Mart'ta Artık Olsun isteyenler,Bebeğim Bana Gelsin Diyenler Hadi Sohbete :13:

Benimhepumudumvar

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
235
23
298
Fethiye
4 gün gecikmeyle kırmızı kartı gördüm bugün yine :50: Hayırlısı napalım umudumuz Mart :) Moral bozmak yok. Çalışmalara devam :9: Meleklerimiz eninde sonunda bize gelicek. Bat'larımızı yazıp birlikte takip edelim ;) Ama unutmayalım, bebekler rahat annelere geliyor. Çok kafaya takıp stes yapmayalım çünkü heray adetimizin gecikmesinin en önemli sebebi bu...Allah'tan hayırlısını isteyelim kızlar. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin...

merhaba canım,her ay bende umutla bekliyorum ama sonunda adet olunca hayal kırıklığına uğruyorum rabbim en yakın zamanda meleklerimize kavuştursun bizleri

pardon canım yazmışsın bugün oldum diye olsun aramızda çok yok 4 gün var takip ederiz birbirimizi.

7 aylık evliyim canım tedavi görmem için erken sanırım. zaten doktor herhangi bir sorunum olmadığını söyledi.en az 1sene olmazsa sonra araştırlıyormuş.

evet daha çok erken.oluruna bırak stres yapma doktor da birşey yok dediyse hamile kalırsın.ben 6 yıllık evliyim başımdan bir dış gebelik birde ölü doğum geçti.bende tedaviyi bıraktım artık bendede pco var.

Back
X