- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
teşekkürler canım, seninde
ısır beee aman bebek ısırılmadan mıncıklanmadan sevilir miymiş
eli boş olayını da döverim
CANOM nbr canım nasıl gidiyo hamilelik?
al teyzesi al senin olsunnnnnn bende seninkini alırım ama heheheh
yok kuzu kalbi atmaz o haftada bence vajinal baktırma gereksiz yere
slm canım mide bulantılarını saymazsak süper gidiyor hala inanamıyorum 3. ayı bitircem surda 9 gün sonra senin nasıl gidiyorr
yalanmı ellerim bomboş..
güya kırmızıları görene kadar çalışacaktım bu ay..kayınvalidemler ev taşıdı gitti kaç gün..3 gündürde ben gribim eşime bulaşmasın diye gitti.ben gene kaldım yani...
cnm artışların nasıl?
Hcg artılşı seni yönlendirir zaten 2 kat artışın varsa sorun yoktur korkma
benimde çok şükür ii dün bi sürü test yaptım dr istedi o sayede bebişimide görmüş oldum ikili test yaptın mı sen canım benim zamanım gelmiş yapıcakmışım..
tşkr ederim cnm, bu muayenenin faydası olursa gideyim diyorum, yani boş gebelik olup olmadığını anlaşılırsacanım bende aynı şekilde hamile kaldım ve bende korktum, ama keseyi gördük çok şükür,5+4de. sende keseyi görürsün içinde muhtemelen yolk salk da görünür, o görünürse zaten boş gebelik değildir. bende başta inanamadım am sonra alışıyor insan ve korkuların geçiyor yavaş yavaş. inşallah herşey yolunda gider
benim dr um 12. haftanın ortasında istedi 2 li testi bu yaptırdıgın testleri ben yaptırmadım istemedim daha önce yaptırmıştım hiç bişey çıkmamıştı dr o zaman gerek yok dedi
tşkr ederim cnm, bu muayenenin faydası olursa gideyim diyorum, yani boş gebelik olup olmadığını anlaşılırsa
ne güzel ya stresten başka bişey değil zaten bu testler bu arada senin 3 ay nasıl bitiyo kız benimki 2 buçuk aylık
canım suanda benim 10+5 bir gün önden gidiyoruz 2 gün sonra 11 hafta olacak 7 gün daha ekle 12. hafta ee 12. hafta 3. ay oluyor yani 4. aya giricem ay anlatabildimmi karışık olmadı inşallah:)) dr böyle anlattı :))
allah iyiliğini versin emi iyice kafam karıştı neyse bizim günler aynıydı benimkide öyle oluyo o zaman..
he yaaa aynı günlerimiz benim bebik biraz aceleci galiba önce 2 gün önden gidiyordu sonra bir güne düşürdü anası gibi sabırsız olacak galiba
canım çok sevindimm tüplerin açık olmasına hadi hayırlıusı amaa sen bu aymı çekindin yani rahim filmi çekindikten sonra gebelik şansı artıyormuş doktorun korun demiş kafam karıştı ben eğer olmazsa filimden 3 yada 4 ay sonra aşılama yaptırıcam çünküü şans var filimden sonra çok hamile kalan varmış
ayy yirim ben onune hissediyosun canım kız mı erkek mi sence?
öncelikle sağlıklı hayırlı olmasını diliyorum kız erkek farketmez benim için herkes erkek diyor yediklerimden dolayı ama önce kız olsun isterim ben sonra oglum ama allahım hayırlısını nasip etsin
sen ne düşünüyorsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?