Amin Rabbim dilerim cümlemizinde gönlüne göre verir. Allahım herşeyi gönlümüze göre versin
asicim canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ne kadar kısa sürede toparlanırsan acın bi o kadar azalıyor. doktorum bana 2 ay dinlen öyle devam edelim kafanda rahatlasın sende bebek fikrinden uzaklaş dedi ama ben kabul etmedim kesinlikle ara vermek istemiyorum çünkü benim psikolojim iyi eğer tıbben devam edebilecek durumdaysam devam etmek istiyorum dedim. bazen yoluna tabiki dikenler aşılamayacak yokuşlar çıkacaktır ama yılma ve yılgınlık gösterme ve yürümüş olduğun yola sonuna kadar devam et. şuan bi yolun tam yarısında yoruldum diyorsun ne geriye gitmeye gücün var nede ileriye ama ileride senin olacak bebeğine kavuşacağını düşünerek yolundan vaz geçme. Rabbim bu defa sana bunu nasip etmediysede vardır bi güzel hayır hep böyle düşün. ben en başından benri hep bunu söyledim benim bebeğim önce tutundu 1 hafta bizi mutluluktan uçurdu 1 hafta sonra da gitti bebeğim. ben 1 hafta onun varlığı ile hayat bulup ona alışıp kaybettim ama ne analar vardı ki bebeklerini bakıp büyütüp yada asker edip kaybediyorlardı hep bulunduğum durumdan daha ağırlarını düşünerek teselli oldum ve canımın canını biricik kocamıda öyle teselli ettim. lütfen koyverme kendini seni seven eşinide çok fazla üzme hakkımızda hayırlısı olsun öptüm.
nisasum inşallah canım Alah gönlüne göre verir ve hayırlı haberlere erdirir.
xolix06 canım senden ne haber umarım iyisindir.