Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

c

cnm öncelikle gecmis olsun, iki li test yaptirmismiydin? ense kalinligi nasil cikti? simdi biraz arastirdim, sakin korkma, o parlaklik kireclenmede olabilirmis ve ilerde kasada dönûsebilirmis. Dua et cnm ve baska doktorlarada görün ve unutma hic birseyin garantisi yok o yüzden Rabbimden hayirlisini diliyelim insAllah. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Canım bi bilgim yok konuyla alakalı ama umarım sadece bi yanılma olasılıktır.. Uzman biriyle de görüşün isterseniz

Geçmiş olsun canım ya, inşallah önemli bişi değildir. Dualarım seninle

Oncelikle geçmiş olsun canm umarım bi yanılmadir başka dr lara gitmeni öneririm dualarim sennle

amin inşallah cnm...
2 li test çok iyi çıkmıştı 18000/1 çıktı ense kalınlığı 1,3 tü. düşük çıktı yani.. hatta 3 lü teste bile gerek yok demişti dr. o yüzden 3 lü yaptırmadım. moralim bozuldu ya üzülüyorum elimde değil. ama dediğin gibi dua edicem başka yapacak bişey yok.. teşekkür ederim Allah razı olsun dualarımız kabul olur inşallah.

Iyi geceler kizlarr.
Nasilsiniz bebisler nasil? Gobisler buyudu mu?:) bazilariniz seker yuklemesini de atlatmistir. Benim onumuzde ki hafta.Insallah hepimizin sonuclari tertemiz cikar. 3 ayimiz kaldi. Araligi saymiyorum nedense:)) wallahi oyle boyle yarisini gectik yolun. Su havalarda serinlese daha rahat geciricez.
Kilo olayini n yaptiniz? Insallah cok almamissinizdir. Ben 3 aydir ayni kilodayim. Spordan dolayi ben yag yakiyorum bebis kg aliyo oranti kuruluyor herhalde. Insallah boyle tamamlarim:))
Hala duzeltme olmamis sitede. Mobil giremeyince oyle ha bire girilmiyor. Useniyor insan.
Hadi bebislerinize ve kendinize cici bakin. Iyi gecelerrr

Amin cnm insAllah, inanki korkma, bizimkilerine saglikli dediler ama özürlü dogumicaklarinin garantisini kimse veremez, ayni sekilde özürlü dediklerininde saglikli dogumicaklarini kimse bilemez. benim teyze kizi hamileydi ve doktorlar bebegi aldirmak istedi özürlü diye, dogsa bile yasamaz dediler. Kuzen kabul etmedi, Allah'tan gelsin dedi, Rabbim neyi layik görûyorsa kabulumdur diyip dokundurmadi, simdi elhamdulillah aslan gibi bir oglu var :) saglikli hic bir özürü yok. Allah bilir birtanem. ben inaniyorum ve hisediyorum senin bebisinde saglikli ve ilerde hamileligimde bosuna yipranip ûzûlmûsûm diyip kendine kizacaksin

Gunaydin kizlarr..nasilsiniz?benim iyice psikolojim bozuldu galiba.dogumu cok takiyorum.dun gece ruyamda sezeryan oluyodum her ayrintisini yasadim resmen.oyle etkilendim ki uyanmak istedim uyanamadim.su. an bile kotuyim dogumu dusundukce karamsarlasiyorum.napsam bilmiyorum.bu endise mahvediyo beni

Ben de hiç kilo almadım iştahım yok hala spor da yapmıyorum vakit buldukça yarım saatçik yürüyorum o kadar. Şeker yüklemesini henüz söylemedi doktor yaptırsam mı emin değilim ayrıntılıya gircem inşl cuma günü onu bekliyorum merakla

Kızlar nasılsınız
Biz artık günde iki kez sağ tarafta toplaniyoruz bu toplanma erken doğum belirtisi olarak okudum sizede oluyor mu yoksa korkmalimiyim

Kızlar nasılsınız
Biz artık günde iki kez sağ tarafta toplaniyoruz bu toplanma erken doğum belirtisi olarak okudum sizede oluyor mu yoksa korkmalimiyim
Canım bızımki bSya hareketli ama öyle toplanma gibi birşey hıssetmıyorum

Valla doğumdan bende korkuyorum çünkü bu zamana kadar hiçe ameliyata bile girmedim . Aklımda getirmemeye ve konuşmamaya çalışıyorum . Bulunduğum ortamda konuşuluyor ise konuyu kapattırıyom

Valla doğumdan bende korkuyorum çünkü bu zamana kadar hiçe ameliyata bile girmedim . Aklımda getirmemeye ve konuşmamaya çalışıyorum . Bulunduğum ortamda konuşuluyor ise konuyu kapattırıyom
Sorma canim kabusum oldu.bide her kafadan bi ses.hamilelik zaten zor geciyo bi de tadini cikar sonrasi daha zor diyenler yok mu...cildiriyorummm

Kızlar alıntı yapamıyorum ama bende cok korkmustum ılkınde hıc bısey anlamıyosunux emın olun neler soyledıler bıde sezeryanla ılgılı ne kulaktan dolma seyler ılk bır serum takıyorlar elının ustunden zaten salak gıbı oluyosun ohh mıs :) ben ıkıncıyı yapıcam o daha agır gecer dedı bu gun doktor bıde cocugun kılosu dusukmus haftasına gore ben ona taktım suan 3600 dogar dedı doktor ama haftasına gore cok az kılosu

Sorma canim kabusum oldu.bide her kafadan bi ses.hamilelik zaten zor geciyo bi de tadini cikar sonrasi daha zor diyenler yok mu...cildiriyorummm
Valla canım ben direkt susturuyorum yanımdakileri bunu düşünmeyelim şimdi herseyın ayrı bi keyfi var öyle düşünmek lazım ..

Canım anlamadım ben 3600 doğarsa cok iyi değil mi

Öyle ama suan 367 grammıs nasıl ulasacak o kıloya yarıyaraıya normalıyle resmen 20 hafta 3 gunluk gozukuo ama normal dedı 3600 dogar dedı ben kzıımı 4070 gram dogurdum hep haftası ondeydı kafama takıldı cok saglıklı dedı ama bılemedım

Sorma canim sezeryan yapan ondan korkutuyo normal dogum apan ondan.doguran da cocuk bakmaktan.kimseyle gorusesim yok valla.bunaldimm ki ne bunaldim

Sorma canim sezeryan yapan ondan korkutuyo normal dogum apan ondan.doguran da cocuk bakmaktan.kimseyle gorusesim yok valla.bunaldimm ki ne bunaldim
Aman ya kımseye kulak asmayın derım ben benıde epıduralden korkuttular agrı oluyo kısın sızlıyo daha neler hıc bırseyım olmadı hıc bır sıkıntım allaha sukur sadece yan etkısı bas agrısı oldu oda normalmıs bol sıvı tuketmek gerekeyormus okadar normaldede epıdural yapan var allah yardım edıyor ınsallah hepımız saglıklı cocuklarımzıı kucagımıza alıcaz agrısı sızısı oluyor tabı ben sezeryanın 3. Gununde atlet korse gıydım kendıme geldım ozman bıttı sıkıntı ne agrı ne sızı unutuluo valla

Ayy Allah yardımcımız olsun bende cok korkuyorum bide vajinismus yasadim sonrasında hamile kaldım bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…