tebrik ederim inşlh sağ salim bir hamilelik geçiririz bnde 15 haftalığım ikili testi yaptırmadım üçlü yaptıracam kısmetse.
arkadaşlar üçlü testimi yaptırdım inşallah hayırlı spnuçlar alırız bu arada cinsiyeti öğrendik oğluşum olacakmış çok sevindik inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi
herkese selam arkdaşlar bide ben öğrenebilsem bebeişimin cinsiyetini bu gün sıkıntıdan patladım doktora gitmem için 16 haziranı beklemem gerekiyor
aslında tabiki önemli olan sağlıklı ve sıhatli mutlu bir bebek olması ama içinden de ne istediğini söylemek suç olmasa gerek erkekde kızda isteyebilirsin isteki rabbim versin kızı olmayan kız oğlu olmayan oğlan isteyebilir bunda ne suç olabilirki sağlıklı bir bebek doğurmak tabiki her anne ister ama korkmayın allahtan ne isterseniz o olsun istemek günah değil arkadaşlar ama istediğinin olmaması isyan etmemek gerekiyor kısmet deyip geçeceksin genede şükür ettinmi allahım herşeyi verir ben buna inanıyorum allahım herkesin bebişlerini korusun inşallah
arkadaşlar benim 3lü tetim riskli çıktı .1.270 çıktı riskli dedi doktor çok üzüldüm tekrar yaptılar üçlü testi bakalım çarşamba günü alıcam inşallah hayırlı spnuç alırız bilmiyorum ama bu testleri hiç sevmiyorum yaptırmak istememiştim doktorum ısrar etti eğer buda riskli çıkarsa 3 boyutlu ulturasonla bakacaklar ayy bilmiyorum huzursuz oldum valla yaşa bağlı yüksekte çıkabiliyormuş allahım inşallah herpimizin bebişleri sağlıklı sıhatlidir allah yardımcımız olsun kimseyi yarı yolda koymasın inşallah
inşallah bi problem çıkmaz üsüldüm sizin adınızaa,ama içinizi ferah tutun allahın izzniyle temiz çıkar inşaalh sonuçlarınız.yaşınız kaç?
benim bebişimm erkek oluyoo dün öğrendik :)
35 yaşındayım riskli yaşmış ama çok şükür aldım test sonuçlarımı güzel çıktı sorun yok sanırım inşallah herşey güzel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?