Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
verdiğin bilgilerden dolayı teşekkür ederim cnm,çok heyecealıyım bir an önce olsun bitsin istiyorum.Bu arada dediğin gibi kafamdan kötü düşünceleri silmeliyim.biz neredeyse 2 senedir uğraşıyoruz.
cnm senin transferden ne kadar zaman sonra sonucunu öğrenebileceğiz.umarım burada hepimiz iyi haberler verebiliriz birbirimize.

evett cnm bütün olumsuz düşünceleri kötü düşünceleri at kafandan cnm

ben 1 senedir uğraşıyorum ama o kadar çok problem oldki inan bana sanki 1 sene değil 10 sene gibi geldi ...1 sende bir gün ara vermeden doktor doktor gezdim cnm....ama rabbim şimdi beni bu yola itti vardır bi hayır diyorummm ...........

cnm benim bugün yada yarın transferim olacak dün işte arayıp bilgi verdiler aslında bugün olmasını çok istiyorum bugün doğumgünüm yeni yaşımla yeni hayatlar küçük mucilerimde annelerine gelsin istiyorum......çok heycanlıyım kulağım tlf da sürekli dün 11 de aradılar belki yine o saatte ararlar diye bekliyorum heycanla cnm eğer transfer bugün olursa 13 de test yaptırmam gerek sanırım yani transferden sonra 12 günde oluyor tst cnmm

comebaby çok sağol cnm benim teşekkür ederimmm

şimdi hastaneden aradılar emriyolar gelişimlerini tamamlıyolarmış daha yarun saat 1 de hastanede olmamı istediler yarın olacakmıi transfer....bugün olmasını çok sitedim neyse geç olsun güç olmasın
durumları gayet iyi dedi...emriyolog...yarın trasfer işleminde tekrar kalitesi hakkında bilgi vereceğiz dedi
resimleriinide vereceğiz dedi..yarın 2---2.30 gibi transfer olacakmışşşş hastanede 4 saat yatırıyolar aksam çıkacağım artıkk

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.1-2 hafta içinde ameliyat olucak..Mikro için Kocaeli tıptan rapor alma aşamasında..

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

EFSANE202 : Bu cuma Bursa'ya ön görüşme ve muayeneye gidecek.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer aşamasında:dance:

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : Eylülde mikroenjeksiyon yaptırıcak.Histeroskopi yapılacak.eylülde ist. nenehatunda tedaviye başlıyacak.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07 :istanbul kadıköy acıbademde micro tedavisi kesildi.Şu an aşılama düşünülüyor.Duruma göre tekrar mikro tedavisine geçilebilir..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Kızlar ben sevkimi yaptırdım yarın sabah 9:00 ege ünvrst tüp bebek merkezindeyiz randevumüz var bakalım nolcek vukuatlı nüfus cüzdan örneği çıkattık bide 2 şer resim istediler ne paycaklar hiç bilmiyorm yarın yazarım by

üslup canım benim yarın akşam 7 de aşılamam yapılacak, bu sabah çatlatma iğnemi vurdurdum, çok inanılmaz acı hissettim, akşamüzeri tekrar muayene yaptı drum sağda 1 yumurtam 21 mm,solda 1 tane 16 mm olmuş, yumurta sayım az olduğu için bu ay aşılamaya karar verdik, bu ay eğer aşılamayla olmazsa bidahaki aya kesin micro yapıcaz, Artık dua etmekten başka yapacak bişeyimiz kalmadı, Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin, Allah yardımcımız olsun

****ÜsLuB**** :Brüksel kadın sağlığı merkezinde histeroskopik myomektami ameliyatı oldu.Doktoru prf dr.Yücel Karaman.Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.1-2 hafta içinde ameliyat olucak..Mikro için Kocaeli tıptan rapor alma aşamasında..

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

dırımkızı : Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer aşamasında:dance:

know : Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyor.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullanıyor.

sahil78 : Anatolia da tedavi görüyor,Doktoru Hakan bey.Eylülde tedavi başlayacak..

BTRKLC : tsh ve prolatin yüzünden tedavisi şimdilik ertelendi.25 yada 26 ağustos gibi tekrar dr gidecek.Kocaeli üniversitesinde tedavi olucak.3.aşılama yapılacak..

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : Eylülde mikroenjeksiyon yaptırıcak.Histeroskopi yapılacak.eylülde ist. nenehatunda tedaviye başlıyacak.

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi gürgan kliniği düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07 :istanbul kadıköy acıbademde micro tedavisi kesildi.Aşılama yapılacak,çatlatma iğnesi vuruldu.Duruma göre tekrar mikro tedavisine geçilebilir..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah hayırlısını versin Selinciğim.İnşallah tutar.Dualarımız hepimiz için:1hug::asigim:a.s.:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

canım sen biliyormusun,bu çatlatma iğnesi çok acı veriyormu, benim inanılmaz acıdı ve bu acı bir sürede devam etti,halada iğnenin yeri baya acıyor. bide benim kasıklarım ağrıyor sizdede olmuşmuydu hiç,bir bilgin varmı:uhm:

canım sen biliyormusun,bu çatlatma iğnesi çok acı veriyormu, benim inanılmaz acıdı ve bu acı bir sürede devam etti,halada iğnenin yeri baya acıyor. bide benim kasıklarım ağrıyor sizdede olmuşmuydu hiç,bir bilgin varmı:uhm:

Canım ben hiç aşılama olmadım..

İlk kez mikro tedavisi olucam.Doktor aşılamaya bile gerek yok,direk tüp bebek dedi..
Bizde erkek infertilitesi sebebiyle mikro tedavisi olucak..

ben çatlatma iğnesi epey oldum deneyimliyim yani ama sadece iğne vurulurken ilac biraz yakıyor oda birkaç dakika içerisinde geciyor senin neden bu kadar acıdı anlamadım daha önceki tüp bebek tedavi dönemimde olmuştu hatta üzerine yatamamıştım bir keresinde sağ tarafım özellikle çok hassaslaşmıştı

canım ne güzel,şimdiden tebrik edeyim o zaman ben seni,a.s.bende yarın akşam saat 7 de aşılama oluyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun,dualarımız hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm benim sağol ...inş...güsel haberlerle dönerimmm

bu arada şu çatlatma iğnesi ben penglly oldum kalçadan hiç acıtmadı cnm
şimdi ise ovitle yanlış yazmış olabilirim öle bir çatlatma iğnesi onuda göbekten kendim yaptım .....hiç acımadı yaniiiiiiiiiiiiiiiii
belki hasassındır sen..birde kasık ağrısı normal cnmmmm yumoşlar büyüdü ilaçalrda var baskı yapıyor merak etmeeeeeeeeeee

Dualarımız seninle canım..Allahım bu mübarek Ramazanın ilk gecesi hayırlara vesile olur inşallaha.s.:Saruboceq:

Aminnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşlar doğal kendi yumurtası ile tüp bebek yaptırıp
hamile kalan varmı

hamile kalan varmı

cnm tüp bebekde herkes kendi yumrutası ile oluyor sadece iğne ile birüsür yumruta oluşturuyor

sen sanırım iğne kullanmadan kendi kendine oluşan yumrutan bahsediyorsun bu durum çok zor bi kadın kendi kendine 2 tane yumurtlayabilir
böle bir tedavide bu işi riske atamazlar cnmmm o yüzden ilaçla geliştiriliyor daha çok yumurta olması için

hamile kalan varmı

canım demek istediğin sanırım ilaçsız tüp bebek yaptırma evet böyle bir şey var fakat herkese yapılmıyor ben bunu çok araştırdım doktorlara danıştım bunun başarılı bir yöntem olmadığını ve sadece polistik over rahatsızlığı olan hastalara uygulandığını söylediler yani herkese uygulanmıyor ve ilaçla yumurtaların çoğaltılıyor şansın arttırılıyor

inş... cnm inş... o kadar heycanlıyımki bugünün olmasını nasıl bekledimmm inş.rabbim bizi bugünden sonra hiç ayırmaz...her aksam dua okudum kabul görürü inş.rabbim..
bana bugün saat 1 olmaz saat 1 olsada 12 gün geçmezzzz
inş.güsel haberlere döneceğim sizeee:CüvCüv:

güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz tatlım.Allah hayırlısını versin inşallah:Saruboceq::1hug:

Merhaba arkadaşlar,benim de kırmızılar ha geldi ha gelicek.Damla damla belirtiler başladı..

Bu günü bekliyordum zaten.

Yarın 2.ci gün istanbula kontrole gidiyoruz..Bakalım ne zaman başlayacağız tedaviye..Bakalım doktorlar ne diyecek...:CüvCüv:

comebaby : Eylülde mikroenjeksiyon yaptırıcak.Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı.eylülde ist. nenehatunda tedaviye başlıyacak.

celine07 :istanbul kadıköy acıbademde micro tedavisi kesildi.Aşılama yapılacak,çatlatma iğnesi vuruldu.Duruma göre tekrar mikro tedavisine geçilebilir..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

aycama bende alman hastanesi burcak hanima gidiorum.ne zamandir tedavi oluyosun?

kızlar moralim bugün çok bozuk ben özel bir merkezde tüp bebek yaptıracağım fakat ilaçlarımı raporla almak istiyordum ve araştırıyordum hiç aklıma gelmeyen bir durumla karşılaştım bugün bize rapor çıkmazmış nedeni ise eşimin ilk eşinden bir kızı var ve bu gibi durumda rapor olmuyormuş offf şimdide kara kara düşünüyorum acaba ne yapsam diye ekonomik olarak epey yıpranmıştık önceki denemelerimizde kredimi çeksem diye düşünüyorum inanın şu an

kızlar transferim olduuuuuuuuuuuu biraz çişli oldu ama olduu idrar kesesi dolu girmek gerekiyormuş bende çok su içtim ve çok zor dayandımmmmmm oda çıkar çıkmaz yatarak ayakalr havada sürgüye tuvaletimi yaptımmmmmm........şimdi ben hiç bişey hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaa
böle salak gibiyimmmmmmmm ne oldu ben kimim gibi yani....hayırlısı olur inş.........

bende dün hastaneye gittim bendede aksilik çıktı.arkadaşlar size danışmak istiyorum.
yeni kanunla 900 iş günü çalışmak gerekiyormuş.Eşim bu durumu sağlıyor ama benim daha 650 falan olmuş,dolmasına neredeyse 1 sene var.Eşimin SSK'sından ben çalıştığım sürece yararlanamazmışım.birde 5 yıl falan gibi bişey var o nedir arkadaşlar.bana yardımcı olurmusunuz

Back
X