Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9.günüm ıdrarda silik cızgı var sizce ne olabılır ılaclaradnmıkı
hamile olan arkadaslar bise sorcam size.dün dr.a gittim bebisimi gördüm hersey yolunda cok sükür.ama bebek boyunu ölcünce 9+1 cikti hafta olarak.nasi oluyoki o ben pek anlamadim.eve gelince farkettigim icin dr.ada soramadim.bilgisi olan varsa cvp verirse cok sevinirim..
insaalah canımm.....
canım yanılma payları olabılıyor. dr un ölçtüğü acıya gore 1 2 3 gun kadar değişlik gösterebiliyor. zaten bı dahakı muayenendede gorursun 9+1 le orantılı gıtmeyebılır.
bende nasil oluo diye düsünüyodum.saol canim cvbin icin.nasil gidio senin hamislik?degisiklikler basladimi?
benım iyi gidiyorda kafa biraz karışık canım. keselerden bırı az buymus benımle kalacakmı gıdecekmı onun tereddutu var. hayırlısı olsun dıyorum bende. çok bı değişiklik yok acıkcası. hala normale yakınım:)
bilgilendirdiğin için saol canım benim, allah gönlüne göre versin insallah. o zaman ben 11.gün ilk testimi yaptırayım, allahım yardım etsin hepimiz sağlıcakla hayırlı evlat sahibi olalım insallaah.. amiin
canlarim benim bu kadar guzel dusunce ve destekleriniz icin cok ama cok tsk ediyorum
sizlere buradan hakli oldugunuzu soylemeyi yanildigimi soylemeyi cok ama cok isterdim
ama uzgunum malesef dunku test dogruyu gostermis zaten az az lekelenmem baslamisti
benim yolculuk burda abitti kizlar
cektigim hersey bosa gitti ne diyelim nasip
icim kan agliyor
allahim kimseye tasiyamacagini dert vermemis ben bunu tasibilecekmiyim bakalim
herkese bu yolda basarilar
allahim bizim gibilere sabir ve guc versin
ne istedikki mevladan luksmu cokmu zengillik unmu sohretmi
sadece hayirli evlatlar istedik
ama vardir bir bildigi demekki
gorusmek uzeree kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:a015::a015:
canlarim benim bu kadar guzel dusunce ve destekleriniz icin cok ama cok tsk ediyorum
sizlere buradan hakli oldugunuzu soylemeyi yanildigimi soylemeyi cok ama cok isterdim
ama uzgunum malesef dunku test dogruyu gostermis zaten az az lekelenmem baslamisti
benim yolculuk burda abitti kizlar
cektigim hersey bosa gitti ne diyelim nasip
icim kan agliyor
allahim kimseye tasiyamacagini dert vermemis ben bunu tasibilecekmiyim bakalim
herkese bu yolda basarilar
allahim bizim gibilere sabir ve guc versin
ne istedikki mevladan luksmu cokmu zengillik unmu sohretmi
sadece hayirli evlatlar istedik
ama vardir bir bildigi demekki
gorusmek uzeree kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:a015::a015: