evet riskli yaşmış 35 ve üzeri ama temiz çıktıysa ne mutlu bende sevindim sizin adınızaallahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin ...yaa sanki benim bebiş bugun oynamaya başladıalkisalkisalkis ilk defa bugun hissediyorum annem de çok kızıyo aslında daha önce de hissedermişim nie hissetmedinki die ama hissetmedim bugun biraz daha bariz belli oluyo:1hug:
yaa bu arada ben 3lü test yaptırıp yaptırmamak konusunda gelgitler yaşıyorum karar veremedim napcamıklava:
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 15+1 günlük hamileyim ilk bebeğim 5 yıl aradan sonra oldu çok mutluyum 16. haftada kontrolümüz var inşllh cinsiyeti belli olur..herkeze sağ sağlim kucağınıza almamızı nasip etsin..
enteresan ama ben kullanamıyorum vitamin ve kan haplarını banada tam tersine ishal yapıyor kilo alamıyorum o yüzden bıraktım diğer gebeliklerimde de aynısı oldu neden bilmiyorum ama hep 9 ay ı ishal olarak geçiriyorum kilo tabi en fazla 9 kilo alıyorum çok şükür değerlerim iyi ama
merhaba bende aynı ilaçtan alıyorum ama içerken çok zorlanıyorum biraz büyük ilaç o yüzden sevmiyorum zaten arada birde unutuyorum içmeyi, bende bir yan etki yapmıyor, tabi bazen isal bazen kabızlık gibi oluyo ama günlük hemen geçiyo şükür , ben vitamin ilacını kullanamıyorum çok fena mide yanması yapıyo doktorda içme ozaman problem olmaz dedi, sadece demir ilacım var, 15 mart son adetim benim ama doktor mart sonu döllenmiş dedi bebek yani şu durumda 16 haftayı yeni dolduruyorum :) çok sık tuvalete gitmek ve akşam 9-10 dedimi uykumun gelmesinden başka sıkıntım yok şükürler olsun, karnımda çıktı çok hoşuma gidiyo :) , Allah hayırlısıyla doğduğu günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah...hadi bakalım inş. belli olur :)
benimde karnışım iyice çıkmaya başladı :) ya tek sıkıntım şu demiir hapı bağırsaklarımın çalışmasını durdurdu resmen zaten öncesinde de sıkıntım vardı şimdi daha çook(GYNOFERON) kullanıyorum kullanan varmı ? şikayeti olan ?
merhaba bende aynı ilaçtan alıyorum ama içerken çok zorlanıyorum biraz büyük ilaç o yüzden sevmiyorum zaten arada birde unutuyorum içmeyi, bende bir yan etki yapmıyor, tabi bazen isal bazen kabızlık gibi oluyo ama günlük hemen geçiyo şükür , ben vitamin ilacını kullanamıyorum çok fena mide yanması yapıyo doktorda içme ozaman problem olmaz dedi, sadece demir ilacım var, 15 mart son adetim benim ama doktor mart sonu döllenmiş dedi bebek yani şu durumda 16 haftayı yeni dolduruyorum :) çok sık tuvalete gitmek ve akşam 9-10 dedimi uykumun gelmesinden başka sıkıntım yok şükürler olsun, karnımda çıktı çok hoşuma gidiyo :) , Allah hayırlısıyla doğduğu günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah...
kızlar benim bebeğime erkek demişlerdi ya şimdi ikidir kıza benziyor diyorlar kafam karıştı valla gerçi önemli değil cinsiyeti sağlıklı olsun yeter ama insan merak ediyor işte bakalım pazartesi 3 boyutlu ulturason a girecem bakalım ozaman netlik kazanır inşallah cinsiyeti hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?