Merhabalar,
Ben 35 yasındayım. 1.73 boyum var ve yaklasık 80 kiloyum (78 den beri tartılmıyorum) 2011 yaz sonunda sıkı bir diyet programıyla 72 kiloya kadar düştüm fakat sonrada tekrar 80’e kadar cıktım. Valla ne yesem yarıyor ya da verdiğimi hemen alıyorum diye takıntılarım yok. Maalesef kendi adıma şöyle söyleyeyim ki “hayvan gibi” yiyorum ve doğal olarakta şişmanlıyorum. Yememe engel olamıyorum böyle bir kültürden gelmişim; mutluyken, mutsuzken, yorgunken, neşeliyken yani anlayacağınız her durumda yemek yiyorum.
Mesela bugün yediklerimi yazayım;
Sabah: 1 gözleme (ama çoooooook inceydi)
Yarım simit içinde peynir ve domatesle
2 tane glazed (şekerli donut)
1 sütlü kahve
Öğlen: 1 tabak çorba
1 dilim su böreği
1 tabak kısır
1 prsiyon et sote
Sütlaç
Az önce: Bir paket Doritos critos meksika ateşi
Şimdiiiiiiiik ben yarın itibarı ile diyete başlamaya karar verdim. Her zamankinin aksine çok sıkı bir diyet program düşünmüyorum. Uzun vaktim var zayıflamak için.
Başlangıç kilom: 80
Hedef 1: 23 Nisan itibarı ile (2,5 ay) 72 kilo
Hedef2: 23 Haziran (2 ay) 67 kilo
Bana destek olun, şans dileyin ve takip edin lütfen
Ben 35 yasındayım. 1.73 boyum var ve yaklasık 80 kiloyum (78 den beri tartılmıyorum) 2011 yaz sonunda sıkı bir diyet programıyla 72 kiloya kadar düştüm fakat sonrada tekrar 80’e kadar cıktım. Valla ne yesem yarıyor ya da verdiğimi hemen alıyorum diye takıntılarım yok. Maalesef kendi adıma şöyle söyleyeyim ki “hayvan gibi” yiyorum ve doğal olarakta şişmanlıyorum. Yememe engel olamıyorum böyle bir kültürden gelmişim; mutluyken, mutsuzken, yorgunken, neşeliyken yani anlayacağınız her durumda yemek yiyorum.
Mesela bugün yediklerimi yazayım;
Sabah: 1 gözleme (ama çoooooook inceydi)
Yarım simit içinde peynir ve domatesle
2 tane glazed (şekerli donut)
1 sütlü kahve
Öğlen: 1 tabak çorba
1 dilim su böreği
1 tabak kısır
1 prsiyon et sote
Sütlaç
Az önce: Bir paket Doritos critos meksika ateşi
Şimdiiiiiiiik ben yarın itibarı ile diyete başlamaya karar verdim. Her zamankinin aksine çok sıkı bir diyet program düşünmüyorum. Uzun vaktim var zayıflamak için.
Başlangıç kilom: 80
Hedef 1: 23 Nisan itibarı ile (2,5 ay) 72 kilo
Hedef2: 23 Haziran (2 ay) 67 kilo
Bana destek olun, şans dileyin ve takip edin lütfen