Mart'ı Kedilere Bırakmayalım!!!!!

slm kızlar nasılsınız bakalım ben anacıgımın şefkatli kollarındayım yani izmirdeyim :))) ana gibi yar olmaz diyolarya aynen öyle sefiyom ben anamı yaaaa:44::44:

teşekkürler canım, seninde

ısır beee aman bebek ısırılmadan mıncıklanmadan sevilir miymiş

eli boş olayını da döverim

yalanmı ellerim bomboş..
güya kırmızıları görene kadar çalışacaktım bu ay..kayınvalidemler ev taşıdı gitti kaç gün..3 gündürde ben gribim eşime bulaşmasın diye gitti.ben gene kaldım yani...

slm canım mide bulantılarını saymazsak süper gidiyor hala inanamıyorum 3. ayı bitircem surda 9 gün sonra senin nasıl gidiyorr

benimde çok şükür ii dün bi sürü test yaptım dr istedi o sayede bebişimide görmüş oldum ikili test yaptın mı sen canım benim zamanım gelmiş yapıcakmışım..

canım üzülme ne olur beni biliyorsun ilk zamanlar neredeyse olmaycak diye sartlandırmıştım kendimi ama şimdi inanıyorum ki herşeyin zamanı varmış umudunu kaybetme allahım en kısa zamanda sanada tüm bebek isteyenlere bu guzel anı yaşatacak

benimde çok şükür ii dün bi sürü test yaptım dr istedi o sayede bebişimide görmüş oldum ikili test yaptın mı sen canım benim zamanım gelmiş yapıcakmışım..

benim dr um 12. haftanın ortasında istedi 2 li testi bu yaptırdıgın testleri ben yaptırmadım istemedim daha önce yaptırmıştım hiç bişey çıkmamıştı dr o zaman gerek yok dedi

tşkr ederim cnm, bu muayenenin faydası olursa gideyim diyorum, yani boş gebelik olup olmadığını anlaşılırsa

benim dr um 12. haftanın ortasında istedi 2 li testi bu yaptırdıgın testleri ben yaptırmadım istemedim daha önce yaptırmıştım hiç bişey çıkmamıştı dr o zaman gerek yok dedi

ne güzel ya stresten başka bişey değil zaten bu testler bu arada senin 3 ay nasıl bitiyo kız benimki 2 buçuk aylık

tşkr ederim cnm, bu muayenenin faydası olursa gideyim diyorum, yani boş gebelik olup olmadığını anlaşılırsa

canım öncelikle tebrik ederim korkma ben 4+4 te gittim dr boş gebelik olabilir diye korkuttu beni 1 hafta nasıl geçti bilemedim ama 5+4 te gittiğimde kesemizin içinde yolk sacını gördük suanda hiç sorun yok stres yapma sakın

ne güzel ya stresten başka bişey değil zaten bu testler bu arada senin 3 ay nasıl bitiyo kız benimki 2 buçuk aylık

canım suanda benim 10+5 bir gün önden gidiyoruz 2 gün sonra 11 hafta olacak 7 gün daha ekle 12. hafta ee 12. hafta 3. ay oluyor yani 4. aya giricem ay anlatabildimmi karışık olmadı inşallah:)) dr böyle anlattı :))

canım suanda benim 10+5 bir gün önden gidiyoruz 2 gün sonra 11 hafta olacak 7 gün daha ekle 12. hafta ee 12. hafta 3. ay oluyor yani 4. aya giricem ay anlatabildimmi karışık olmadı inşallah:)) dr böyle anlattı :))

allah iyiliğini versin emi iyice kafam karıştı neyse bizim günler aynıydı benimkide öyle oluyo o zaman..

allah iyiliğini versin emi iyice kafam karıştı neyse bizim günler aynıydı benimkide öyle oluyo o zaman..

he yaaa aynı günlerimiz benim bebik biraz aceleci galiba önce 2 gün önden gidiyordu sonra bir güne düşürdü anası gibi sabırsız olacak galiba

evet canım bu ay çektirdi.şu an yumurtlama dönemim.ama doktor bu ay korun dedi.Sanki hemen hamile kalacakmışım gibi.benim çektirdiğimde yumurtam oluştuğu için korun dedi sanırım

ayy yirim ben onu ne hissediyosun canım kız mı erkek mi sence?

öncelikle sağlıklı hayırlı olmasını diliyorum kız erkek farketmez benim için herkes erkek diyor yediklerimden dolayı ama önce kız olsun isterim ben sonra oglum ama allahım hayırlısını nasip etsin
sen ne düşünüyorsun :)))

vallahi bende aynı fikirdeyim ama bende erkek gibi hissediyorum eşim de kız diyo herşeyin hayırlısı ama kız olsa fena olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…