumki donduracak embriyomda olsun..yoksa bu olmazsa ikinci için çok bekleyebilirim..hakkımızda hayırlısı olur inşallah...a.s.

bak hala stres yapıosun aaa:oklava: canım benim endişeni anlıyorum bak kiminde çok yumurta oluyor fakat çogunun içi boş olabiliyor ya da çogu döllenemiyor kiminin de 6 yumoşu oluyor hepsi dolu ve dölleniyor 3ü yerleştirip 3ü donduruluyor. az olsun ama sağlam olsun dualarım seninle stres çok etkiler bak dikkat et düşünmemeya çalış canım benimm insallah gzül haberlerini alcaaaza.s.

Tüp bebeğe başladık dün ilk iğnemi oldum gonal f 450.doz olarak 262 vuruluyorum.cuma günü kontrola çağırdı doktorum.umarım herşey yolunda gider

Back
X