martta hamile kalanlar burda buluşalımmı?

canım yeni yeni hisstmen bebeğini çok normal heleki ilk bebeğinse hisstmeye başlaman çok güzel en güzel ve en heyecanlı duygu bu sevindim valla ben üçlü testi hiç istemedim ama doktorum ısrar etti aslında yabancı ülkede yasaklanmış bu test ben öbür çocuklarımda yaptırmadım gençtim akraba evliliği vb durumlarda söz konusu yoktu allaha emanet doğurdum ve çok sağlıklı iki evladım var inşallah 3. süde sağlıklı sıhatli olur mutlu mesut yaşarız tabiki genede senin kararın canım bana sorarsan risk yoksa yaptırma beklerken ve sonucu alınca az bişey bozuk çıkarsa moralman çöküyosun aslında hiç birşey yoktur ama sırf test sonucuna dayanarak moralini bozuyorlar genede sen nasıl istersen kararını ver bol şans diliyorum sana güzel dileklerin için teşekkür ederim

canım çevremde ne kadar hamile varsa ya 2li testleri ya 3lü testleri kesin kötü çıktı ama bebekler turp gibi doğdu :) hatta ablama amniyosentez bile yapıldı inanılmaz zor günlerdi ne çektik ama çok şükürki iyi çıktı şimdide tam bi tosuncuk ve akıl küpü oldu 4aylık ama benimle çene yarıştırıyor hiç susmuyor :)
benimde bugün ikili testim açıklandı çok şükür bir sorun yok bundan sonrada 3lüyü değilde 4lü testi yaptırıcaz dedi doktor bilmiyorum içimden hiç gelmiyor heleki 2li iyiyse 3lüyü falan hiç yaptırma diyorlar hele bi o vakit gelsin bakalım hakkımızda hayırlısı sağlıklı sıhhatli olurlar inşallah allah dermansız dert vermesin

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 15+1 günlük hamileyim ilk bebeğim 5 yıl aradan sonra oldu çok mutluyum 16. haftada kontrolümüz var inşllh cinsiyeti belli olur..herkeze sağ sağlim kucağınıza almamızı nasip etsin..

hoş geldin canım hadi hayırlısı olsun inşallah merakla bekliyoruz cinsiyetini haber etmeyi unutma bizi opuyorumnanaktan

hadi bakalım inş. belli olur :)

benimde karnışım iyice çıkmaya başladı :) ya tek sıkıntım şu demiir hapı bağırsaklarımın çalışmasını durdurdu resmen zaten öncesinde de sıkıntım vardı şimdi daha çook (GYNOFERON) kullanıyorum kullanan varmı ? şikayeti olan ?

enteresan ama ben kullanamıyorum vitamin ve kan haplarını banada tam tersine ishal yapıyor kilo alamıyorum o yüzden bıraktım diğer gebeliklerimde de aynısı oldu neden bilmiyorum ama hep 9 ay ı ishal olarak geçiriyorum kilo tabi en fazla 9 kilo alıyorum çok şükür değerlerim iyi ama

bende de tam tersi sinir oluyorum bana hiç yaramıyor viramin ve demir hapları aslında bende içmek istemiyorum yaa bakalım dr.gitcem bugün sölicem şikayetlerimi inş. bi çözüm bulur..

merhaba bende aynı ilaçtan alıyorum ama içerken çok zorlanıyorum biraz büyük ilaç o yüzden sevmiyorum zaten arada birde unutuyorum içmeyi, bende bir yan etki yapmıyor, tabi bazen isal bazen kabızlık gibi oluyo ama günlük hemen geçiyo şükür , ben vitamin ilacını kullanamıyorum çok fena mide yanması yapıyo doktorda içme ozaman problem olmaz dedi, sadece demir ilacım var, 15 mart son adetim benim ama doktor mart sonu döllenmiş dedi bebek yani şu durumda 16 haftayı yeni dolduruyorum :) çok sık tuvalete gitmek ve akşam 9-10 dedimi uykumun gelmesinden başka sıkıntım yok şükürler olsun, karnımda çıktı çok hoşuma gidiyo :) , Allah hayırlısıyla doğduğu günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah...

büyükmü yoo küçük benim çook büük değil şeker gibi pembe renkli kişiden kişiye değişiyo işte :) o bahsettiğiniz sıkıntılar bende de oluyordu hele uyku yemekten sonra güm uyuyordum,ama maşallah şu an daha iyiyim en azından saat 23:00 e kadar oturabiliyorum :) tabi çalıştığım içinde yoruluyorum belkide onun için erken uykum geliyordu ama aştım çok şükür :) allah heppimize hayırlı doğumlar nasip etsin...olmayanlarada kısa sürede versin inşallaha.s.a.s.

kızlar benim bebeğime erkek demişlerdi ya şimdi ikidir kıza benziyor diyorlar kafam karıştı valla gerçi önemli değil cinsiyeti sağlıklı olsun yeter ama insan merak ediyor işte bakalım pazartesi 3 boyutlu ulturason a girecem bakalım ozaman netlik kazanır inşallah cinsiyeti hayırlısı olsun inşallah

ayyy hayırlısı olsun tabe merak eder etmezmi insan :) geçen gün bi akrabanın da erkek biliyoduk 1 ayı fln kaldı doğuma dr.kız demiş bu sefer :sm_cool: bende çook heyecanlandım bizimde dr %90 erek demişti bakalım bende yarın gidicem bi değişiklik war mı ?? ama farketmez yaa ben oğluşum olcağı içinde çook mutluyum şimdi artık hareketlenmeye başladı ya daha iyi anlıyorum anne olucağımı öncesinde şaka gibi geliyodu :kedi: nurum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kız erkek farketmez dimiolumunekankayizsmile

kesinlikle fark etmez şakerim ama daha hiç birşey almadın bakalım seninkinide merak ettim şimdi yazmayı unutma hayırlısı inşallah minik melek onlar opuyorumnanaktan

:)) ayy canım bende daha bişi almadım biliyomusun erkek olcağını ilk duyduğum zaman ağlamıştım,sebebini bilmiyorum ama çok ağladım ve içimden hep kız geçiriyodum yazmıştım biliyosunda ayy ogün 1-2 saat kendime gelemedim ondan sonra daha sağlıklı düşünmeye başladım tabi bebiş harekketlenince erkek*kız olması umrumda olmadı..duygusal gelgitler yaşıyoruz hamilelik gereği şimdi ogün ağladığıma gülüyorum..

ben yarın gidince yazarım hemen bende merak ediyorumm,ya bu aylık muayeneler varya her hafta olsa gitmem demem:roflol: imkanım olsa alcam bi usg cihazı evde bakıp durcam hergün:roflol::sm_cool: çok merak ediyorum bebişimiiii

allah seni çok yaşa inşallah güldürdün beni tatlım allahta seni güldürsün bebişinle eşinle valla benim bile 3. olmasına rağmen inanki bende çok meraklıyım sorma usg cihazı alma şekerim doğunca bol bol bakacan ve bu sayfaları bebişimizle okuyacağaz gülüşecez inşallah yerimseniben

Kızlar merhaba.Ben de mart ayında hamile kalanlardanım. Daha çok çok erken biliyorum ; ama ben bugün Eminönü'ne gidip bebişime bir şeyler aldım opuyorumnanaktan
Çok güzel bir duygu.Saatler geçmiş alışveriş yaparken hiç fark etmedim
Bu arada benim de oğlum olacak inşallah

arkadaşlar tatildeydim yazamadım ya neler yaptınız görüşmeyeli benim bebişim erkek kesin dört boutlu ulturasona girdim çok heycanlıydı bebişin herşeyini gördüm çok tatlı ya allaha şükürler olsun bir aksilik yok inşallah da öyle gider allahım kimseyi yarı yolda koymasın hadi kızlar yazışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…