Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan rapor alma aşamasında..

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı sonucu bekliyoruz:dance:

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : Eylülde mikroenjeksiyon yaptırıcak.Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı.eylülde ist. nenehatunda tedaviye başlıyacak.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.
laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

dirimkizi tam olarak hangi ilaclari kullandin ve kullaniosun transferden sonra?göbekten olman icin igne verdimi dr.un sana?transferden sonraki gun icin?ve progesteronu nasil jel olarak kullaniosun?ben igne oldum kalcadan 60 tane.cok zordu benim icin.bende 2.sinde jel kullanabilirmiyim acaba yaaa??

arkadaşlar raporu tedaviye başlamadan önce en geç ne zaman çıkarmamız lazım bana bilgi verebilirmisiniz

dirimkizi tam olarak hangi ilaclari kullandin ve kullaniosun transferden sonra?göbekten olman icin igne verdimi dr.un sana?transferden sonraki gun icin?ve progesteronu nasil jel olarak kullaniosun?ben igne oldum kalcadan 60 tane.cok zordu benim icin.bende 2.sinde jel kullanabilirmiyim acaba yaaa??

cnm falibol folikasid

cor aspirin

estrojen bandı birde crınone adında progestreron jel kullanıyorum vajinal yolladan sıkıyoruz o kadar cnm

göbekten iğne felan yokk bende cnm

jeli dokotrua sor cnmmmm böle böle bişey var kullanabilirimiym de

cnm falibol folikasid

cor aspirin

estrojen bandı birde crınone adında progestreron jel kullanıyorum vajinal yolladan sıkıyoruz o kadar cnm

göbekten iğne felan yokk bende cnm

jeli dokotrua sor cnmmmm böle böle bişey var kullanabilirimiym de

tamam canim bende folibol kullandim corasprin vitamin ilacimda vardi bant kullandim bide progesteronu igne olarak verdi bana.onu sormam lazim.kasim ayinda dondurulmuslardan tekrar deniycez.bakalim hayirlisi olsun insallah.senin sonucuda 4 gözle bekliyorum insallah hayirli ve iyi sonuc olur canim.

yaa arkadaşlar bu ilaç kullanımları ve dozajlar kişiye göre değişiyor galiba de mi:sm_confused:

evet cnm herkesin durumuna göre değişiklik gösteriyor............

mesela ben coraspirin,folikesit,estrojen bandı,ve progesteron jel kullanıyorum

başkaları progesteron jeli iğne olarak kullanıyor yada ilaçların yanında başka iğneler veriliyor...

yani herşey bünyeye göre benim toplama işlemim olduğu gün yanımda bir bayan vardı onunda transferi oldu ...................mesela kadından 3 gün ara ile test istedi doktor ama benden istemedi mesela.........

kızlar bugün umut tüp bebekle görüştüm ve kararımı verdim orada yaptıracağım bu ay yeni histeroskopi yaptırdığım için rahim onarılsın dedi doktor bey Ekim 14de başlıyorum hayırlısı ile

Bu gece uyku girmedi gözüme yine ... :delphin:
Ben de formumuza bir göz atayim dedim ben yokken neler olmus diye .. fisfisfis
Listemize yeni dahil olan arkadaslara " ARAMIZA HOSGELDINIZ " diyorum . a.s.
Beklemek ne zor seymis arkadaslar yaa .. fisfisfis
Bayramda kismetse tr. de olcam . Ve bayram sonrasi hemen tedaviye start vercem ins.

Dirimkizi nasil gidiyo cnm ? Bebislerin uslu duruyolar mi bakim ? :ecrin_bebek:
Son 4 gün kaldi sanirim .. hihoyyyt

Üslub seninde tedavin hayirli olsun . :1hug:
Sizi okurken burdan heyecanlaniyorum. Ben de biran önce baslasam diyee .. :1rolleyes:

Neyse yarin devam ederiz sohbete.. mirmirmirmir
Hepinizi öpüyorumm :asigim:

hayırlısı olsun hakkında cnmmm......inş.güsel sonuçlar alırsınn

ben şimdi 10.gün yaptırısam son 3.gün ama 11.gün yaptırısam son.4gün
12.yaptırırsam son 5.günn...hangi gün olacağından kararsızım eşimle ortak bi noktada buluşalım yaptıracağız...bebeklerime gelince sanırım uslu sakin duruyolarrr....ara ara kasık ağrım vardı amam bugün daha iyiyim

hayırlısı olsun hakkında cnmmm......inş.güsel sonuçlar alırsınn

ben şimdi 10.gün yaptırısam son 3.gün ama 11.gün yaptırısam son.4gün
12.yaptırırsam son 5.günn...hangi gün olacağından kararsızım eşimle ortak bi noktada buluşalım yaptıracağız...bebeklerime gelince sanırım uslu sakin duruyolarrr....ara ara kasık ağrım vardı amam bugün daha iyiyim
canım tüp bebek işlemleri değilde bu beklemek en zor kısım çok iyi bilirim ama bence test günü beklemelisin yani 12.günü bendaha önceki bir tüp denememde erken kan testi yaptırmıştım ve sonuc pozitifti değer düşüktü ama erken yapıldığı için olabilir denildi ama 2 gün sonra kanamam başlamıştı ve yeni testte değer düşmüştü kullanılan ilaclarda değer arttırabiliyor bence beklemek en güzeli ama yinede siz bilirsiniz

Dirimkizi ins. güzel haberler bekliyoruz senden cnm ..
Olmassa da olmaz demissin . Bir umutsuzluk havasi sezdim . :teselli:
Sakin umutsuzluga kapilma cnm ..
Allah herseyin hayirlisini versin ...
Hayirlisiyla bebislerimize kavusalim en kisa zamanda .. :Saruboceq:

sen istanbulda hangi hastaneye gidiosun?bende almanyada yasiorum.almanyada denemedinmi hic?bana bahsedermisin biraz?bende kasimda basliycam 2.ye allah kismet ederse.

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan rapor alma aşamasında..

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı sonucu bekliyoruz:dance:

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Transfer aşamasında:teytey:

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

sen istanbulda hangi hastaneye gidiosun?bende almanyada yasiorum.almanyada denemedinmi hic?bana bahsedermisin biraz?bende kasimda basliycam 2.ye allah kismet ederse.

Slm cnm ..
Ben almanya da 8 kez tüp bebek denemesi yasadim ..
Bir kez hamile kaldim (2005'de)..
Fakat bebegimi kaybettim 2,5 aylik hamileyken .. :1no2:
Kan pihtilasmasi nedeniyle ..
Bazi genetik testler Almanya 'da yapilmadigindan Tr. de deneyecegim tedavimi ..
Insallah bu sefer basaracagizz .. :teselli:

Ha bu arada ben tedavimi izmir de yaptiracagim nasipse ..
Allah yar ve yardimcimiz olsun ..
Sana da tedavinde basarilar dilerim .
Sana tavsiyem tedavine baslamadan evvel bütün tetkiklerini yaptir .
Rahim filmi , genetik testler , kan pihtilasmasi vs...
Önceden bunlari bilmek sonucu tamamen degistiriyor .. :1hug:

Ayrica hikayemi detayli okumak istersen bu adresten bulabilirsin :

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=3335618#post3335618

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben yeni keşfettim burayı
bende yeni tüp bebek yaptırdım geçtiğimiz pazartesi günü sonucunu aldım negatif çıktı
dr.lar o kadar umutlu konuştularki senden 10 gün sonra hamilelik bekliyoruz olursa ikiz olur büyük bi ihtimal falan filan dediler verici Allah bunu biliyorum ama insan yinede umutlanıyo rabbi hepimize yardım etsin

kızlar 8.gündeyim ve aşırı derece kasık bel ağrım var heleki gün içinde dedim adet olacağım oderece sancım vardı birde akıtım çokk....artık iiice sıkıntı yapmaya başladım....korkudan test yapmaya bile gidemeyecem gibi

bende bugün 8. gündeyim artık cidden dayanılmaz bir hal aldı cidden tedavi sürecinde bile bu kadar gerilmiyorum sen ne zaman yaptıracaksın testini bi de regl tarihin geçti mi

bende bugün 8. gündeyim artık cidden dayanılmaz bir hal aldı cidden tedavi sürecinde bile bu kadar gerilmiyorum sen ne zaman yaptıracaksın testini bi de regl tarihin geçti mi

cnm benim normal adet tarihim 18 de ama test tarihim 14 ama ben 13 de yaptıracağım 14 pazar oluyor olumlu sonuc alırsam eğer 15 de tekrar yaptıracağım cnm

artık beklemek çok zorrrrrr kfayaı yemek üzere oluyorum akıntım geldikce işte adet oldum diyorum.........
ben genelde bu tarz tedavide doktorun test yap dediği günde eğer tutmadıysa adet olurum

ama bu seferki başka tutmasa bile belki geç olurum

Kizlar bende başladim tüp bebek tedavisine 2 gün sonra göbekten yapilan iğnelere başliyacağim beylikdüzü medicanaya gidiyorum dr. Doç.dr. Selman laçin süper bir doktor allah ondan ve ekipinden razi olsun herşeyde yardimci ve destek oluyorlar tüm korkularimi bana attirdilar tavsiye ederim

Arkadaslar beni de ekleyin. a.s.Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Benim de ayin 26. tekrar görüsmem olacak. Ekim veya kasimda baslayacagiz insallah.

Sayfalarin hepsini daha okuyamadim.
Silam Türkiyedeki tedavin nasil gecti?
Aranizda 30 yasi gecmis olan varmi?
Hepimize Allah kolaylik versin.kaydirigubbakcemile3

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Transfer aşamasında:teytey:

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi sonucu bekliyor

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
A26. tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

Back
X