sudenaz ben adet oldum dedim ama kan gelmedi hala yani bekliyorum geceden beri kesik kesik uçuk kahve akıntı şeklinde leke geldı şuan birşey yok .sinirden patlıycam yaa kan gelmedi
sudenaz ben adet oldum dedim ama kan gelmedi hala yani bekliyorum geceden beri kesik kesik uçuk kahve akıntı şeklinde leke geldı şuan birşey yok .sinirden patlıycam yaa kan gelmedi
slm kizlar naislsiniz sudecim sen nasilsin benim akintim cokfazla bide adet sancilari cekiyorum cumeertesi pazar resmen öldüm aakintim beyaz ve seffaf renkte asiri derecede geliyor.kasiklarimda agriyor suana yine.sen nasilsin
CANIM BENİM RUH HALİMDE GÖRDÜĞÜN GİBİ DEPRESYONDAYIM...BEN ADET OLDUM..YENİ BİR AY YENİ BİR UMUT DİYEREKTEN YOLA DEVAM EDİYORUZ...
SEN VARYAAAAA KISS BELKİDE HAMİŞSİN HEE..HAMİŞLERDE ADET SANCISI ÇEKİYOMUŞ...AKINTIDA MAAŞALLAH....HADİ BAKALIM...İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ...:içelim:
ah canim benim adetmi oldun üzülme güzelimya biliyosunki düzenli adet görmekte güzel hic olmayanlar ne yapsin düsünsene.evet canim alt takimlar resmen musluk gibi.canim benim mayista hamisimiz olursun sende:teytey::teytey:
Gerçekten ayın ortasına kadar hamile kalmak için yapmadığımız şey kalmıyor sonrasında da belirti arıyoruz herşeyden. işin keyfini mi kaçırıyoruz acaba? İnsanın içinden gelmiyor yahu birlikte olmak. Yaşı küçük olanlara söyleyeyim salın biraz kendinizi arkadaşlar daha çooooook seneler çok yumurtalar var değerlendirilecek. ama eşinizle bu keyifli zamaanlar gelmeyecek bi daha. En çok tatilde hamile kalınmasının n edeni de bu bence. İnsanlar gevşiyor tatil havasında. Stresten bebelere yer kalmıyo bizde yaw....
kızlar az önce test sonuçlarımı aldım. Allah'ıma şükürler olsun hepsi süper çıktı :teytey: doktor bu ayda deneyin dedi. eğer bu ayda olmazsa 3 ay iğne yapacakmış. sanırım çatlatma iğnesinden bahsetti bana. eğer 3. ayın sonunda olmazsa rahim filmi çekilecekmişim ama şuan olmaması için hiçbir sebep yokmuş. sanırım düşüklerin sebebi fazla stres yapmam:mymeka: artık içim tamamen rahatladı diyebilirim yupiii :teytey::dance::dance::dance:
kızlar az önce test sonuçlarımı aldım. Allah'ıma şükürler olsun hepsi süper çıktı :teytey: doktor bu ayda deneyin dedi. eğer bu ayda olmazsa 3 ay iğne yapacakmış. sanırım çatlatma iğnesinden bahsetti bana. eğer 3. ayın sonunda olmazsa rahim filmi çekilecekmişim ama şuan olmaması için hiçbir sebep yokmuş. sanırım düşüklerin sebebi fazla stres yapmam:mymeka: artık içim tamamen rahatladı diyebilirim yupiii :teytey::dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?