- Konu Sahibi EU2
- #4.221
açeyla tedavi kaçgün sürüyordu
yumurta toplanmadan önceki dönem
canım benim kısa protokol oldu. puregona başladım 9 kullandım. 12.gün yumurtalarım toplandı. toplam 12 gün sürdü yani benim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
açeyla tedavi kaçgün sürüyordu
yumurta toplanmadan önceki dönem
canım benim kısa protokol oldu. puregona başladım 9 kullandım. 12.gün yumurtalarım toplandı. toplam 12 gün sürdü yani benim.
tüp bebeğe başlarken adım adım neler yaptığınızı yazarmısınız mesela adetin kaçıncı günü doğum kontrol hapına başladınız lucrine ne zaman başladınız kaçgünsonra adet olup gonal f kullandınız kaç ünite kulllandınız kaçgün sonra çatlatma iğnesi yapıldıne kadar zaman sonra yumurtalar toplandı bunları yazarmısınız ben şimdi doğum kontrol hapı kullanıyom 17 şubatta lucrine başlıcam
açelya yumurta çatlatma iğnesinden kaç gün sonra toplanıyo yumurtalar
slm kızlaar. degerim katlanmışş hamileyimmmm :) 15. gün degerim 1079. sanırım tek gebelik ama olsun tek olsun zor olmasın sağlıklı olsunn. darısı tüm isteyenleree
hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
canım tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallah tel olsun bizim olsun demişler :) Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu
amiin kızlaaar darısı sizlere ve tüüm isteyenlere insallaaah. allah kimseyi evlatla denemesin sağlıklı bebişler versin amiiin
melankoli gözün aydın.
karanfil çok gecmiş olsun. Allah şifa versin canım
aminnnn canım. benim bebeğimde yarın 9 haftalık olacak inşallahhh :Saruboceq:
slm arkadaslar..ne zamandir giremiyodum.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.
tedaviye baslayanlarada hayirli olsun insallah..
cok hastayim kizlar.atesim cok yükseldi.39 a cikti.cok zor 38 e indirdik.bugünde 37,5 altina düsmedi.tehlikeliymis hamilelikte.parasetemol kullaniyorum ama etkisi gecince yine cikiyo atesim.eger yükselirse yine hastaneye gidicem.allah bebegimi bana bagislasin insallah.dualariniza ihtiyacim var arkadaslar((((
melankoli gözün aydın.
karanfil çok gecmiş olsun. Allah şifa versin canım
slm kızlaar. degerim katlanmışş hamileyimmmm :) 15. gün degerim 1079. sanırım tek gebelik ama olsun tek olsun zor olmasın sağlıklı olsunn. darısı tüm isteyenleree
kızlar malesef küçüğüm yok artık. kesenın içi boş. sadece buyuk olanda kalp atısı duyduk. rabbım onu bana bagıslasın ınsallah. bunu sıkıntı etmıyorum tek sıkıntım kanama bandı denen sey buyuk. dr 1 hafta evde ıstırahat verdı. rapor aldım.
slm arkadaslar..ne zamandir giremiyodum.hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum.
tedaviye baslayanlarada hayirli olsun insallah..
cok hastayim kizlar.atesim cok yükseldi.39 a cikti.cok zor 38 e indirdik.bugünde 37,5 altina düsmedi.tehlikeliymis hamilelikte.parasetemol kullaniyorum ama etkisi gecince yine cikiyo atesim.eger yükselirse yine hastaneye gidicem.allah bebegimi bana bagislasin insallah.dualariniza ihtiyacim var arkadaslar((((