Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

aa bende inceleyim belki bende başlarım..5 kilo vermem lazım benimde.

ben siteye giremiyorum mahkeme kararıyla engellenmiştir diyorr

yaa başliyim o zaman bende. metabolizma çayını niye içmiyim canım zararı mı olur bebiş olursa. aman olmasın bişey zaten onun için zayıflamaya çalışıyorum ben belki zayıflarsam gelir diye

yaa başliyim o zaman bende. Metabolizma çayını niye içmiyim canım zararı mı olur bebiş olursa. Aman olmasın bişey zaten onun için zayıflamaya çalışıyorum ben belki zayıflarsam gelir diye

canımcım bitki çayları iyi gelmiyo pek yumurtaları falan etkiliyo baskılıyo bişiler yapıyo yani
o yüzden eğer korunmayarak zayıflamak istiyorsan bebek olabileceği ihtimalini de düşün

cnm girilmiyo o bloga...engelliymiş

canım dns ayarlarını değiştirmeyi dene
google dan yaz blogspot dns ayarları diye birsürü şey çıkıyo
onların direktifleriyle dns ayarlarını değiştir
değiştirince türkiye yerine çinden, meksikadan yada arjantinden bağlanmış gibi oluyosun o yüzden yasak sökmüyo

kızlar nisan ayı topikimiz de
bu nisan şaka yapmıcaz en sonunda hamile kalacaz gibi bişi olsun

o ayda ne varsa onunla ilgili olsun topik başlıklarımız oki mi

bu bölümle pek alakam yok ama başlık bomba olmuş
bu topiğin hatunları da bomba gibii topikle alakan olmasada hoşgeldinn martı kedilere bırakmıyoruz bu ay :)))

kuzum ben bişey yapmadımki oturduğum yerden ağrıyooo
şalımı sardım şimdi üşüttüm mü ne

sevsena hayatımmm ne üşütmesi o gebelikten kaynaklanıyorrr alışş yanii üşütmekten değilll bebişş belli ediyor kendiniii..Tabi sen yinede sıcak tut kendiniiii

oyy ooyyy bulanmıyoz derken sırt bel kopuyoo
karı buldumcuk oldu dicekler gerim gerim geriliyorum oturuken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…