• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Martta aşılama yaptıranlar beraber bekleyelim mi!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

casperayse

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
162
93
623
Ankara
Merhaba ben bu ay 2. Aşılamamı yaptırıyorum 1.si tutmadı.henüz transfer yapılmadı bekliyorum..aranızda bu ay aşılama yaptıran veya yaptıracaklar varsa yazabilir mi?? Bu süreci birbirimize destek olarak yaşayalım.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin, bize de..

Merhaba 10 martta aşılamamı yaptırdım bekleme sürecindeyim. Bu ay 4. Aşılama denemesi.Hayırlısı olur inşallah.

Merhaba ben bu ay 2. Aşılamamı yaptırıyorum 1.si tutmadı.henüz transfer yapılmadı bekliyorum..aranızda bu ay aşılama yaptıran veya yaptıracaklar varsa yazabilir mi?? Bu süreci birbirimize destek olarak yaşayalım.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin, bize de..
Merhaba 10 martta aşılamamı yaptırdım bekleme sürecindeyim. Bu ay 4. Aşılama denemesi.Hayırlısı olur inşallah.
Bende varım kızlar ben ayın 13. Yaptım çok heycanlıyım ilk aşılamam

merhaba kızlar bende bu ayın 15.de 5.aşılamamı yaptırdım.umarım bu sefer güzel haberler almak nasip olur hep birlikte ;)

S_bal ilk denemende tutar inşallah benim 4.denemem ve cuma günü adet günüm şuanda adet belirtilerim var sanırım yine tutmadı.

İnşallah güzel haberlerle ama benim test günüm yaklaştı büyük ihtimal olumsuz.
inşallah canım.bence umutsuz olmaz.olumlu düşünmek pozitif olmakta çok önemliymiş bu süreçte.inşallah hepimiz çok beklemeden hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza

inşallah canım.bence umutsuz olmaz.olumlu düşünmek pozitif olmakta çok önemliymiş bu süreçte.inşallah hepimiz çok beklemeden hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza
Evet çok haklısın güzel düşünmek lazım.Hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun dedim her zaman dualarımda.Ben bu süreci devlet hastanesi ile sürdürüyorum sizler özelde mi yaptırıyorsunuz?

merhaba bayanlar benim ilk aşılamam tuttu eşimde sorun yoktu bende vardı üç düşük sonrası pıhtılaşma olduğunu öğrendik bir yıl bebek tedavisi gördük olmadı sonra rahim filmi çektirdim rahimde perde vardı ameliyat oldum sonrası üç ay toparlama bir yılda olmadı dört yıllık evliyim yumurta tedavisi ile çatlatma iğnesi bir gün sonra aşılama sonunda ikinci çizgimi silikte olsa gördüm çok şükür hamileyim haftaya kese için muayeneye gidecek rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

merhaba bayanlar benim ilk aşılamam tuttu eşimde sorun yoktu bende vardı üç düşük sonrası pıhtılaşma olduğunu öğrendik bir yıl bebek tedavisi gördük olmadı sonra rahim filmi çektirdim rahimde perde vardı ameliyat oldum sonrası üç ay toparlama bir yılda olmadı dört yıllık evliyim yumurta tedavisi ile çatlatma iğnesi bir gün sonra aşılama sonunda ikinci çizgimi silikte olsa gördüm çok şükür hamileyim haftaya kese için muayeneye gidecek rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ohh ne güzel bir haber çok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Aşılamadan kaç gün sonra test yaptın silik çizgiyi gördün peki?

Merabalar Aralık’ta ilk aşılamamı yaptırdım fakat tutmadı. Bugun 2. Aşılamamı oldum. Bekleme sürecine girmiş bulunmaktayım. Hayırlısı olur inşallah:KK9:

Ohh ne güzel bir haber çok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.Aşılamadan kaç gün sonra test yaptın silik çizgiyi gördün peki?
13.gün yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bir gün sonra kan verdim 69 çıktı değerim kana göre 3 haftalık doktor bir aylık dedi hadi inşallah isteyen herkesin tek seferde olur

merhaba kızlar bende ilk bir aşılama yaptım fakat negatif sonuç eşimde problem vardı bakalım doktor bi hap veri eşime sonuca göre aşılama yada tüp bebek olucak hakkımızda hayırlşısı

13.gün yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı bir gün sonra kan verdim 69 çıktı değerim kana göre 3 haftalık doktor bir aylık dedi hadi inşallah isteyen herkesin tek seferde olur
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin :emir_bebek:bekleme moduna girmiş biri olarak belirtileriniz oldu mu hiç merak ettim?

2 bebek kaybettim bende kendiliğinden gebe kaldığım 14 aydır 3.için bekliyorum ama olmadı 1 kere yumurta takibine girdim ama olmadı dün aşılama için iğnelerimi aldım inşallah emeklerimin karşılığını alacağım inanıyorum

Hanımlar bekleme süreciniz nasıl geçiyor? Benim tahlil günüme 3 gün kaldı hepinizin yazdıklarını okudum hepinize dua ettim inşallah hayırlısı ile iyi sonuçlar alırız.

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağınıza almayı nasip etsin :emir_bebek:bekleme moduna girmiş biri olarak belirtileriniz oldu mu hiç merak ettim?
amin cümlemize inşallah benim hiç belirtin olmaz hamilelikte sadece göğüslerim dolgunlaştı ondan başka bişey olmadı

benimle beraber aşılama yaptıran bi bayan vardı ikinci aşılamasıymış ilk aşılamada doktor suyu çok içmesini söylemiş aşılamadan sonra lavaboya çıktığını söyledi bende aşılama öncesi lavaboya çıktım su içmedim eve gelince üç saat uyudum 7 saat lavaboya çıkmadım bir gün sonra akıntım geldi sizinde bilginiz olsun diye yazdım kızlar inşallah işe yarar

Back
X