Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gece gelen sonuç çok kötüydü. iğrençti bir felaketti arkadaşım. neyseki bugün gerçek ortaya çıktı.dün sakak adamlar makinayı temizlemişler sonrada içine kitlerini koymayı unutmuşlar ve bana dün akşam sonucun 0 dediler. ben bu sabah tekrar kan verdim benim idrarımda pozitifti diye. neyse tekrar sonucum şükürler olsun ki 355 ama dün geceyi nasıl geçirdiğimi bir ben bilirim bir allah yani

canımm tebrik ederim gözün aydın Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyen ve bekleyen arkadaşlarımızın başına

ffk, dünden beri aklıma gelip duruyorsun. yazdığını okuyunca üzülmüştüm. keşke tedavine daha güzel duygularla başlayabilseydin. ama bazen insanların (bu durumda eşinin) ruh hali inip çıkabilir. inşallah her şey yolunda gider ve bu konuda daha uyumlu olursunuz.

ben çevrenin çocuk konusundaki düşüncesizliğine bazen şaşırıyorum. bazen okumuş master doktora yapmış insanlar bile cahil ve duyarsız olabiliyorlar. öle olunca artık bizden önceki kuşağı hiç düşünme. annem "hadi çocuk" o da olmayınca "hadi gecikme tedaviye başla" dediğinde ona " anne sen torun mu istiyorsun yoksa kızının mutlu olmasını mı? ben böyle de mutluyum. ya tüp bebek tedavisi görmeme rağmen çocuğum olmazsa o zaman ne diyeceksin. üzülecek misin. ben mutluyum. bebek olursa daha mutlu olurum. ama olmadan da mutluyum. olmadığı için lütfen üstümde baskı kurup bunu da alma elimden" dedim. biliyor musun işe yaradı. onlar hakikaten bizi mutlu görmek istiyorlar ama bambaşka bir dünyaları olduğu için çocuksuz mutluluk olmaz sanıyorlar. önce bunu kabul etmeleri lazım. ve gerekirse de azıcık sert olsa da çok açık konuşmak lazım. ben öyle yaptım.
saol canım ilgin için.biz çok hassas bi dönemden geçiyoruz.ama insanlar bizim kadar ince düşünmüyorlar.bizim bu halimizi anlamıyorlar.bende öğretmenim ama çevremdeki insanlar olmadığını bilmiyorlar.düşünmüyoruz diyoruz.ama ona rağmen okadar saçma sapan konuşuyorlarki içim okadar acıyorki.nekadar anlayışsız bir toplum olmaya başladık.en çok buna üzülüyorum.canım bugünden itibaren daha pozitif düşünmeye başladım.eşimin davranışlarını görmemeye çalışıyorum.elişi yapmaya başladım kafam dağılsın diye iyide oldu.tek destekçim sizlersiniz.çooookkk teşekkür ederim

lansor 17 canım hayırlı olsun çook sevindim 355 çıkmasına canım benım kaç embriyo konulmuştu kendine bebişine iyi bak..
ffk sevndm cnm.yolunda olmasına ben gonal f kullanmadım menogon yumurtaları geliştirmek için kullanıyorum ağır bir iğne amaolsun şimdi dozu 2 ye düştü bihafta 3 er doz vuruldum menogonun yanına bide cetrotıve verdi çatlamasın kendiliğinden diye cnm.yumurtaların ölçüleri nsl.gözüküyo ultrasonda olumlu düşün canım ...

pempemavitebrikler canım gözün aydın maşallah ne güzel bi sonuç öyle:nazar::nazar:
allah inşallah kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

hmm, demek ki vajinal ultrason olacak benimki. acaba bu iyi bir şey mi? senin dr tercih etmediğine göre doktordan doktora değişiyor demek ki.

şöyle diyor nette: Embriyonun abdominal ultrasonografide 6 haftalıkken, vajinal ultrasonografide ise 5.5 haftalıkken görülmesi gerekir.

6 haftalıkken transvajinal ultrasonda hem hese hemde kalp atışı görülüyor.

multitel, çok teşekkürler. darısı başına. :)

açeyla, sağol demek ki ben iki partide halledeceğim bu işi.

tulay24 ben hem gonal f hem menogon kullanıyorum.menogonda yumurta geliştirmek içinse dozlar yüksek olmazmı.doktor niye böyle verdi.ölçülerini bazılarını takip ettim bazılarını takip edemedim.8,10,6 olanları duydum.doktor durum iyi dedi.heralde bi sorun yok.

ffk canım ben birhaftadr menogon kullanıyrum 3 e 3 doz du 2 ye düştü yumurta geliştirici dendi prospektüsündede yazıyo zaten cnm.hiç gonal f kullanmadm 2 gündürde ek olarak cetrotide kuyllandm yrn.yeniden kontrolum var bakalım.Sana tahmınmce nezmn toplanr dedi bana bu hafta sonu alrz 16-20 arasında olunca yumurtalar toplarm dedi.Hayırlısı olsun hepimiz için..

ffk canım ben birhaftadr menogon kullanıyrum 3 e 3 doz du 2 ye düştü yumurta geliştirici dendi prospektüsündede yazıyo zaten cnm.hiç gonal f kullanmadm 2 gündürde ek olarak cetrotide kuyllandm yrn.yeniden kontrolum var bakalım.Sana tahmınmce nezmn toplanr dedi bana bu hafta sonu alrz 16-20 arasında olunca yumurtalar toplarm dedi.Hayırlısı olsun hepimiz için..

canım benim daha çok yeni olduğu için daha zamanını söylemedi.bugün ilk kontrolüm vardı.perşembe tekrar gidicem ozaman söyler belki.benimki heralde öbür hafta içi olur gibi geliyor bana.hafta sonu için dualarım seninle.sen hangi hastaneye gidiyosun.

canım benim daha çok yeni olduğu için daha zamanını söylemedi.bugün ilk kontrolüm vardı.perşembe tekrar gidicem ozaman söyler belki.benimki heralde öbür hafta içi olur gibi geliyor bana.hafta sonu için dualarım seninle.sen hangi hastaneye gidiyosun.

ewt canım söyler ozamn benım yrn.4.kontrolum olcak yanı o yüzdendr beşiktaş jınemedde yapılcak cnm.ama dr.um dışardan Hidayet Erkan ismi hayırlısı olsun...

allaam ya vakit gerçekten geçmiyor sanki.bugün daha 5.gün.çok heycanlıyım. hey güzel rabim bi müjdeli haber alsam bende.bu ay ne çok hamiş haberi vardı:en az 6 tane vardı valla.bi belirti varmıydı hamiş arkadaşlar:msms,pembemavi,artvinli,selma vs..aşağılarda gurulgurul bihareketilik var ama zannedersem gazdan...:)
asi noldu yaw.hiç ses çıkmo senden korktum walla.bi haber et.merak ettim ..keza nisasum aynışekilde sende..

slm kızlarrrr...

bende tüp bebek kervanına yeni eklenenlerdenim :))

1 hafta önce laparoskopi sonucu iki tüpümünde açılamayacak derecede tıkalı olduğu sonucuna vardık..yani tek şansımız tüpbebek..

araştrmalarım sonucunda ist. bahçelievler medikal park dr.latif bey de karar kıldık ve perşembe günü 13:00 de randevumuz var...çok heyecanlıyım..gerçi şuan rapor için gidicez...yardımcı olacaklarını söylediler..eğer raporu yetiştirebilirsem şubat ta yetiştiremezsem mart ta ilk denemeyi yapmayı düşünüyoruz...bu hastaneye gidenler veya bilenler görüşlerini paylaşırlarsa çok sevinirim...

zorlu bir yolculuk olan tüp bebek tedavilerinde Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..a.s.

canım, hayırlısı olsun. inşallah hamiş haberini de alırız :)
kızlar yumurta toplamdan sonra ağrı oluyor mu?

amin canım saolasın allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaah

transferin hayırlı olur inşallah arkadaşım.rabbim gönlüne göre nasip etsin.dualarımız seninle ve senin gibi transferi olacak arkadaşlara.

saolasın canım benim, allah tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşş

slm kızlarrrr...

1 hafta önce laparoskopi sonucu iki tüpümünde açılamayacak derecede tıkalı olduğu sonucuna vardık..yani tek şansımız tüpbebek..

araştrmalarım sonucunda ist. bahçelievler medikal park dr.latif bey de karar kıldık ve perşembe günü 13:00 de randevumuz var...çok heyecanlıyım..gerçi şuan rapor için gidicez...yardımcı olacaklarını söylediler..eğer raporu yetiştirebilirsem şubat ta yetiştiremezsem mart ta ilk denemeyi yapmayı düşünüyoruz...bu hastaneye gidenler veya bilenler görüşlerini paylaşırlarsa çok sevinirim...

zorlu bir yolculuk olan tüp bebek tedavilerinde Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..a.s.

canım benim tedavin şimdiden hayırlı olsun,bu topicte de karşılaştık insallah bu topicte hamiş oluruzz. transferim gerçekleşti bugün,beklemedeyim şimdi

kız melankolia bugün gerçekleşti diyorsun ne işin var pc başında lap top mu yoksa:)))

şaka bi yana Allah yardımcın vede yardımcımız olsun şimdi sana kalan sadece beklemek inşallah hayırlı sonuç alırsın arkadaşım

allaam ya vakit gerçekten geçmiyor sanki.bugün daha 5.gün.çok heycanlıyım. hey güzel rabim bi müjdeli haber alsam bende.bu ay ne çok hamiş haberi vardı:en az 6 tane vardı valla.bi belirti varmıydı hamiş arkadaşlar:msms,pembemavi,artvinli,selma vs..aşağılarda gurulgurul bihareketilik var ama zannedersem gazdan...:)
asi noldu yaw.hiç ses çıkmo senden korktum walla.bi haber et.merak ettim ..keza nisasum aynışekilde sende..
selam canım. evet 12 gün bıraz zor geçiyor ama sonucu guzel olsunda gerısı zaten dert değil:) benım belirtim olmadı pek. yanı ozel bişey yoktu. sadece adet sancılarım oldu. transferden sonra 4. gun başladı hala devam edıyor:) belirti olayı kişiye göre değişiyor. ben dort gozle midem bulanacak diye bekliyorum:roflol:bu sabah az biraz oldu gibi sanki:) gögüslerde hala hiç bişey yok. yanı hala normalden çok bır farkım yok. gaz sancısıda normal bendede vardı çok. inşallah gönlünce olsun sonucun canım

slm kızlarrrr...

selam sude..
benımde tüplerim tıkanıktı. bırı tamamen bırı kısmen.bana bir arkadaşım tüpleri tıkalı olanlar genelde ilk seferde tutturuyor dedı. benım için doğru çıktı. senın içinde umarım oyle olur.
ben ilk latif beyle görüştüm. acelesi olduğu bir zamana denk geldım. daha sonra semra hanım la gorustum ben onda karar kıldım. hakkında hayırlısı. sitede dırımkızı arkadaşımız genelde gebelik sayfasında aysonu kızlarında yazıyor. latif beyin hastası ve çok memnun. o sana sormak istediklerinde daha iyi yardımcı olacaktır.

kızlar günaydın, ben bu gece yine uyuyamadım ne oluyor yahu. bu geceki hortlama saatim 3.30.
sonra 5.30 gibi bir ara dalmışım. fena rüya gördüm. kocam güya benim gebe olduğumu unutmuş benim testi negatif sanmış ve yeniden tedaviye başlamam gerektiğini düşünüp bana 3 tane gonal f yapmıştı. (bu sırada ben de mal mal durmuşum engellememişim demek ki) sonra kızıyorum nasıl unutursun ben gebeyim ya bu bebeğe bişe olursa diyorum. o da diyor ki ama hcg sonucun -78 (eksi yetmiş sekiz değere bak!) değil mi senin. ben de ağlayarak diyorum ki hayıııır o temmuzda yaptığımız aşılamanın sonucuyduu. ağla ağla. galiba biraz da hırpaladım kocamı. :)

aaaay

kızlar günaydın, ben bu gece yine uyuyamadım ne oluyor yahu. bu geceki hortlama saatim 3.30.
sonra 5.30 gibi bir ara dalmışım. fena rüya gördüm. kocam güya benim gebe olduğumu unutmuş benim testi negatif sanmış ve yeniden tedaviye başlamam gerektiğini düşünüp bana 3 tane gonal f yapmıştı. (bu sırada ben de mal mal durmuşum engellememişim demek ki) sonra kızıyorum nasıl unutursun ben gebeyim ya bu bebeğe bişe olursa diyorum. o da diyor ki ama hcg sonucun -78 (eksi yetmiş sekiz değere bak!) değil mi senin. ben de ağlayarak diyorum ki hayıııır o temmuzda yaptığımız aşılamanın sonucuyduu. ağla ağla. galiba biraz da hırpaladım kocamı. :)

aaaay

hayır olsun rüyan canım:) kafamız ne kadar dolu yaa. pembe hala ınanamıyoruz tum mesele bu:) bır an evvel görsek sıpaları hersey guzel olacak.
bu arada rahatsızlanıyormusun nıye uyuyamıyorsun? bende gecelerı 2 3 kez kalkıyorum. sancım oluyor.

selam sude..
benımde tüplerim tıkanıktı. bırı tamamen bırı kısmen.bana bir arkadaşım tüpleri tıkalı olanlar genelde ilk seferde tutturuyor dedı. benım için doğru çıktı. senın içinde umarım oyle olur.
ben ilk latif beyle görüştüm. acelesi olduğu bir zamana denk geldım. daha sonra semra hanım la gorustum ben onda karar kıldım. hakkında hayırlısı. sitede dırımkızı arkadaşımız genelde gebelik sayfasında aysonu kızlarında yazıyor. latif beyin hastası ve çok memnun. o sana sormak istediklerinde daha iyi yardımcı olacaktır.

çok teşekkür canım..dırımkızı ile görüştüm...inşallah hakkımda hayırlısı olur...o kadar çok dr.larda geçtiki günlerim ama hiç bu kadar heyecanlı olmamıştım...a.s.a.s.

amin canım saolasın allah hepimizin gönlüne göre versin inşallaah

saolasın canım benim, allah tüm isteyenlere anne olmayı nasip etsin inşş

canım benim tedavin şimdiden hayırlı olsun,bu topicte de karşılaştık insallah bu topicte hamiş oluruzz. transferim gerçekleşti bugün,beklemedeyim şimdi

canım inşallah pozitif sonuç alırsın..kendini yorma..yataktanda çıkma yerimseniben

Back
X