Merhaba arkadaşlar,
dün detaylı ultrason yaptırdık. bebeğimin kalbinde parlaklık varmış bu parlaklık down sendromu olma olasılığını 1,5 kat artırıyormuş çok üzgünüm. sizde de böyle bişey yaşayan oldu mu?
ya da tanıdıklarınızda olan varmı? yapılacak bişey varmı? dua edin bizim için
Canım bi bilgim yok konuyla alakalı ama umarım sadece bi yanılma olasılıktır.. Uzman biriyle de görüşün istersenizMerhaba arkadaşlar,
dün detaylı ultrason yaptırdık. bebeğimin kalbinde parlaklık varmış bu parlaklık down sendromu olma olasılığını 1,5 kat artırıyormuş çok üzgünüm. sizde de böyle bişey yaşayan oldu mu?
Geçmiş olsun canım ya, inşallah önemli bişi değildir. Dualarım seninleMerhaba arkadaşlar,
Oncelikle geçmiş olsun canm umarım bi yanılmadir başka dr lara gitmeni öneririm dualarim sennleMerhaba arkadaşlar,
amin inşallah cnm...c
cnm öncelikle gecmis olsun, iki li test yaptirmismiydin? ense kalinligi nasil cikti? simdi biraz arastirdim, sakin korkma, o parlaklik kireclenmede olabilirmis ve ilerde kasada dönûsebilirmis. Dua et cnm ve baska doktorlarada görün ve unutma hic birseyin garantisi yok o yüzden Rabbimden hayirlisini diliyelim insAllah. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
amin inşallah cnm...
2 li test çok iyi çıkmıştı 18000/1 çıktı ense kalınlığı 1,3 tü. düşük çıktı yani.. hatta 3 lü teste bile gerek yok demişti dr. o yüzden 3 lü yaptırmadım. moralim bozuldu ya üzülüyorum elimde değil. ama dediğin gibi dua edicem başka yapacak bişey yok.. teşekkür ederim Allah razı olsun dualarımız kabul olur inşallah.
Ben de hiç kilo almadım iştahım yok hala spor da yapmıyorum vakit buldukça yarım saatçik yürüyorum o kadar. Şeker yüklemesini henüz söylemedi doktor yaptırsam mı emin değilim ayrıntılıya gircem inşl cuma günü onu bekliyorum meraklaIyi geceler kizlarr.
Nasilsiniz bebisler nasil? Gobisler buyudu mu?:) bazilariniz seker yuklemesini de atlatmistir. Benim onumuzde ki hafta.Insallah hepimizin sonuclari tertemiz cikar. 3 ayimiz kaldi. Araligi saymiyorum nedense:)) wallahi oyle boyle yarisini gectik yolun. Su havalarda serinlese daha rahat geciricez.
Kilo olayini n yaptiniz? Insallah cok almamissinizdir. Ben 3 aydir ayni kilodayim. Spordan dolayi ben yag yakiyorum bebis kg aliyo oranti kuruluyor herhalde. Insallah boyle tamamlarim:))
Hala duzeltme olmamis sitede. Mobil giremeyince oyle ha bire girilmiyor. Useniyor insan.
Hadi bebislerinize ve kendinize cici bakin. Iyi gecelerrr
Canım bızımki bSya hareketli ama öyle toplanma gibi birşey hıssetmıyorumKızlar nasılsınız
Biz artık günde iki kez sağ tarafta toplaniyoruz bu toplanma erken doğum belirtisi olarak okudum sizede oluyor mu yoksa korkmalimiyim
Valla doğumdan bende korkuyorum çünkü bu zamana kadar hiçe ameliyata bile girmedim . Aklımda getirmemeye ve konuşmamaya çalışıyorum . Bulunduğum ortamda konuşuluyor ise konuyu kapattırıyomGunaydin kizlarr..nasilsiniz?benim iyice psikolojim bozuldu galiba.dogumu cok takiyorum.dun gece ruyamda sezeryan oluyodum her ayrintisini yasadim resmen.oyle etkilendim ki uyanmak istedim uyanamadim.su. an bile kotuyim dogumu dusundukce karamsarlasiyorum.napsam bilmiyorum.bu endise mahvediyo beni
Sorma canim kabusum oldu.bide her kafadan bi ses.hamilelik zaten zor geciyo bi de tadini cikar sonrasi daha zor diyenler yok mu...cildiriyorummmValla doğumdan bende korkuyorum çünkü bu zamana kadar hiçe ameliyata bile girmedim . Aklımda getirmemeye ve konuşmamaya çalışıyorum . Bulunduğum ortamda konuşuluyor ise konuyu kapattırıyom
Valla canım ben direkt susturuyorum yanımdakileri bunu düşünmeyelim şimdi herseyın ayrı bi keyfi var öyle düşünmek lazım ..Sorma canim kabusum oldu.bide her kafadan bi ses.hamilelik zaten zor geciyo bi de tadini cikar sonrasi daha zor diyenler yok mu...cildiriyorummm
Canım anlamadım ben 3600 doğarsa cok iyi değil miKızlar alıntı yapamıyorum ama bende cok korkmustum ılkınde hıc bısey anlamıyosunux emın olun neler soyledıler bıde sezeryanla ılgılı ne kulaktan dolma seyler ılk bır serum takıyorlar elının ustunden zaten salak gıbı oluyosun ohh mıs :) ben ıkıncıyı yapıcam o daha agır gecer dedı bu gun doktor bıde cocugun kılosu dusukmus haftasına gore ben ona taktım suan3600 dogar dedı doktor ama haftasına gore cok az kılosu
Sorma canim sezeryan yapan ondan korkutuyo normal dogum apan ondan.doguran da cocuk bakmaktan.kimseyle gorusesim yok valla.bunaldimm ki ne bunaldimKızlar alıntı yapamıyorum ama bende cok korkmustum ılkınde hıc bısey anlamıyosunux emın olun neler soyledıler bıde sezeryanla ılgılı ne kulaktan dolma seyler ılk bır serum takıyorlar elının ustunden zaten salak gıbı oluyosun ohh mıs :) ben ıkıncıyı yapıcam o daha agır gecer dedı bu gun doktor bıde cocugun kılosu dusukmus haftasına gore ben ona taktım suan3600 dogar dedı doktor ama haftasına gore cok az kılosu
Aman ya kımseye kulak asmayın derım ben benıde epıduralden korkuttular agrı oluyo kısın sızlıyo daha neler hıc bırseyım olmadı hıc bır sıkıntım allaha sukur sadece yan etkısı bas agrısı oldu oda normalmıs bol sıvı tuketmek gerekeyormus okadar normaldede epıdural yapan var allah yardım edıyor ınsallah hepımız saglıklı cocuklarımzıı kucagımıza alıcaz agrısı sızısı oluyor tabı ben sezeryanın 3. Gununde atlet korse gıydım kendıme geldım ozman bıttı sıkıntı ne agrı ne sızı unutuluo vallaSorma canim sezeryan yapan ondan korkutuyo normal dogum apan ondan.doguran da cocuk bakmaktan.kimseyle gorusesim yok valla.bunaldimm ki ne bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?