öle canımm ekmek parası için ne yapacakkkHee kiz hep uzaklardaama arada bi böyle uzun sürüyor. Ama arada bide uzun süre evde kalıyor sezona göre zaten dün kendine bi sürü kızıyor evimde.sizin yanınızda olmak için herşey verirdim dio ama ekmek parası işte :) offf ulen offf ayla destin yarami:):)
Günaydın sizede :)günaydınnn şeker annelerrrr
Ekmek parası işte ne yapacaksın bende senn gibiyim canm esimin tayini çıktı ben annemlerde kalıyorum eşim baska sehirde çok zor oluyor ama simdi esimin yanindaim ama sonra yine veda vaktiHee kiz hep uzaklardaama arada bi böyle uzun sürüyor. Ama arada bide uzun süre evde kalıyor sezona göre zaten dün kendine bi sürü kızıyor evimde.sizin yanınızda olmak için herşey verirdim dio ama ekmek parası işte :) offf ulen offf ayla destin yarami:):)
Hehee :) bebeğim var ama çok şükür ya arada bi tekmee atio herşeyi unutturuoo bana ama arada duruo bikac saat sizdede öyle oluyor mu kiiöle canımm ekmek parası için ne yapacakkkanommmm pardonnn yaranı deşmek istememiştimm
tabi canımm sürekli olmuyo bana da, 1 saat falan dinlenme molası veriyolar galibaHehee :) bebeğim var ama çok şükür ya arada bi tekmee atio herşeyi unutturuoo bana ama arada duruo bikac saat sizdede öyle oluyor mu kii
Evet zorr oluo ama yapicak bisiycik yokk bebisine sarilip uyu bnm gibi :Ekmek parası işte ne yapacaksın bende senn gibiyim canm esimin tayini çıktı ben annemlerde kalıyorum eşim baska sehirde çok zor oluyor ama simdi esimin yanindaim ama sonra yine veda vakti
Evet yaaa oynamadigi.zaman korkuyorumtabi canımm sürekli olmuyo bana da, 1 saat falan dinlenme molası veriyolar galiba
FazlA yorulma cnm bnm brn fazla oturunca bile belim agrio su.3 ayida atlatsaydik saglicakla ins işimizi de gucumuzude tutariz :)Slm kizlarrrr nasilsinizz...ben cokk yorgunum.bos bi odsmiz vardi dolap alnistik bebege kendi faxlaliklarimiza orayi toplafik dun aksam sirt agrisindan uyuyamadim gece.sizde durumlar nasill??
birde uyuyolar annesi,sürkli uyanık değiller kiEvet yaaa oynamadigi.zaman korkuyorumarada dinleniodur bide erkek çocuk kıza göre az oynuomus die biliyorum bnmkinin sabah maşallahı vardı şimdi dinlenio demekk
Karninda oynarken dışarıdan gözle gorunuo degil mii :)birde uyuyolar annesi,sürkli uyanık değiller kiuyuyo uyuyo hişşşşt ses yapmaa benim bebiş karnımı dalgalandırıyo resmen tekmeylee doğuncaa yandıkk
evett yaaaa,ne oluyo diyorum alışkın olmadığım için heyecan yapıyorum valaaKarninda oynarken dışarıdan gözle gorunuo degil mii :)
Aynenn çok hoşuma gidio :) ins daha da güçlenir bu tekmelerrevett yaaaa,ne oluyo diyorum alışkın olmadığım için heyecan yapıyorum valaa
hehehe son zamanlarda neler olacak neler şuna baksanaaAynenn çok hoşuma gidio :) ins daha da güçlenir bu tekmelerr
Kizzz anoom nasıl yani bizimki de mi böyle olcakk :):).ayy Yaratam Rabbim nasıl oynuyor o öylehehehe son zamanlarda neler olacak neler şuna baksanaa
Kizzz anoom nasıl yani bizimki de mi böyle olcakk :):).ayy Yaratam Rabbim nasıl oynuyor o öylehehehe son zamanlarda neler olacak neler şuna baksanaa
çok hareketli maşallahhh yaaaKizzz anoom nasıl yani bizimki de mi böyle olcakk :):).ayy Yaratam Rabbim nasıl oynuyor o öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?