Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaa hıc umudum yok ama yınede soruyorum işte ınsaallah öyledır canımmmm....saollll

Asi cim Rabbim yardımcın olsun her işte bi hayır vardır üzülme canım hakkında hayırlısı inşallah.kendini yıpratma dedigin gibi kafana takma ve ara ver herşeye bi süre bakarsın o arada bebişin kendiliğinden geliverir. Rabbim bi şeye ol dediği vakit o şey hemen oluverir biliyorsun dualarımız seninle canım

nisasum deli misin. süper haber. hamile gibi görünüyorsun. koş git kan testi yaptır. :)

daah erken kan testi için ...9 gün oldu daha ama:( korkuyorum bekleyım bır gun daha

nisasum canim cok sevindim.hamilesin bence!!:))bende 10.gün yaptirdim testi cikti sonuc.yaptirda testi bi halay mendili alalim elimize:)gözün aydin bence:))))

hamile olan arkadaslar bise sorcam size.dün dr.a gittim bebisimi gördüm hersey yolunda cok sükür.ama bebek boyunu ölcünce 9+1 cikti hafta olarak.nasi oluyoki o ben pek anlamadim.eve gelince farkettigim icin dr.ada soramadim.bilgisi olan varsa cvp verirse cok sevinirim..

hamile olan arkadaslar bise sorcam size.dün dr.a gittim bebisimi gördüm hersey yolunda cok sükür.ama bebek boyunu ölcünce 9+1 cikti hafta olarak.nasi oluyoki o ben pek anlamadim.eve gelince farkettigim icin dr.ada soramadim.bilgisi olan varsa cvp verirse cok sevinirim..

canım yanılma payları olabılıyor. dr un ölçtüğü acıya gore 1 2 3 gun kadar değişlik gösterebiliyor. zaten bı dahakı muayenendede gorursun 9+1 le orantılı gıtmeyebılır.

asiciğim arkadaşım çok üzüldüm ama seninde dediğin gibi hayat devam ediyor canın sağolsun Rabbim yardımcın olsun tatlım

nisasum kız öyle sakin yazmışsınki hayret ettim sana ben olsam elm ayağıma dolanır soluğu polikinlikte alırdım:)))

benimde cumartesi pazar yumurta toplama olacak sanırım dua edin bana kızlar herşey yolunda gider inşallah

insaalah canımm.....

canım şimdiden hayırlı olsuun,tebrik ediyorum insallah kan testinde de hamiş çıkarsın. ben bugün 8. günümdeyim ama dondurulmuşlarla transfer olduğu için yarın tets yapsam çıkmaz di mi? yani seninki de dondurulmuş mu?

canım yanılma payları olabılıyor. dr un ölçtüğü acıya gore 1 2 3 gun kadar değişlik gösterebiliyor. zaten bı dahakı muayenendede gorursun 9+1 le orantılı gıtmeyebılır.

bende nasil oluo diye düsünüyodum.saol canim cvbin icin.nasil gidio senin hamislik?degisiklikler basladimi?

selam kızlar . nasılsınız.
dün kontrolüm vardı. bebeklerimin boyları posları ölçüldü.

2,78 cm olan 9+4 günlük
2,35 cm olan 9+0 günlük
2,15 cm olan 9+0 günlükmüş.

nisa çook sevındım yaaa gerçekten sakınsın yanı ben de olsam hemen kan testine gderdim canım benım güzel haberlerini bekliyoz hcg ye baktırda sevınelım canım

turser canım bol şanslar dualarımız senınle

açelyacm büyüyor senın ufaklıklar hayırlısıyla nsl.zorlanıyomusun? üçüz hamıleliği nasıl geçiyor buarada tatlım.Kızlar benımde yrn.transferım var bakalım 3tane transfer edılcek 2 de olabılır ama sizce hangisini istiyim dr.3den yana ...

bende nasil oluo diye düsünüyodum.saol canim cvbin icin.nasil gidio senin hamislik?degisiklikler basladimi?

benım iyi gidiyorda kafa biraz karışık canım. keselerden bırı az buymus benımle kalacakmı gıdecekmı onun tereddutu var. hayırlısı olsun dıyorum bende. çok bı değişiklik yok acıkcası. hala normale yakınım:)

benım iyi gidiyorda kafa biraz karışık canım. keselerden bırı az buymus benımle kalacakmı gıdecekmı onun tereddutu var. hayırlısı olsun dıyorum bende. çok bı değişiklik yok acıkcası. hala normale yakınım:)

hayirlisi olsun canim.kafana fazla takma.en azindan biri sikica tutunmus sana.allah tamamina erdirir insallah saglikla..benim mide bulantilarim asiri derecede zorluyo beni.yedigim durmuyo icimde.normalde yemek ayrimi yapmadigim icin hepsinden sogudum.cok zorlaniyorum yemek saatlerinde.ama olsun diyorum sonucuna degera.s
hakkimizda hayirlisi olsun insallaha.s.

bilgilendirdiğin için saol canım benim, allah gönlüne göre versin insallah. o zaman ben 11.gün ilk testimi yaptırayım, allahım yardım etsin hepimiz sağlıcakla hayırlı evlat sahibi olalım insallaah.. amiin

Amin Rabbim dilerim cümlemizinde gönlüne göre verir. Allahım herşeyi gönlümüze göre versin

canlarim benim bu kadar guzel dusunce ve destekleriniz icin cok ama cok tsk ediyorum
sizlere buradan hakli oldugunuzu soylemeyi yanildigimi soylemeyi cok ama cok isterdim
ama uzgunum malesef dunku test dogruyu gostermis zaten az az lekelenmem baslamisti
benim yolculuk burda abitti kizlar
cektigim hersey bosa gitti ne diyelim nasip
icim kan agliyor
allahim kimseye tasiyamacagini dert vermemis ben bunu tasibilecekmiyim bakalim
herkese bu yolda basarilar
allahim bizim gibilere sabir ve guc versin
ne istedikki mevladan luksmu cokmu zengillik unmu sohretmi
sadece hayirli evlatlar istedik
ama vardir bir bildigi demekki
gorusmek uzeree kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:a015::a015:

asicim canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ne kadar kısa sürede toparlanırsan acın bi o kadar azalıyor. doktorum bana 2 ay dinlen öyle devam edelim kafanda rahatlasın sende bebek fikrinden uzaklaş dedi ama ben kabul etmedim kesinlikle ara vermek istemiyorum çünkü benim psikolojim iyi eğer tıbben devam edebilecek durumdaysam devam etmek istiyorum dedim. bazen yoluna tabiki dikenler aşılamayacak yokuşlar çıkacaktır ama yılma ve yılgınlık gösterme ve yürümüş olduğun yola sonuna kadar devam et. şuan bi yolun tam yarısında yoruldum diyorsun ne geriye gitmeye gücün var nede ileriye ama ileride senin olacak bebeğine kavuşacağını düşünerek yolundan vaz geçme. Rabbim bu defa sana bunu nasip etmediysede vardır bi güzel hayır hep böyle düşün. ben en başından benri hep bunu söyledim benim bebeğim önce tutundu 1 hafta bizi mutluluktan uçurdu 1 hafta sonra da gitti bebeğim. ben 1 hafta onun varlığı ile hayat bulup ona alışıp kaybettim ama ne analar vardı ki bebeklerini bakıp büyütüp yada asker edip kaybediyorlardı hep bulunduğum durumdan daha ağırlarını düşünerek teselli oldum ve canımın canını biricik kocamıda öyle teselli ettim. lütfen koyverme kendini seni seven eşinide çok fazla üzme hakkımızda hayırlısı olsun öptüm.

nisasum inşallah canım Alah gönlüne göre verir ve hayırlı haberlere erdirir.

xolix06 canım senden ne haber umarım iyisindir.

kızlar bişe sorcam bi arkadaş uzun protokolle ilgili bişe yazmıştı 21 ci gün gidiosun dr ra iğnelerle başlıyosun dedi kafam karıstı ben adetimin 2 ci günü gittim dr a muayene oldum dr bi önceki aydan kalan yumurtamın olduğunu rahim içinde bu yunurta sıvı birikimi halinde olduğunu ve doğum konturol hapı kullanırsam öbür aya kalmayacağını söyledi ben adetimin 2 günü başladım doğum konturol hapına 11 hapı içtim getiye 10 tane kaldı bu hapım bitince doktoramı gideceğim doktorum bana gel diye bişe demedi yokra adetimin 2 ci gününümü bekleyeceğim kafam karıştı 21 gün inelere başlıyoruz demiş arkadaş öylemi bilen varsa ne olur bana acil yazabilirmi çok dua ederim

canlarim benim bu kadar guzel dusunce ve destekleriniz icin cok ama cok tsk ediyorum
sizlere buradan hakli oldugunuzu soylemeyi yanildigimi soylemeyi cok ama cok isterdim
ama uzgunum malesef dunku test dogruyu gostermis zaten az az lekelenmem baslamisti
benim yolculuk burda abitti kizlar
cektigim hersey bosa gitti ne diyelim nasip
icim kan agliyor
allahim kimseye tasiyamacagini dert vermemis ben bunu tasibilecekmiyim bakalim
herkese bu yolda basarilar
allahim bizim gibilere sabir ve guc versin
ne istedikki mevladan luksmu cokmu zengillik unmu sohretmi
sadece hayirli evlatlar istedik
ama vardir bir bildigi demekki
gorusmek uzeree kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:a015::a015:

cnm çok üzüldüm ama yapacak birşey yok maalesef hayırlısı böyle imiş...kendini çok fazla üzme ..seni en iyi anlayanlardan biri de benim maalesef...

Back
X