Mart ya da Nisan'da regl olmak yerine, ift izgiyi grmek isteyenler

slm kizlar naislsiniz sudecim sen nasilsin benim akintim cokfazla bide adet sancilari cekiyorum cumeertesi pazar resmen öldüm aakintim beyaz ve seffaf renkte asiri derecede geliyor.kasiklarimda agriyor suana yine.sen nasilsin

sudenaz ben adet oldum dedim ama kan gelmedi hala yani bekliyorum geceden beri kesik kesik uçuk kahve akıntı şeklinde leke geldı şuan birşey yok .sinirden patlıycam yaa kan gelmedi

gur bakalim canim biliyosun hamilelikte lekelenmeler olur yada cok stres xyaptin oyüzden adet olamiyosun:1no2::1no2::1no2:

sudenaz ben adet oldum dedim ama kan gelmedi hala yani bekliyorum geceden beri kesik kesik uçuk kahve akıntı şeklinde leke geldı şuan birşey yok .sinirden patlıycam yaa kan gelmedi

CANIM BENİM STRES YAPMA..HER LEKELENMEYİDE ADET SAYMA...YERLEŞME KANAMASI OLABİLİR...SAKİN OL..TAMAMMI CANIM? UMARIM HAMİŞSİNDİR...Şeniz

slm kizlar naislsiniz sudecim sen nasilsin benim akintim cokfazla bide adet sancilari cekiyorum cumeertesi pazar resmen öldüm aakintim beyaz ve seffaf renkte asiri derecede geliyor.kasiklarimda agriyor suana yine.sen nasilsin

CANIM BENİM RUH HALİMDE GÖRDÜĞÜN GİBİ DEPRESYONDAYIM...BEN ADET OLDUM..YENİ BİR AY YENİ BİR UMUT DİYEREKTEN YOLA DEVAM EDİYORUZ...

SEN VARYAAAAA KISS BELKİDE HAMİŞSİN HEE..HAMİŞLERDE ADET SANCISI ÇEKİYOMUŞ...AKINTIDA MAAŞALLAH....HADİ BAKALIM...İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ...:içelim:

ah canim benim adetmi oldun üzülme güzelimya biliyosunki düzenli adet görmekte güzel hic olmayanlar ne yapsin düsünsene.evet canim alt takimlar resmen musluk gibi.canim benim mayista hamisimiz olursun sende:teytey::teytey:

ah canim benim adetmi oldun üzülme güzelimya biliyosunki düzenli adet görmekte güzel hic olmayanlar ne yapsin düsünsene.evet canim alt takimlar resmen musluk gibi.canim benim mayista hamisimiz olursun sende:teytey::teytey:

NAPALIM CANIM ARTIK BUNADA ŞÜKÜR DİYORUZ..Bİ KUSURUMUZ YOK...ZATEN BU AY SALICAM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA..ALLAH NE VERDİYSE...YÖNTEM FELAN DİNLEMİYCEM...BİLDİĞİM GİBİ OKUYCAM VALLA :teytey: :teytey: :teytey:

canim ben bu ay öyle yptim 6.günden basladim 10.güne kadar evam eetttim cünki buay 24de bir oldumya yumurtlama erken olurdiye erken basladim.

Gerçekten ayın ortasına kadar hamile kalmak için yapmadığımız şey kalmıyor sonrasında da belirti arıyoruz herşeyden. işin keyfini mi kaçırıyoruz acaba? İnsanın içinden gelmiyor yahu birlikte olmak. Yaşı küçük olanlara söyleyeyim salın biraz kendinizi arkadaşlar daha çooooook seneler çok yumurtalar var değerlendirilecek. ama eşinizle bu keyifli zamaanlar gelmeyecek bi daha. En çok tatilde hamile kalınmasının n edeni de bu bence. İnsanlar gevşiyor tatil havasında. Stresten bebelere yer kalmıyo bizde yaw....

HAKKET ŞEKERİM DOĞRU DİYON...NE OLCAK BİZİM BU HALİMİZ....ÇOCUK ÇOCUK DİYE YEDİK BİTİRDİK KENDİMİZİ...Kötü Kazen

[YENİ YEP YENİ LİSTEMİZ (24,04,2008)

********NİSANNNNNNNN********

LATİFEELİF::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
BATURNURAY::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
KALEMİTİ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 NİSANNNNNNNN
DENİZKOKUSU::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BEDEF::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::26 NİSANNNNNNNN
BURCU_ARDA::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNN
PAPARİNA:::::::::::::::::::::::::::::::::::27 NİSANNNNNNNN
GÖZEK:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 NİSANNNNNNNNN

*********** MAYISSSSSSSS*************

NAZARLIK::::::::::::::::::::::::::::::::1 MAYISSSSSSSSS
DİLEK2682::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
AYKARA2::::::::::::::::::::::::::::::::::2 MAYISSSSSSSS
GÜLSÜ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 MAYISSSSSSSSS
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN:::::::::::::4 MAYISSSSSSSS
ESRAKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::5 MAYISSSSSSSS
NEVROSKY:::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
ENİSE85::::::::::::::::::::::::::::::::::::6 MAYISSSSSSSS
BENSSENB::::::::::::::::::::::::::::::::7 MAYISSSSSSSS
EMEL_76:::::::::::::::::::::::::::::::::::8 MAYISSSSSSSS
MUBA::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 MAYISSSSSSSS
BİDİBİDİ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
HEWAL_25:::::::::::::::::::::::::::::::::10 MAYISSSSSSSS
DIPTISDIPTIS:::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ŞİRİNE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MAYISSSSSSSS
ERGULUS:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 MAYISSSSSSSS
FİLİZİM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
REBEL06:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 MAYISSSSSSSS
SUDENAZ222:::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSSS
ARMAĞANIM::::::::::::::::::::::::::::::15 MAYISSSSSSS
CANIMINİÇİ::::::::::::::::::::::::::::::::16 MAYISSSSSSSS
XNAZANX:::::::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSS
VUSLAT2008::::::::::::::::::::::::::::::18 MAYISSSSSSSS
SİSİM::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 MAYISSSSSSS

BEKLEMEDE OLAN ARKADAŞLARIMIZ( ARKADAAAŞŞŞLAARR DURUMUNUZUU BELİRTİNİZ NOLDU SİZLEREEEEEE)

LİLAM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNNN
ŞİMAL82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 NİSANNNNNNNN
EMELİKO:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
KARDELEN20::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
NİHAL1981:::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
BEYAZ16::::::::::::::::::::::::::::::::::::::20 NİSANNNNNNNNN
ELFİDE:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 8 NİSANNNNNNNNN
eD@hMeT:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 NİSANNNNNNNNN
ASUTAY:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 NİSANNNNNNNNN
NEFİSEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::16 NİSANNNNNNNNN
MİTAKU:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.15 NİSANNNNNNNNN
NAR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 NİSANNNNNNNN
HAZANYAĞMURU::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
DUYGU2008:::::::::::::::::::::::::::::::::::14 NİSANNNNNNNNN
KARABİBERİM::::::::::::::::::::::::::::::13 NİSANNNNNNNNN
SABIRSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NİSANNNNNNNNN
ZE_NANNN:::::::::::::::::::::::::::::::::::12 NİSANNNNNNNN
JESİLLE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 NİSANNNNNNNN
NİLHAN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::9 NİSANNNNNNNN

NİSANNNNNNNN AYININ GÜZEL HAMİŞLERİİİİİİİİİİİİİİ

*BALLIM53______________________HAMİİİŞİİMİİZZZZZZZ ZZ
*ADEMEL______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ Z
*AYZEN________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZ
*MİNE_________________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZ ZZZ
*EDAM_Y______________________HAMİİİŞİİİMİİZZZZZZZZ ZZ /COLOR]

ERGULUS EKLEDİM CANIM.....İNŞALLAH UĞURLU GELİR SANA...GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ.......

kızlar az önce test sonuçlarımı aldım. Allah'ıma şükürler olsun hepsi süper çıktı :teytey: doktor bu ayda deneyin dedi. eğer bu ayda olmazsa 3 ay iğne yapacakmış. sanırım çatlatma iğnesinden bahsetti bana. eğer 3. ayın sonunda olmazsa rahim filmi çekilecekmişim ama şuan olmaması için hiçbir sebep yokmuş. sanırım düşüklerin sebebi fazla stres yapmam:mymeka: artık içim tamamen rahatladı diyebilirim yupiii :teytey::dance::dance::dance:

senin adına çok sevindim inşallah bu ay hamile kalırsın bebişini kucagına alırsın aminnn
tummm isteyenlere versin Rabbimm inşallahhh
bugun benim adet gunum halaa olmadım inşallah olmammm :1rolleyes:

HADİ BAKALIM İNŞALLAH EN KISA ZAMANDE TEKRAR HAMİŞ.KALIRSIN..ZATEN BENCE RAHİM FİLMİNE GEREK KALMIYCAK.....:teytey: :teytey: :teytey:

KIZLAR YA ARYIK ÖYLE SIKI SIK GİRMİYORUM...VALLA OYUNLARA VERDİM KENDİMİ..OKEYİN 101 OYUNUNU ÖĞRENDİM...HABİRE ONUDAN OYNUYOM...DÜZ OKEYDE ÇOK DAHA ZEVKLİ...BURDA SÜREKLİ KALDIKÇA STRES YAPIYORUM..AMA YAZILARI TAKİP EDİYORUM....KİM NE HALTLAR KARIŞTIRIYOR BAKIYORUM....

slm kizlar nasilsiniz canim ya kizlar hala akintim devam ediyor ve ve yogun süt gibi bembeyaz ve kokusuz.

ayzencim hosgeldin bende seni ariyodum 3 mayista ayzen gögüslermin ucu aciyor koyulasmis ve akintim cok fazla bide adet olcak gibi sancilar cekiyorum kasiklarim cok agriyor yumurtlama dönemimde bitti ama anlamdim son 8,9 gündür böyleyim.sen nasilsin canim bebis nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…