Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok teşekkür canım..dırımkızı ile görüştüm...inşallah hakkımda hayırlısı olur...o kadar çok dr.larda geçtiki günlerim ama hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım...a.s.a.s.

herzaman pozitif ol pozitif düşün. yumurtlamanda sorun yoksa.esinden duzgun sperm ornegı alınıyorsa sağlıklı embrıyolar olur. gerıye kalan sadece rahıme tutunması

msms ne bileyim biraz sıcak basıyor aslında hamile kadınların vücudu yarım ile bir derece daha sıcak olur ya. benimkisi pis başladı. özellikle de ayaklarım ateş gibi. yorganın dışına çıkartıyorum hep. yattığımız yer çok sıcak olmamasına rağmen bu böyle. daha antalya'nın haziranı temmuzu ağustosu var. o zaman ne yapacağım bilmem.

bir de hafif bulantım var ama o sabah çorba içmemden kaynaklanmış olabilir. :) sabah çorba içmeyi severim. pufff bir de kahvaltı hazırlamaya üşenmek de var tabi.

ha bu arada canım şu bulantı işine hiç heveslenme. dün bir şeyler okudum da gözüm korktu. bulantısız atlatsak ya. (çoğul gebeliklerde daha da fazla oluyormuş)

sen ne durumdasın anlatsana.

sudenaz, senin de tedavin hayırlı olsun her şey yolunda gitsin inşallah. :)

msms ne bileyim biraz sıcak basıyor aslında hamile kadınların vücudu yarım ile bir derece daha sıcak olur ya. benimkisi pis başladı. özellikle de ayaklarım ateş gibi. yorganın dışına çıkartıyorum hep. yattığımız yer çok sıcak olmamasına rağmen bu böyle. daha antalya'nın haziranı temmuzu ağustosu var. o zaman ne yapacağım bilmem.

bir de hafif bulantım var ama o sabah çorba içmemden kaynaklanmış olabilir. :) sabah çorba içmeyi severim. pufff bir de kahvaltı hazırlamaya üşenmek de var tabi.

ha bu arada canım şu bulantı işine hiç heveslenme. dün bir şeyler okudum da gözüm korktu. bulantısız atlatsak ya. (çoğul gebeliklerde daha da fazla oluyormuş)

sen ne durumdasın anlatsana.
canım benimde sıcak basmalarıda var üşümelerimde var. garip bir ahldeyim. akşamları çok üşüyorum. bu gece yüzüm gözüm alev alevdı resmen. ama ayaklarımı ben hayatım boyunca ısıtamadım:) sımdı ıyıce costu. sıcak tutmaya ozen gosterıyorum bende.
bende valla agustosu düşünüyorum. istanbuldayken ben düşünüyorsam Allah sana daha çok yardım etsin:)
bulantıya özenmiyorum yaa. sadece nette okudum. bu hafat azar azar başlıyormus. buda hamılelıgın düzngün seyir ettiğini gösterirmiş. ee öle oluncada istiyorum halıyle:) inşallah abartısız bulantılarla atlatırız canım.
dün misafirliğe gittik. karnıma dokunuyorlar bana garıp gelıyo:) sertleşmiş karnım öyle dediler:) bende mutlu oldum tabı:)tek sıkıntım hala kese falan bakmamaıs olmaları yaa. çok ıstıyorum gormek. ozaman daha rahat edeceğim.

mrb.kızlar dr.dan yeni geldim E2 im pzt.1556 ydı bugunde 1373 çıktı trafik yüzündende cetrotıde iğneme geç kaldm 22 dk.ayrıca yumurtalarım 11-13 olanlar 14 -15 e büyümüş ama 6-7 tane büyük yumurtam var 21 yumurtadan diğerleri 9-10 oda ayrı bir sorun malesef nasıl olcak artık düşünemiyorum zaten 12 sperm var yarısı çözülürken ölse yumurtada 6-7 tane malesef 3tane embriyo oluşsa şükredicem.Neyse kızlar moralım bozuldu bujgün epeyce yrn.gene kontrolum var hoşçakalın

kız melankolia bugün gerçekleşti diyorsun ne işin var pc başında lap top mu yoksa:)))

şaka bi yana Allah yardımcın vede yardımcımız olsun şimdi sana kalan sadece beklemek inşallah hayırlı sonuç alırsın arkadaşım

saolasın canım, allah hepimize yardım etsin. bilgisayar odasında kedimiz var ve transferden sonra kediye yaklaşmamak için kocişim pcyi salona kurdu,yattığım yerden nete giriyorum

canım inşallah pozitif sonuç alırsın..kendini yorma..yataktanda çıkma yerimseniben

saol canım benim insallah hepimizin tedavisi de olumlu sonuçlanacak pozitif düşünelim canım arkadaşım,açıkçası yatakta diil koltukta uzanıyorum yani dinleniyorum

selam kızlar pembe msms kız bak ne güzel şimdide hamişlikten konuşmayı ALlah nasip etti sizlere dilerim o konuşmalarda bizlerde bir an önce yerimizi alırız heyecanla transfer gününü bekliyorum gerçi daha bugün progenin 3.günü ama ben heyecan yaptım işte içim kıpır kıpır ALlah sonumuzu hayır etsin insan tedavideyken böyle oluyor heralde:)))dualarınızı eksik etmeyin bizden kızlar

ya bu arada asiden haber alanınız varmı?

xolıx senden ne haber arkadaşım ne alemdesin son durumun nedir:)))

ya benim pc laptop değil ee haliyle 3 gün yatarak geçireceğiz ya ben şimdi pc başına hiç oturmamalımıyım yada yatarken en azından doğrulup oturabilirmiyim ya devamlıda yatılmazki kötürüm gibi çok zor olur bu arada kötürüm olanlarında Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin ben daha denemeden yatabilme düşüncesinden rahatsız olurken onlar devamlı yataktalar offff Rabbim sen yardımcıları ol :(((

ya benim pc laptop değil ee haliyle 3 gün yatarak geçireceğiz ya ben şimdi pc başına hiç oturmamalımıyım yada yatarken en azından doğrulup oturabilirmiyim ya devamlıda yatılmazki kötürüm gibi çok zor olur bu arada kötürüm olanlarında Allah yardımcısı olsun acil şifalar versin ben daha denemeden yatabilme düşüncesinden rahatsız olurken onlar devamlı yataktalar offff Rabbim sen yardımcıları ol :(((

canım dr devamlı yatın demiyor, dinlenin gerekmedikçe uzanın diyor. sen de pcyi salona kullanabileceğin bi yere kurdur koltuga uzan kucağına klavyeyi al benim gibi, başının altına kalın 2 3 yastık tamamdır işte. hem sohbet ederek vakit geçer hem de yatalak gibi yatmana gerek kalmaz :) allah hepimize yardım etsin, tedavideki tüm arkadaşlara başarı diliyorum, sonuç alacak arkadaşlara da inşallah allah gönüllerine göre verirr a.s.

mrb.kızlar dr.dan yeni geldim E2 im pzt.1556 ydı bugunde 1373 çıktı trafik yüzündende cetrotıde iğneme geç kaldm 22 dk.ayrıca yumurtalarım 11-13 olanlar 14 -15 e büyümüş ama 6-7 tane büyük yumurtam var 21 yumurtadan diğerleri 9-10 oda ayrı bir sorun malesef nasıl olcak artık düşünemiyorum zaten 12 sperm var yarısı çözülürken ölse yumurtada 6-7 tane malesef 3tane embriyo oluşsa şükredicem.Neyse kızlar moralım bozuldu bujgün epeyce yrn.gene kontrolum var hoşçakalın

Allah ol dedikten sonra onların her ikisindende bir tane bile kalsa olur canım.sen bol bol dua et inşallah Rabbim yüzünü güldürsün.ama hiiiiç moralini bozma tamammı canım?

selam kızlar pembe msms kız bak ne güzel şimdide hamişlikten konuşmayı ALlah nasip etti sizlere dilerim o konuşmalarda bizlerde bir an önce yerimizi alırız heyecanla transfer gününü bekliyorum gerçi daha bugün progenin 3.günü ama ben heyecan yaptım işte içim kıpır kıpır ALlah sonumuzu hayır etsin insan tedavideyken böyle oluyor heralde:)))dualarınızı eksik etmeyin bizden kızlar

ya bu arada asiden haber alanınız varmı?

xolıx senden ne haber arkadaşım ne alemdesin son durumun nedir:)))

canım ya nedir hakkatten bu yatak sevdası tamam evden çıkmayın ağır kaldırmayın işte yapmayın ama bu kadarda abartmayın yahuuuuu yatalakmıyız allah aşkına ben öleyim ozaman hiiiiiiç yatmadım bebeklerimin hepside tuttu allah size onu yazmış ise gerisi bahaneeeeeee....:mymeka::1hug:

evet herşey vesile taktir Allahın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin senin duanada yürekten amin diyorum melankoliciğim

canım dr devamlı yatın demiyor, dinlenin gerekmedikçe uzanın diyor. sen de pcyi salona kullanabileceğin bi yere kurdur koltuga uzan kucağına klavyeyi al benim gibi, başının altına kalın 2 3 yastık tamamdır işte. hem sohbet ederek vakit geçer hem de yatalak gibi yatmana gerek kalmaz :) allah hepimize yardım etsin, tedavideki tüm arkadaşlara başarı diliyorum, sonuç alacak arkadaşlara da inşallah allah gönüllerine göre verirr a.s.

canım transferin gerçekleşmiş hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:
bebişlerin inşallah annesine sımsıkı tutunur :CüvCüv:

tülay boşuna endişe yapıyorsun. bir sürü insan var tek yumurta ve tek spermle tüp bebek tedavisini başarıyla tamamlayan. senin durumun gayet güzel. inşallah her şey yolunda gider.

turser evet güzel sohbetler bunlar inşallah bir an önce siz de aramıza katılırsınız

melankoli bence abartma tabi ki kalkıp dolaşabilir ve oturabilirsin. bunalmaktan iyidir. değil mi :)

kızlar bu arada doktor istemese de meraktan yaptırdığım 14. gün testinin sonucunu aldım az önce. makine 1000 den yukarıyı >1000 olarak işaretliyormuş. benim sonuç da aynen böyle çıktı :) 12. gün 622 idi.

hayırlısıyla kese ve kalp atışlarını duyduk muuuuu geriye kalıyor 7, ay onda da meraklanacak panikleyecek bişeyler nasıl olsa bulunur. :)))

kızlar bu arada doktor istemese de meraktan yaptırdığım 14. gün testinin sonucunu aldım az önce. makine 1000 den yukarıyı >1000 olarak işaretliyormuş. benim sonuç da aynen böyle çıktı :) 12. gün 622 idi.

hayırlısıyla kese ve kalp atışlarını duyduk muuuuu geriye kalıyor 7, ay onda da meraklanacak panikleyecek bişeyler nasıl olsa bulunur. :)))

ooo gozun aydın canım. garantı en az 2 tane bebek var:) hayırlısı ıle saglıkla gelsınler annesı

merhaba arkaaslar pazartesş transferım oldu..9 a bölünmüş b kalıteymıs..suan beklmedeyım bakalım.. ılkgun cok ateslendım.bugun anca gırebıldım.nete.. haişleri tebrıkler edıyorum.. herkes yazmıs ne guzel... endişe var ...

hah nisasum kaliteli haberi harika. çok güzel çok güzel maşallah. şimdi sakin ve umutlu olma zamanı. olacaksa olacak başka yolu yok :)

ALLAHIM kalp atıslarını duymayı nasip etsın canım..sana ve hepımıze cok sevındım tebrık ederım...hihoyyythihoyyyt:teytey:

Back
X