evt canım yaaa bide çok pimpirikliyimm isteee
Kuzum benim yaa...simsiki tutunsun insallah hayta.allahim sana ve esine guc versin ivacim.dualarim seninle...slm arkadaslar nasilsiniz
kizim bugun 11 gunluk oldu
simdilik iyi sukurler olsun
ama daha tam vucudu beyni gøzleri gelismedigi icin kesin bisey soylenmiyor
o kadar minnacik ki bas parmagi tirnagimdan kucuk
parmagimi bir tutusu var yawrum benim hayata tutunmaya calisiyor
hergun koynuma aliyorum mis gibi kokuyor
cok guzel bi duygu
insallah iyilesir sagligina kavusur kuvezden cikar
dualariniz icin cokk tesekkurler
hepinizden tek tek Allah razi olsun
Elimde dgl kız bi.güle güle dogursaydim saglicaklaaa :) keske takmadam ama takıntılıyım isteee napcannişin zor takmamak lazım ama olmuyoo bazen
olsunnn rabbim izin verirse o günleri de göreceğiz heyecanla,zevklee,Elimde dgl kız bi.güle güle dogursaydim saglicaklaaa :) keske takmadam ama takıntılıyım isteee napcann
Seni merak edıyorduk canlm .. Hayata tutunuyor kızın inşsllah Allah'ın izniyle .. Allah yardımcınız olsun .. Dualarım sizinleslm arkadaslar nasilsiniz
cok guzel bi duygu
Sağol canım ben etimesgutta oturuyorum bugün sincandan geçerken yolda bi tuhafiye gördüm ip alıyım diye girdim bunu buldum hemen aldım tabiGüle güle kullan canım cok beğendim geceliğini .. Normalde bende gecelik kullanamayanlardanım bi tane alıcam cok da pahalı istemıyorum Ankara'dan mı nereden aldın ???
Canım ya tutunacak tabi bir aya kalmaz toparlar inşallah Rabbim hepimizin yavrularını bize bağışlasınslm arkadaslar nasilsiniz
cok guzel bi duygu
insaaallaaaah cnm yaa günaydın bu arada şekerim bebiss ne yapiyorr annesine günaydın tekmeleri atiomu.bakimm :)olsunnn rabbim izin verirse o günleri de göreceğiz heyecanla,zevklee,
sabah böbrek ağrısıyla uyandım hala hafifi var malum bi panik,bebişi hissedemedim diye,1 saat yatakda döndüm hissetmek iiçin,sonra tekmelemeye başladı ben iyiyim dedi annesineinsaaallaaaah cnm yaa günaydın bu arada şekerim bebiss ne yapiyorr annesine günaydın tekmeleri atiomu.bakimm :)
bnm bebiss masallah bugün hareketlisabah böbrek ağrısıyla uyandım hala hafifi var malum bi panik,bebişi hissedemedim diye,1 saat yatakda döndüm hissetmek iiçin,sonra tekmelemeye başladı ben iyiyim dedi annesinesenin bebiş ne yapıoo
amannn bırak yapmasınlar,benimki akşam yapayım masaj dedi,böbreğim yerinden çıkacak sandım hhahahhaahbnm bebiss masallah bugün hareketliahh hep böyle olsa keskeee bende de dün kaburga agrisii oldu gece hicc yatamadim yatakta bi o yanan u bu yana döndüm durdum kocisde yokki masaj yapsinnn
Hehee sert dimi :) kız kiymetini bill yaa sert.yumuşak koca mi koca isteeamannn bırak yapmasınlar,benimki akşam yapayım masaj dedi,böbreğim yerinden çıkacak sandım hhahahhaahmasaj anlayışı biraz sert de yatakda uyuyamama sorunu bende de var,bi yerim ağrıdığından değil ama karnım büyüdükçe zorlaşıyo uyumak
ayyy tabi canımm bilmem mi kıymetlim o benimmmHehee sert dimi :) kız kiymetini bill yaa sert.yumuşak koca mi koca isteebende esim gelince nasıl uyuruz beraber die düşünüyorum her yerimi yastıkla destekliorumm :) adam nereye sığacak haha :) pabucu damaa
Tabii yaa oda öyle diodu :) 50 gün görmemiş bizi gelip yerde yatirsamm bi 50 gün daha gelmezzayyy tabi canımm bilmem mi kıymetlim o benimmmahahhaha yerde yatar artıkk hem yastık düşerse yere sana geri verirr hehhhe e
Günaydın canım :)buraya da birr günaydınn
o da doğruu yaaa,canım senin eşin hep bölee uzaklarda mı,evde durmuyo mu hiçTabii yaa oda öyle diodu :) 50 gün görmemiş bizi gelip yerde yatirsamm bi 50 gün daha gelmezzyok anacim yok elbett sıkışır
Hee kiz hep uzaklardao da doğruu yaaa,canım senin eşin hep bölee uzaklarda mı,evde durmuyo mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?