Mary'nin bu ilişkiyi algılamasına yardımcı olur musunuz?

mary jane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
1.915
1.492
333
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle eğer okuyup zaman ayırırsanız, çok sevineceğimi bildiririm.
Benim 1 ay kadar önce geçmişimden bir çocuk benimle tekrar görüşmek istediğini yazdı. Birkaç yıl öncesinde bi geçmişimiz olmuştu. Kısa sürdü 6 ay kadar. Kendisi birden bire yazmamaya ilgilenmemeye başlamıştı o dönem. Klasik ikizler erkeğinde görülüyormuş sanırım bu durum. Ben de gururumdan bitirmiştim kafamda öyle sildim heryerden vs.
Kendisi İkizler burcu,yükseleni de Yengeç. Kimliğindeki tarih Aslan burcu oluyor böyle bir karışıklık var. Her açıdan bilgi vericem ki belki astrolojiyle ilgili tecrübe yaşayanlar da öneri yazar. Sonra ben italyaya gittim bir yıl kadar. Beni ordayken ekledi. Kabul ettim tabi aklımda gönlümde yok yani zaten aşık falan olmamıştım. Yalnız önceki gelişinde de şuanki gelişinde de hep yeni biten ilişkimden 15 20 gün sonra geliyor bu cocuk bana. Kaderi midir nedir :) Yarabandı mübarek.
Neyse konu dışına çıkmadan devam edeyim. Kabul ettim arkdşlık isteğini baktım ilişkisi var yazıyor. Zaten benim de ilişkim vardı. Neyse aradan baya zaman geçti. Bu Agustosta yazdı bana. Başta sadece arkdş gibi sohbet muhabbet. Ben tabi hiç ilgilenmiyorum. Öylesine kısa cvplar. Tam da o dönem ilişkim sallanıyor, bitti biticek. Sonra aradan zaman geçti bu bi gce bana yazdı. Hiç mi özlemiyorsun beni gibisinden birkaç cümle. Ben de yok hiç özlemiyorum dedim. Öyle kayda değer bir geçmişiniz kalp ağrımız olmadı çünkü. Bu dedi ben seninle yeniden tanışmak istiyorum, watsaptan yazıyor bu arada. Gel bi buluşalım sen çok değiştin çok farklı geliyorsi tavırların sen eski sen değilsin dedi. Ben de ilişkim bitmiş yeni, çok da yogunum yeni dönmüşüm italyadan. Dedim ben tekrar yurtdışına gidicem birkaç aya. o da dedi tamam ya sadece buluşalım. Neyse biz buluştuk. Bu beni sanki ilk defa görmüş ki bana aşık oldugunu söyledi. Şuan sana vuruldum ben sen bana karşı ön yargılısın.Ama gerçek beni tanıtmama izin ver dedi. Elimi öptü vs. Ben de buna karşı bir plana sahiptim kafamda. O beni durduk yere terketti sebepsizce görüşmeyi kesti, ben de aynısını buna yapayım dedim. Ama bu arada onun tavırları öyle şefkatli kibar sevecen ki. Neyse bu ertesi gün tekrar buluşmak istedi. Buluştuk. Akşam oldu birkaç arkadaş daha eklendi bize. İçmeye gittik. Ben kısa bir etek gitmiştim ki hiçbir erkek kadının kıyafetine karışamaz benim zihnimde. Kendi karakterine göre kadın seçmeliler sadece, diye düşünüyorum. yani mini etek giyen birini begenip sevgili olup sonra onu giydirmeye çalışmak vs cok yanlış. İçiyoruz bi yandan. Bu birden kavga etmeye başladı benle. Şaşırdım şok oldum. Benim eteğim niye böyle kısaymış gelen geçen herkes izlesin diye mi böyle giymişim vs. Ben sakin ol vs bişyler diyorum ama bu bana açıklama yap diye üstüme dogru yaklaşıyor masada. Dayı dayı hareketler. Çok kırıldım ve lütfen evine git dedim. Öyle mi peki sorun yok dedi kalktı gitti. Benim elim ayagım titriyor şuan bile kötü oldum şok oldum gördüğüm tepki karşısında. bütün gün birlikteydik biyere oturunca ceketiyle örtüyordu vs. Akşam içince sorun oldu. Bu gitti beni heryerden sildi klasik ergen usulü. Lisede olsak ben yapardım aynısını anca belki o da. Bu arada baya detay yazıyorum inşallah msj bölümlerinr sığar. İlgilenenlere çok teşekkür ederim. Devam ediyorum....~~~>

Arkdşlar da gitti ben de eve geçtim. Bundan sonra yolun açık olsun yazmış yarım saat sonra. Ben cvp vermedim. Sabah sonra bi uyandım. İşte falanca... (benim adımı yazıyor) başka bi msj yok. Sabah oldu sürekli arıyor. Msj üstüne msj. Çok hata ettim. Büyük bi aptallıktı. İçkiden herhalde vs diye. Yani benimle aynı yaşta yetişkin insanlarız dicem ki hadi çarptı vs. saçmalık.. Bütün gün 30dan fazla aradı en son ikindi vakti açtım. dedi ki bak kahvaltı bile yapmadım bugün. (çocukluk arkdşının yanına gitmiş akıl almaya sanırım) lütfen dedi özrümü kabul et vs vs. normalde de acaip maço bir insan. Ben arkdşımı ziyarete gidcem diyorum yurtdışına. diyor sen neden bahsediyorsun? benle ilişkin varken böylr kafana göre takılmalar olamaz falan. Bana da gün doğdu "o kadar pişman" dedim almak istediğim öcümü aldım sonunda. Ama sonra mantıklı da konuşunca tamam dedim daha fazla irdelemeyelim dün dünde kaldı. Peşinden koşuyorum resmen, dedi vs. Haftaya biz yine buluştuk. O gün sorunsuz geçti gayet güzeldi. Birkaç gün sonra tekrar buluştuk hiçbi sorun yok. Sadece bu birden böyle içtiği meyvesuyunu begenmedi mekanı begenmedi moralsiz moralsiz duruyor. Hadi kalkalım falan dedi. Ben de bunun modunun böyle değişme durumlarını izleyip şaşırıyorum. diyorum eskiden de pat diye böyle durulurdun birkaç hafta görüşmezdik. Bu takılmıyor laflarıma haklısın diyor. Bana önyargılı olma diyor ileride görüceksin tanıdıkça falan. Ben seni sevgili olarak görmüyorum. Sen cok özelsin benim için evlenicez biz vs demeye başladı. Neyse birkaç gün sonra tabi bu arada ben gittiğim yerleri bildirmiyorum vs ayaklarına yatıp cok bencilsin. Sen cok değişmişsin Avrupa seni bozmuş gibi laflar ediyor. Günaydın msjı yazmıyor ertesine vs. Birgün bana yazdı seni çok özledim. Her gün görmek istiyorum vs. Ertesi gün ben şehirdışına çıktım. Ona bildirmedim. Ani bi evral işiydi. Direkt yazdım napıosun ben flanca şehirdeyim. Bunu bana şimdi mi söylüyosun dedi. yazmadı bir daha. Çok keskin ve katı davranıyordu bu konuda. Ertesi gün oldu hiçbişey yazmıyor ve falanca yerde check in yapmış. yani bunlar aslında gereksiz detayla ama ben şunu anlatmak için giriyorum buralara. Benim saçma sapan rapor vermemi beklerken kendi öyle birşey yapmıyor. Ya da nisbet amaçlı yaptı bilmiyorum. Ben de o gece arkdşlarımla birşeyler içmeye gittim ortaköye. Bu gördü beni sosyal medyadan. msj yok hiçbi ses yok. Ertesi gün sabah şey yazmış. "peki o zaman biz kendi işimize geri dönelim." ben de yazdım dedim. Hala aynı kişisin. kaç yıl öncesiyle kıyaslayınca hayır diyordun şimdi ufacık şeylerden nem kapıyor kopuyorsun dedim. Detaylar detaylar bisürü tartışma. Ayrılalım biz dedi, ben dayanamıyorum bu şekilde dedi. Senden hiç emin değilim dedi. Sürekli peşinden koşamam, dedi. İsteyen benimle yürür vs. ben tabi şoktayım yine. neden bu tepki nasıl bi yükün altında eziliyor bu çocuk ben napıyorum buna gibi kendimi sorguluyorum. Tabi yanyanayken beni çok etkiliyor. Sevişi, ilgilenişi.. Bu nedenle ben intikam olayını unutmuşken pat bu ayrılalım dedi. Demiştim sana dedim. tamam dedim ben de yoruldum artık, dedim.

tüm detayları vermek istedim fazla mı uzun oldu acaba bilemedim. Ama okursanız ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

Neyse sonra bunun bende kitapları kalmıştı bana okuyım diye vermişti. Klasik eserler. Bu ayrıldıktan iki gün sonra bana dedi ki merhaba falanca. Sendeki kitaplarımı kargoyla bana yollar mısın yoksa elden mi alayım dedi. Ben de dedim ki falanca yerdeyim elden verebilirim. O da hemen kabul etti pat diye geldi mekana. Göya uzaak bir semtte check in yapmıştı halbuki :))
Habire yazıyor gelince yaz. Cabuk gel vs vs. Dedim merak etme kitapların bende kalmaz. dedi ki onun için demiyorum. neyse geldi elini uzattı tokalaşmak için. Hala neden bu kadar uzun sürdü yol diye hesap soruyor. yok dedim yürüyerek geldim. dedi ki ben sanki arabayla mı geldim neyse ellerinin içine bıraktım kitapları. Peki tamam? dedi hoşçakal dedi. gitti. Bu şekilde gurur abidesi egoist tutumu beni şok etti. İnsan bi hal hatır sorar. Sanki ayrılık değil de küs gibi davrandı. Çünkü ayrılınca daha esnek davranırsın. Sosyal medyalardan da beni silmedi. Ben zaten cok karşıyım öyle sildim engelledim gibi hareketlere. Nötr davranırım hep. Sonra ben bi türkü barda oldugumu fb.da yazdım. Altına yorum bırakmış "tamam anladım falanca yerdesin." tabi ben cvp vermeyince sildi yorumu.
Arkadaşlar durum bu. Sizce nedir bu? 1 ay içinde yaşanan durum bu? Bir önceki ilişkisi 6 ay sürmüş. Ciddi ilişki gözüyle bakmıyordu o ilişkiye. Bana seninle olucak bu iş. Ben sana kancayı taktım falan diyordu. 1 ay sürdü. Sizce? Bana geleceğe dair tahmin yazar msınız? Ne olur sizce bu durum? Ve gidişat neden böyle oldu?

Bu arada bu benim birkaç saatlik şehir dışı olayımın oldugu akşam bana profil fotonu kim çekti diye sordu. Ben se eski sevgilm dedim. ona hep dürüst davrandım. Hımmm peki yazmış. Yani cocuk bana aşık oldugunu söyledi acaba bundan yola çıkarak sevgisi yüzünden kendini her konuda hatap mı etti? son ayrılırken şey dedi o bitirme konuşmasında telefonda. ben dedi çalışırken yorulmuyorum sende yoruluyorum. Bana göre de ben hiçbişey yapmıyorum. O gücenmesin diye hemen kaldırdım fotoyu. Başka bi foto koydum. Yok bana mısın demedi.

Annem çok uzun yazmışsın ama gerektiği kadar okudum merak etme.arkana bakmadan kaç...dengesiz bir maço

Evet çok uzun oldu. Ama baştan kısa yazıp arada detaya girmektense en iyisi dedim herşeyi yazayım da daha dogru yorumlar gelir diye düşündüm. :dua:

Ayy bitmiyor yazı :O
Yarın okurum bacım anca sonu gelecek gibi.

Cidden kusura bakmayın ya :110:
vallahi insanların tek derdi benmişim gibi yazmışım burda birsürü topik var. Düşünemedim ama sıkılmadan okursanız eğer, çok sevinirim. İyi akşamlar :KK200:

İntikam diye yola çıkmışsın kaptırmışsın amacından sapmışsın.
Çocuk dengesiz, daha fazla muhattap olma derim.

Hikaye deneme bir iki....
Deneme bir iki

Bu ne böyle ya? Bu dengesizliğe katlanmayı düşünüyor musun ciddi ciddi? Böyle insanların hareketlerinin arkasında bir şey aramamak gerek çünkü farkında olmadan yapıyorlar ve çevresindeki insanların da onlara uyum sağlamasını istiyorlar. Bence yol yakınken bitmesi iyi olmuş.

İntikam diye yola çıkmışsın kaptırmışsın amacından sapmışsın.
Çocuk dengesiz, daha fazla muhattap olma derim.

Arkadaşım da aynısını söylüyor. Çok dengesiz saçmalama diyor. Senin önünde komplekse girdi ondan diyor. Dün falcıya gittim sırf bu yüzden. Meraktan ama. İnsanın özgüveni zedeleniyor yine de böyl bi durumda. falcı dedi ki; bu g***zekalı geri dönücek sjjshsjs ama ona diyeceğin tek cümle hayır olsun.

al dedi
çocuklarını dedi
çocuklarını istiyorsan dedi
kendini dedi
al kendini dedi
git dedi
nerde kalırsan kal dedi bana

ben de kaynanamla kavga ettim
o yüzden
dedi kaynanam dedi
kızım bak dedi
madem kocan öyle yapıyor dedi