Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Gunaydın kızlar.
Bende toplanma falan olmuyorda bazen gobegım yumurta gibi oluyor sonra yer değişiyor zaten yayılıyor sıpa:)) bır ara bende de sag veya sola toplanma oluyordu ayrıntılı gunumde sordum. ya poposunu dayaar ya ayaklarını demıstı korkacak birşey yok demıstı.

dogum korkusu bende de var ama sadece ya normal dogum olmazsa korkusu sadece. Geri kalanını pozitif düşünün aklınıza olumsuzlukları getirip cagırmayın :KK63:

günaydın şekerimm
benim zaten önümde top gibi duruyo,yayılma arada oluyo bende de normal doğum yapayım başka bi doğum olmasın diye korku var.inşallah normal olur yaa

Ayy rahatladım canm sagol

Mrb kızlar arada bi bakıyorum sizlere cuma günü dr gittim renkli ultrason ve şeker yüklemesi yapıldı çok şükür herşey iyi dedi dr um bi ay sonraya çağırdı bende de toparlanma oluyor arada ama toparlanma olduğu zaman bebisimde oynuyor keşke onu da sorsaydım dr uma. Güle güle yapsaydik dogumumuzu Rabbimiz in izniyle bu arada bebişim yazdığım yerde tekmelio :)

oyyy maşallahhh size inşallah o günlerde gelecek canımm ya güle oynaya doğum yapacağızz allahın izniylee

oyyy maşallahhh size inşallah o günlerde gelecek canımm ya güle oynaya doğum yapacağızz allahın izniylee
Ins canım sende.ne var ne yok karnin ne durumda.vucut değişikliğinde değişmeler nasıl bu arada ben yemekten sonra karnımın üzrine oturamıyorum sizdede böyle oluyor mu hani iki gün önce dr gitmesem korkucam

arkadaslar nasilsiniz
Turkiyeye tatile gittim 15 aralikta ve 21 araikta ayrintili ultrasona girdik....
orda herey iyi guzel derken doktor bi bakti acilma var....
sok olduk
iki santim acilmam vardi
hemen buyuk doguma gittik acilde kontrol edip yatis verdiler uc gun orda yatis yaptim,,,, 'sonra acil norvece dondum aslinda ucaga binmem yasak ve tehlikeliydi
herseyi gøze aldim
ve 30 aguststa dogum yaptim..
bebegimin ve benim dualariniza ihtiyacimz var
kizim su an kuvezde
25+3 haftalik 34 cm 782 gr dogdu
nasil oldu o acilma sebebi nedir bilemedim
bende hastanedeyim ne zaman cikacagm belli degil

Dualainizi benden ve bebegimden esirgemeyin .......

Canım benim çok çok geçmiş olsun ins bebisin Rabbimiz in izniyle hayata tutunur benim de erken doğum tehditim var ins zamanında gelir bebişim yaşamadıysam da bende de erken doğum korkusu var dualarim seninle canım Rabbimiz yardımcın olsun melegini.sana bağışlasın ins

Canım benım kıyamam ben sana ne beklerken nelerle karsılasmıssın bebegıne ve snaa saglık dılıyorum canım allah yardımcınız olsun

Ins canım sende.ne var ne yok karnin ne durumda.vucut değişikliğinde değişmeler nasıl bu arada ben yemekten sonra karnımın üzrine oturamıyorum sizdede böyle oluyor mu hani iki gün önce dr gitmesem korkucam
ne olsun canımm yaa karnım büyüyo yavaşdan ama üstten bakınca sanki içimde basketbol topu var yarısı içerde yarısı dışarda gibi karnımın üzerine oturamıyorum derken nasıl anlamadım.korkma canım yaaa.bende çarşamba gideceğim allah izin verirse doktora.oğlumu görcem çok heyecanlııı

aaaaa şok oldum şu an canım yaaa,çoook büyük geçmiş olsun,tüylerim diken diken oldu valaa yaşadıklarını bi an düşünücee.allahımm korusun bebeğini,sağlık versin inşallah dualrım sen ve bebeğinlee..

Çok yediğim zaman rahatsız oluyorum bende canm

Canim benim sok olfum.plan yapip duruyoruz ama basimiza ne gelicek bilmiyoruz.allahim yardimciniz oldun.bebegini hayata baglasin.dualarim seninle.haberdar et bizi

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Şok olduk hepimiz inşl en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ikiniz de. Benim çok yakınım seninle aynı haftalarda doğum yaptı hemen toparladı şuan 7 yaşında kıpır kıpır darısı başına

Cnm hem cok büyük gecmis olsun hemde Gözünüz aydin Prensesimiz biraz erken davranmis. Ikinizinde bu zoru sag salim atlatmis olmaniza cok sevindim ve insAllah bundan sonrasinida atlatacaksiniz, kalbimiz ve Dualarimiz senin ve bebisinle, Allah büyük kuzum senin gibi nice erken dogum yapipta suan okul caglarinda olan bebisler var.

Muhtemelen cigerlerinin gelismesi icin igne yaparlar ve o zamana kadar solunum cihazina takarlar. Haftalar sonra bakmissinki melegin toparlanmis ve kucagina almissin.

Bizleri haberdar etmeyi unutma insAllah. Dualarimizdasiniz. Allah'a emanetsiniz

Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun inşallah canm..çok duydum bu haftalarda doğum yapıp sağlıklı olanları
Dualarım sizinle rabbim bebegine ve sana sağlık ve güç versin

Canım öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsün inşllah.. Inan sok oldum biz hala cok erkeniz doye düşünürken .. Allah yardımcınız olsun minik bebeğiniz inşaalh kısa sürede toparlar kendini.. Moralinizi yüksek tutun bu atda dogum olup büyüyenler var.. Guzel hsberlerıni beklıyoruz canım

amin insallah

Canım benım kıyamam ben sana ne beklerken nelerle karsılasmıssın bebegıne ve snaa saglık dılıyorum canım allah yardımcınız olsun
aynen ole oldu ne beklerken ne oldu
tatile yola cikacagim gece hastaneye yattim insan basina ne gelecegini bilemiyor gercekten
sukurler olsun ki erkenden ogrendim

surekli gidip gørebiliyorum bebegimi sukurler olsun
ama bu bi okadar da uzuntu verior
sutum gelmeye basladi her 3 saatte bir damla geliyor amanla cogalir doyorlar
o kadar køtu bir durum ki anlatamam bi kulak cubugu gibi pamuklu cubukla o bir damlayi ona emdiriyorlar
onu øyle gørdukce icim sizliyo
zavalli yavrucak o bir damladan bile varligimi hissedebiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…